Zor günlerden geçiyorum, sürekli yoğun tempo, aha işim düzelecek derken yeni bir şeyler. Kim benim gibi derdimi anlayan yok. Kendimi KS'de teselli etmeye çalışıyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zor günlerden geçiyorum, sürekli yoğun tempo, aha işim düzelecek derken yeni bir şeyler. Kim benim gibi derdimi anlayan yok. Kendimi KS'de teselli etmeye çalışıyorum
Cevap
0Cevap
Sorunlarımız farklı hislerimiz aynı
Hep iyi olmaya çalıştım olmadı kandım
İlacım yok ki sana reçete vereyim. İçim cayır cayır yanıyor yaşlar sızım sızım sızıyor gözlerimden
Sen ne zamandır böyle
İlaçtır belki bu gece
Belki bu garip çare
3 senedir çok fena 1 senedir kritik
Nedir sorun istersen dertleşelim
O kadar uzun ki
Aman olsun belki iyi ki çıktın karşıma deriz
Soru olarak paylaşmıştım. Detayına yazdığımı gönderiyorum direk
Hayatım boyunca erkeklerden uzak tutuldum. Sonra dediler ki hadi çık meydana bul birini. Üstümde acemilik var tabii. Balığa uç demek gibi bir şey bu. Ya da yıllarca bir kuşu fanusa koyup balık olduğuna inandırmak sonra da zamanı geldi uç demek… Hiç yakıştıramadım kendime birini, birinin beni sevebilme ihtimalini, biriyle ilişkiye başlama ve sürdürme durumunu… Sanki hep diğer kızların olayıydı bu. O kadar çok kişiyle tanıştırdılar ki beni. Ben ilişki nedir nasıl başlar bilmeyen ve aileler bildiği için utanıp devam edemeyen sadece mantıkla karar veren biri oldum. Kızmayın bana başlatamadım işte… İlerletemedim. Sanki bitmesiydi gereken. Yıllardır öğretilen… Birini sevdim. O da beni sevdi ama ailemin onaylamadığı biriydi. Olamadım… O da gerçek yüzünü gösterdi olmayacağını anladım. Ama içimdeki o şey kopmama izin vermedi bi türlü. Sonra kırdı geçirdi beni. Uzaklaştık. Ama bitemedik. 30 oldum. Artık daha çok farkındayım her şeyin. Tamam diyorum tanışacağım. Kestirip atmayacağım. Evleneceğim. Ama kimse yok şimdi de… Kuzenlerim var hep kimse yok hayatımızda diye yeminler eden. Biri evlendi🙂 Biri de yeminler ediyor ama biri var gibi yazı paylaşmış. Benden hoşlandığını sandıklarım evlenme teklifi etmeye başladılar sevgilileri varmış. Gözyaşlarım durmuyor. Bana kızmayın olur mu…
Aaaa kafaya taktıgın bumu
Evet biri demiş ki baba kelimesini duyabilecek miyim.. düşündümde hiç bir bebek anne diyecek mi bana… ağlıyorum
Ooo çok üzücü. Gizliden çıkar mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde biriken o yorgunluğu ve yalnızlık hissini çok iyi anlıyorum. Bazen hayat tam nefes alacağız derken üst üste gelebiliyor. Şu an hissettiklerin çok insani ve yalnız değilsin. Kendine biraz zaman tanı, bu temponun içinde küçük de olsa sadece sana ait anlar yarat. Burası biraz olsun kafanı dağıtmaya iyi geliyorsa dilediğince vakit geçir, ama hislerini bastırmak yerine kabullenmek sana daha iyi gelecektir. Profiimdeki chat alanından dilediğin zaman bana yazabilirsin. 🌱✨