Ne kadar düzgün, kibar, saygılı olsanız da bunun tam tersi olduğunuzu iddia edenleri başınızdan nasıl def edersiniz?

Size psikolojik vakasınız diyen ama kendi iş deneyimini siz sormadığınız halde CV şeklinde detayına kadar anlatan, diyalogda sadece kendisini anlatan, karşıdakine hiçbir fırsat tanımadan sadece kendisinin kendini anlattığı, habire mesaj atan birini düşünün. Bu bir rahatsızlık değildir de nedir? İnsan sadece tek başına konuşmak istiyorsa duvara da pek tabii konuşabilir. İnsanlar iletişimin ne olduğunu herhalde kendilerine göre yorumluyor. 😄 iletişim öyle herkesin keyfine göre şekillenecek bir şey değildir. Ben tanımadığım birinin hayat hikayesini kendisine sormadığım halde niye okuyorum? İyi misiniz birader sizler? Bir insan sürekli uzun uzun niye yazar arkadaş, bu nasıl bir hastalıktır. 🤔

Ne kadar düzgün, kibar, saygılı olsanız da bunun tam tersi olduğunuzu iddia edenleri başınızdan nasıl def edersiniz?

Bu şekilde mi insanları karalayabileceğinizi sanıyorsunuz. Aklı selim insanlara bayılıyorum ya. Karakteri düzgün herkesin karşısına iyi, aklı selim insanlar çıksın. 🙏