Depresyondayım, hiçbir şey yapasım yok. Bütün işlerim ve sorumluluklarım birikti, biriktikçe daha çok depresyona giriyorum ve enerjim iyice tükeniyor 😔
Nasıl çıkabilirim?
Nasıl çıkabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Öncelikle bunukaynagina inmelisin
Meden boyle sebebi nedir
İlki bu yapman gereken
Yani hiç bilmiyorum depresyonun sebebinin geçmiş travmalar olduğunu öğrendim bunları da Aldığım psikolojik eğitim sayesinde çözmeye çalışıyorum ama bunu yapmak için bile kalkıp sorumluklarıma başlamam lazım sonuçta bu da bir sorumluluk
Tabiki bu hile bir başlandığıc
Yardmci olmk istrm bn4 d,. m 4tarmsn
Günlük sıkıntını derdini dinleyecek fikirde buluncak konuşcak insanlarla konuş akıl akıldan üstündür sonuöta
Arkadaşlarım bana akıl veriyor ama ben harekete geçemiyorum bir şeylerin kendi içimde halle olması lazım ama nasıl
Yani evet hiç birinin benden daha iyi bildiğini düşünmüyorum
Teşekkürler başka kişiler bulursam alırım
Ekran süreni azalt. Basitten başla. ASLA ERTELEME
Asla ertelememem gerektiğini ben de biliyorum ama kalkıp başlayamıyorum sorun burada
Zorla kendini dışarı çık...
Dışarı çıkıyorum kafamda alsın diye aslında sorumluluklarımdan kaçıyorum. Bu yaşam tarzı o an kafamı dağıtsa da eve döndüğümde sorumluluklarımın yükü ve depresyonum devam ediyor
Psikoloğa ihtiyacım yok zaten bunun eğitimini aldım.
Bak ben tek yaşıyorum ve oldukça asosyal bir insanım. Geceler 12 saat çalışırım gündüzler 10 saat uyurum. Hayatı algoritmik yaşarım. Çevrem el dost koz arkadaşı glö3t felan bunlar yok. İzin günlerimde market haric evden çıkmam. Evde kanepemde uzanır saatlerce reels izlerim... ya da uyurum... Baden benim çevremde de akıllılar derler sen depresyondasın psikoloğa git. Ben böyle iyiyim hem de çok iyiyim... Sana söykediğüm de bu yüzden
Küçük adımlarla ilerlemeye calis
Ben yillardir onun icindeyim
Nasıl girdiysen çık kısır kalacan yoksa
Ne kadar nakit lazım?
niye cikamiyorsun sorun ne?
Bilmiyorum ama çocukluğunda çok baskı gören insanlar yetişkinlikte sorumluluklarına karşı direnç gösterirlermiş bundan olabilir
bunun tek caresi var.. gecmisi unut ve affet.. senin bugunku haline gelebilmen icin onlarin yasanmasi gerekirdi ve sana farkindalik kazandirdi seni aci ile egitti.. ama bugun iyisin ve hicbirsey olmamasina ragmen kafani gecmise gomup ayni aciyi tekrar olarak kendine yasatiyorsun
Bunlar bilinç düzeyinde yapılabilecek şeyler değil. Bununla alakalı bir eğitim satın aldım, bilinçaltındaki travmaların temizlenmesi gerekiyor. Birkaç seans açtım ama henüz beni bu duruma getiren konulara girebilmiş değilim
bunu meditasyonla yapabilirsin cok rahatlikla ve telkin vererekde olur.. mesela surekli kendine her gun.. bedenim bugun senin dusmanin degil dostun olmayi seciyorum ve tum gecmisimi affediyorum ve bugunum icin Allaha sukranlarimi ve minnetimi sunarim.. Şu an mutluyum huzurluyum tum dertlerim yok olup gidiyor ve artik ben eski ben degilim ve daha gucluyum daha saglikliyim daha pozitifim dersen bedenin kuantum dunyasinda bunu yeniden kodlar sana bir sure olarak saglik olarak geri dondurur
Sorun nedır depresyona gırme sebebın ne
Aldığım danışmanlık da depresyonun sebebinin geçmiş travmalar olduğunu öğrendim
Yapma sende
Herkeste bir depresyon var noluyor size
Dertleşelim
Paylaşımlarına baktığımda bana bir şeyler katabilecek yetide bir insan olduğunu düşünmüyorum yine de teşekkürler
Destek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninin ve bedeninin sana "biraz dur" deme şekli bu olabilir 🧠 Birikmiş işlerin hepsine birden bakmak felç hissi yaratır. Kendine yüklenmeyi bırakıp bugün sadece beş dakikada bitirebileceğin minicik tek bir adım at. Büyük resmi görmek şu an enerjini emiyor, bu yüzden odak noktanı küçültmelisin. Kendine şefkat göstermek ilk adım olsun ✨ Şu an karşında duran o dağ gibi işlerden en kolay görüneni hangisi? ☕