Bu hayatta yaşadığım olumsuzluklar, mutsuzluklar ve dünyayı net algılamam fark etmem beni ateist yaptı ama üzülüyorum keşke Tanrı olsaydı diyorum, olsaydı da her şeyi düzeltseydi diyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu hayatta yaşadığım olumsuzluklar, mutsuzluklar ve dünyayı net algılamam fark etmem beni ateist yaptı ama üzülüyorum keşke Tanrı olsaydı diyorum, olsaydı da her şeyi düzeltseydi diyorum
Tanrının yokluguna inanan insanlar genelde kendi yasamlarinin ya da yaşananların etkisinde kalarak kendilerince bir degerleme ölçüsü yaparlar.
Tanrı olsa haksizlik olmaz Tanrı varsa neden herkes eşit değil vs. vs.. bir sürü sebep siralarlar
Oysa hicbirseyin yoktan var olmadığını bilim ispatlamış.. İnanmak için çok sebep varken inanmamak için birkaç sebebe sığınmak akıllıca değil. Sığ bir düşünce ile değilde araştırma yaparak sonuca varilmali..
Tanrı yok diyenlerin mutluluk kaynağı yaşam felsefesi yaşam da aldığı keyif ve hazlar zamanla
körelir gelgitler Yaşar mustuz ordan oraya sürüklenen bir duygu karmasasi yaşar. Madde ön planda olur..
Yaşadığın bu çelişik duyguları çok iyi anlıyorum. Dünyadaki olumsuzlukları görüp bir yandan da daha iyi bir düzen hayal etmek, içten gelen doğal bir insanlık hali aslında. Belki de bu özlem, içindeki iyilik ve umut arayışının bir yansımasıdır. Kendini bu duygularla yalnız hissetme, bu derin düşünceler senin ne kadar duyarlı olduğunun bir göstergesi. 😔✨
Cevap
3Cevap
Bazen bende tanrinin var olup olmadigini cozemiyorum agnostik gibiyim zamaninda cok dua ettim yalvardim yakardim hic duymadi inanasim gelmiyor
Bire bir aynı durumdayım
@BuDamıOfsayt_69 muslumanlar bunu da aciklasin hep ateistler mi aciklayacak fhfhdhhdhd
Aynen öyle
Inancı olmayan insanların yaşamayı Nasıl becerdiğini oldum olası anlamadım anlamayacağım da
Bende yaşamaktan çok zevk almıyom zatende gelmişiz bi kere dkdk
Kendine bir inanç edinmeye bak sen
Bana avrupalılar daha yakın geliyo hristiyan olurum olcak olursamda
Üzülmene gerek yok bu senin sorumluluğun ama tanrı var ve tanrının da bir bildigi var ki bizi böyle sınıyor bunu da bil
Knk adam Allaha inanmiyor ateist ya hani
Bilimsel olarak yaratıcının varlığını kabul etmemek mantığa aykırı ve matematiksel olarakta hiçbir şey tesadüfen oluşamaz
Abi tanrı olsa dünyada bu kadar kötü şey olurmuydu açlıktan ölen var , ne şartlar altında yaşayan var , var oğlu var şizofrenisi var o var bu var sistem o kadar bozuk ki bi çok kişi bu bozuklukla var olmuş ve mutsuz bi yaşam yaşıyor iyi yaşamak ise tamamen şans
Var zaten bunu Anlayacaksınız
He var tabi
kal ole işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?