En çok hangi kişilik özelliğiniz yanlış anlaşılıyor, sizde durum nasıl ters köşe oluyor?

En çok hangi kişilik özelliğiniz yanlış anlaşılıyor, sizde durum nasıl ters köşe oluyor?

Evet bu soruda yanlış bilinen doğrular tarzında olsun. Doluya koysanız sığmayan boşa koysanız almayan türden..

İlk ben başlayayım

#Mesafeli ve soğuk olduğum söylenir. Yanlış!

Doğrusu herkese erişim şifresi vermediğimdir..

#Kendimi hep haklı gördüğüm söylenir. Yanlış!

Haklı olmamı hak edecek kadar fazla veri ile konuştuğum için haksız olmam mümkün değildir. Uğraşmamak adına haklısın deyip sevindirdiğim çoktur))

#Fazla kontrolcü ve takıntılı olduğum söylenir. Yanlış!

Kontrolü sevmem daha çok sorumluluk bilincinden olduğumdandır ve korkmadığımdandır takıntı dedikleri de standartların ve çizgilerin fazla belirgin olmasından başka bir şey değildir..

Soğusun dediler aldırmıyor dediler gülüp geçiyor ve frekansımın uygun olduğu insana Adana sıcağını hatırlatacak kadar içten ve yerine göre de bir baba şeftaliyle ilgili olduğum yanlışını yüzüne dahi vurmadan geçişleri severik :))

#Egolusun, kibirlisin ayrıca da memnuniyetsiz olduğumu düşünen çoktur. Yanlış!

Doğrusu egom güvenden geliyorken yolda karşılaştığı kibire seviyeyi koruyalım diyecek kadar gerçekçidir. Sıradan olanı kabul etmemek beni memnuniyetsiz yapıyorsa hay hay memnuniyetle kabul ederim:)

Daha çok yanlış var ama hepsini yazarsam egomu okşamaktan korkarım bu da korkuya olan savaşa yol açar çıkmaza girerim.:))

Bir şiiriyle soruya es veriyorum...

Birini çok sevdiğini bilseler

Adını sormazlar önce,

Gözlerine bakarlar uzun uzun

Orada saklı mı diye suçun...

Birini çok sevdiğini bilseler

Kıskançlık büyür duvar diplerinde,

Fısıltılar çoğalır geceleri

Sanki sevgi değil de yangın taşır gibi.

Belki de içeri atarlar seni,

Nedenini sormadan...

Fazla derler, derin derler,

Kalbinin ölçüsünü yasaya uydururlar bir şekilde:)

Oysa kim olduğunu söylemedin,

Bir yüz çizmedin havaya,

Ne bir isim döküldü dudaklarından

Ne de bir sebep.

Sadece sevdin...

Sessizce, kimseye değmeden,

Ama öyle çok ki

Dünya sığmadı içine.

Bilselerdi…

Belki gerçekten korkarlardı.