Size psikolojik vakasınız diyen ama kendi iş deneyimini siz sormadığınız halde CV şeklinde detayına kadar anlatan, diyalogda sadece kendisini anlatan, karşıdakine hiçbir fırsat tanımadan sadece kendisinin kendini anlattığı, habire mesaj atan birini düşünün. Bu bir rahatsızlık değildir de nedir? İnsan sadece tek başına konuşmak istiyorsa duvara da pek tabii konuşabilir. İnsanlar iletişimin ne olduğunu herhalde kendilerine göre yorumluyor. 😄 iletişim öyle herkesin keyfine göre şekillenecek bir şey değildir. Ben tanımadığım birinin hayat hikayesini kendisine sormadığım halde niye okuyorum? İyi misiniz birader sizler? Bir insan sürekli uzun uzun niye yazar arkadaş, bu nasıl bir hastalıktır. 🤔

Bu şekilde mi insanları karalayabileceğinizi sanıyorsunuz. Aklı selim insanlara bayılıyorum ya. Karakteri düzgün herkesin karşısına iyi, aklı selim insanlar çıksın. 🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biliyor musunuz , bu bir karalama değildir. Tam aksine , bu kişi kime karşı bu şekilde yazıyor veya konuşuyorsa , onu yüceltiyor demektir, diğer bir ifadeyle kendi zihninde muhatab olmaya çalıştığı kişiyi nasıl ve ne kadar ilerde gördüğünü anlatıyordur. İçerde iyi niyet olmayınca üslup fesatlığın olunca , hırs hazımsızlığa dönüşünce çok rahatsız edici bir tablo ortaya çıkıyor. Bazı ifadeler, bu kişileri durdurabilir fakat bazı ifadeler kısmında yer alan her ifade olarak düşünmeyelim çünkü kolay kolay laftanda anlamaz daha doğrusu karşı tarafın konuştuğunu dinlemedikleri için yine konuşmaya devam ederler. Boş mu duralım tabiki hayır. Mutlaka siz birşeyler söylemişsinizdir. Söyşediklerinizin arasında, " Kalitenin ispata ihtiyacı yoktur. Vasat insan ise kendini ispat için uğraşır." Kendini kaliteli olarak görüyorsan bu şekilde konuşmamalısın. Diyebilirsiniz. O da ben kendimi ispat için uğraşmıyorum der. Sizde, sen böyle dersin ama derler , derler de. Bu anlattıkların karşı taraf için ispat çabasıdır ve bende yeterince dinledim. Dediğiniz zaman hâlâ durmuyorsa. Bu konuya dair ifadelerin bende kayıt dışı kalacak diyebilirsiniz. Maddeler gittikçe keskinleşiyor. Durmaz ise, söylemlerinize katkı sağlamaya çalışırım. Amin. Teşekkürler. 😊
Amin.
Muhabbet saygı ve empati gerektirir. Sırf konuşmuş olmak için laf kalabalığı yapan insanların eksiklikleri dillerine dolanan ne ise oradadır genel olarak.
Susup geçmesini beklemekle ağzına kürekle vurmak arasında kalıyorum.
Herkes ceo burada sitenin adı ceolar soruyor olmalı🤣
Vallahi öyle :))
Kişi kendi görmek istediği şekilde görürmüş o yüzden insanların ne dediğini umursamıyorum ben kendimi ve Rabbime karşı olan sorumlulukları bilip yerine getirdikten sonra gerisi önemli değil
Size dmden sorunuz disinda uzun uzun yazıp kendisini ovse biri, konunuz bile değilken, siz detay istemediğiniz halde, naparsiniz? O kisiyle iletisim kurabilir misiniz
Surekli kendini öven uzun uzun yazan size söz hakkı tanımayan biriyle?
Kendimden emin olduğum için bunu diyen birine asla kulak asmazdım.
kötüyü görünecek ki ibret alınıp olgunlaşılacak.
istemediklerini bana göre ben iletişim kurarım
Nece konuşuyorsunuz
kendi dilimde
Milletin iki kelimesi, günümü kaderimi karakterimi belirlemiyor. Benim kendimi bilmem kâfi. 😎🙌
Takmayarak görmeyerek , kimin ne söylediği değil senin ne düşündüğün önemli , yaptığın şeyin doğru olduğuna inanıyorsan gerisini boş ver
Floda yöneticilik yapmismis da, 20 yaşından beri yoneticiymis. 🤣🤣🤣 bana ne bunlardan. Görmelisiniz, kendini gercek yaşamda gosteremeyenler burada hayat kuruyor. Egoyu tatmin merkezi olmuş bu site.
Birine ne is yapıyorsun dendiğinde bile sadwce bir cumle kurulup gecilir. Saygı bunu gerektirir. Ne zaman ki insan kendini satirlarca yazarak anlatmaya çalışıyorsa orada aslinda o kisinin bir hiç oldugunu görürsün.
O yüzden çok konuşan değil , az ve mantıklı kişilerle konuşacaksın.
İşte insan bilemiyor ne biçim bir karakter olduğunu.
Tabiki bilemez ama yaşadıkça hayatı insan artık kimin ne olduğunu anlıyor
İletişime geçmeden ne mal olduğu anlaşılmıyor ki.
Yok zaten iletişime geçiliyor belli bir hayat tecrübesinden sonra ne olduğunu az çok çözebiliyorsun zaten Ama tabii hiçbir şekilde iletişime geçmeden kimin ne pos giydiğini bilemezsin
Uzaklaşırım, tartışmam o kişiyle
kimsenin anlayışına karışmıyorum
Amin inşallah
Muhatap olmam