Biri bitmeden biri başlıyor, çok yoruldum gerçekten işin içinden çıkamıyorum ne yapacağım tavsiyeniz var mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar yorgunum ve mutsuzum ki eskiden çok kolay motive olurdum. Artık olamıyorum. Ve evet her şey üst üste geliyor gibi geliyor. Ve sanki kimse anlamıyor.
Ben kendimi spora veriyorum. İyi geliyor. Ve meşgul olacak bir şeyler bulmak gerekiyor. Kafanı oyalayacak ve zaman alacak bir şeyler. Sınava hazırlanmak, işte çalışmak gibi
Evet aynı şekilde böyle
Oluyor sağlık insanlar hayat hersey üst üste geliyor
Ama mesela birsey Oluyor daralıyorum sıkılıyorum bunu anlatacağım kimsem yok biliyomusun olanlar da. Ya merak etme gecer diyen tafalardan o yuzden mesafeliyim onlara karşı
Ama insan ihityac duyuyor
Elimden aglamak geliyor bir tek olye üzgün üzgün oturuyorum çoğu zaman
Oyalanmaya gelirsek
Çok sey yapıyorum aslında hobilerim cok fazla sarki sozu kitap falan sayisi cok yani ama bu sacma hayatın sacma yaşattıklarından dolayı onları bile yapavak halim kalmadı artık
İnsan yalnızdır. Kimse de seni tam olarak anlayamıyor. O yüzden insanlardan çok şey beklemeyi bıraktım. Para kazanmaya odaklan. Para birçok şeyin çözümü.
Sağlık ise en önemli şey. Değerini bilmek lazım. Her şey yoluna girer. Devam.
👍👍
Hayatın böyle üst üste gelmesi insanı gerçekten çok yorar, bu hissi fazlasıyla anlıyorum. Böylesi zamanlarda öncelikle biraz durup kendin için nefes alma alanları yaratman çok değerli. Ufak adımlarla başlayarak yükünü hafifletecek seçimler yapabilirsin. Unutma, dinlenmek ve kendine özen göstermek bir lüks değil, bir ihtiyaçtır. Kendine nazik ol. ✨🌿
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?