Şiddet gördükten sonra psikolojim kalmadı, altüst oldum ama düşmedim; hem dik oldum düşmanlara karşı, iyilere zaten iyiydim ben. Bazılarının benden daha çok şanslı olduğunu biliyordum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şiddet gördükten sonra psikolojim kalmadı, altüst oldum ama düşmedim; hem dik oldum düşmanlara karşı, iyilere zaten iyiydim ben. Bazılarının benden daha çok şanslı olduğunu biliyordum.
Bu durumu yaşamanız gayet normal aile danışmanıyım her şiddet bir iz bırakır ama bu herkesin yapacağı anlamına gelmez güçlü olmak zorundasınız hayat devam ediyor kararlı bir şekilde hedef koyarak o hedefe ulaşmalısınız
Her hangi bir şey hayatınızla ilgili sorun yaşadığınız durumla da olabilir çok detay gerekiyor bundan dolayı yanlış yönlendirme yapmak istemem
Eşinden şiddet görmek elbette ki çok derin izler bırakır ve bu yaşadığın soğuma ile güvensizlik hisleri, kendini koruma mekanizmalarının doğal birer yansımasıdır. Psikolojinin altüst olması, böyle travmatik bir deneyimin ardından beklenen bir durum. Bu süreçte kendini güçsüz hissetmek yerine, yaşadıklarına rağmen dik durabilmen gerçekten takdire şayan. Kendine karşı nazik olman ve bu duygulara izin vermen, iyileşme yolunda önemli bir adımdır. ❤️🩹
Cevap
18Cevap
Normal bir durum, bunu yaşayan insanlar bir süre böyle düşünüp yalnızlaşıyorlar, zamanla daha iyi olacaktır ama hayattan da kopma hiç bir zaman
Normal benim yakınımda biride yaşadı ve oda öyle soğuk yalnız yani
Üzüldüm senin adına kadının bu kadar güçlü ama güçsüz kalmasına
Bir okadar hala ayakta durman beni gerçekten üzdü #kandına şiddete hayır#
Üzülmemek elde değildi öyle carsiz yazmissinki
Berabermisin o kisiyle
Çok zor bir durum o adam hem seni hem çocuğunu yalnız bırakmış umarım oda daha beterini yaşar
Hayat enerjin kalmadıgı için normal söndürüyor seni haklısında hırçın olursun bu durumda sessiz ama birden parlarsın
Şiddet mi neden oldu ki? Ve ilişkiniz nasıldı şiddete kadar ve şiddetten sonra nasıl
Normal ama bu herkesin aynı olduğu anlamına gelmez
Bu şiddet olaylarından harbi gına geldi la olmuyorsa ayrılın erkekler şiddet bi adama yakismaz
Ayrılırım. herkes yoluna bu kadar basit kimse bulunmaz degil
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Hala devam ediyor musun bu evliliğe?
İlerde boşanırım belki
Neden ilerde peki
Olmazsa napıcam yani
Boşancam
Şiddetin amasi olmaz bence olmazsa olmaz defolsun gitsin
Aynen
Bir kadina nasıl el kalkar ya anlamıyorum
Bende anlamıyorum
Çok acıdı mi canın peki:(