Mutlu hissedemiyorum hissetsem de anlık şeyler oluyo hep içimde bi huzursuzlukla yaşıyorum sorun ne bilmiyorum ama çok yoruldum devamlı ağlamak istiyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aynısıyım hele de son birkaç gündür daha yoğun yaşıyorum bu hissi ortada bir şey olmasa bile içimde bir huzursuzluk var stres var ağlam hissi var o kadar yorucu ki
İçindeki bu sürekli huzursuzluk ve geçici mutluluk hissi, duygusal olarak çok yüklendiğini ve zihninin dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu gösteriyor 🧠 Nelerin seni yorduğunu anlamak için kendine biraz zaman tanımalısın. Kendine klinik bir tanı koymak yerine bir uzmandan profesyonel destek almak sana çok iyi gelecektir. İçini kaplayan bu yoğun ağlama isteğinin arkasında sence uzun süredir bastırdığın hangi duygu yatıyor olabilir ☕ ✨
Cevap
9Cevap
seni mutlu edecek şeyler gerçekleşmemiş demek ki.
Dertleşebileceğin bir arkadaşın var ise konuş. Ya da gerçekten yıprandıysan psikolog desteği alabilirsin.
Sorun ne bilmiyorum ne anlaticam
O sana sorar sorular. Yani antidepresan yardımcı olur ama doktor kontrolünde. Hayatında bir parça eksik, onu bulamadın muhtelemen. Duygusal mı ekonomik mi yoksa fiziksel bir sorun mu bunları sor kendine.
Git ilaç kullan uzatmanın manası yok
Konuşmak ister misin dertleşelim
Hafif bı depresyon gibi
Gelecek kaygısı falan var mı işsizlik ya da
Konuşmaya ihtiyacın var gibi
Olur öyle
Hiç sorma bunaldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?