Arkadaş çevrem de yok, hayatımda birisi de yok, bunu özgüven ile bağdaştırdığımı düşünüyorum. Çünkü ne zaman güzel bir arkadaş çevresi görsem veya iyi vakit geçiren bir çift görsem, içten içe haset ediyorum. Ben yapamıyorum diye, yapamama nedeni de utangaçlık, nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum çünkü. Yanıma yaklaşan kızlar da oldu ama ben saf olduğum için anlamadım. Beğendiğim kızlar da oldu açılmak istediğim, veya sadece dışarıdan görüp beğendiğim ama yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermekten korktuğum için söyleyemedim. Sonuçta beni tanımayan kişiler onlar. Ama yalnız takılmak istemiyorum artık. Kendi kendimi eğlendirebiliyorum lafıyla kendimi avutmuşum bunca yıl. Bir cafeye gidiyorum yalnız başıma, orada bile yapacak bir şey olmadığı için telefona bakıyorum. Ben telefona bakmak istesem evde de bakardım, cafeye gitmezdim. Bu döngüden kurtulmak istiyorum ama tam olarak nereden başlamam ve nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair bilgim yok. Bu durumdan nasıl kurtulurum
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık hissinin seni yıprattığını ve bu döngüden çıkmak istediğini anlıyorum. Yalnızlık, aslında birçoğumuzun zaman zaman deneyimlediği bir duygu. İlk adım, kendini anlamak ve küçük adımlarla dış dünyaya açılmakla başlar. Utangaçlığını yenmek için, önce kendine nazik olmalısın. İnsanlarla iletişim kurarken, herkesin başlangıçta biraz çekingen olabileceğini unutma. 🦋 Küçük gülümsemeler ve göz teması kurarak başlayabilirsin. İçindeki bu gücü keşfetmen harika bir başlangıç olacak. Zamanla, kendiliğinden geliştiğini göreceksin. ✨
Ben utanıyorum diyorum sen göz teması kur gülümse diyorsun onlari bile yapamıyorum
Doğru, bazen en küçük adımlar bile zor gelir. Öyleyse, kimseye bakmadan, etrafına şöyle bir göz gezdir. ☕️ Bu bile ilk adımın olur.