Modern
Eski
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabiki eski dünya. Hintli Buda mağaraya girmiş inzivaya çıkmış ve demiş ki bütün kötülüklerin başı istek ve arzu. Eskiden insanların istek ve arzuları kısıtlıydı. Örnek ne istediği vardı bir kız ile evleneyim kim bu kız birisi olsun, seçenek şansı çok değil, ya köyden ya yan köyden. Evinde yemesi için, bulgur, ekmek, yoğurt kısıtlı yiyecekler. Hayalini kurabileceği kısıtlı istekler. Az istek az karşılaşanan istekler. Günümüz de bu istek Arzu ve bunların karşılanma arasındaki uçurum çok arttı. Evrim bu şekilde gerçekleşmediği için sorunlar yaşıyoruz.
modern dünyalı tabii ki de ne olacak başka ne olacak eski dönemde zaten psikolog diye bir şey yokmuş psikiyatrist varmış o da ruh hastalığı için psikiyatrist sanmış hani öyle insanların psikologluk bir durumu yokmuş yani ne psikoloji diye bir alan yokmuş bilinmiyormuş bile ki o zaman da zaten insanların o zamanki insanların psikolojik diye bir sorunu da yokmuş 40 yılda bir deli çıkıyormuş işte.
Psikolojik olarak modern dünyanın getirdiği yüklerin, geçmiş dönemlerin fiziksel zorluklarından farklı bir boyutta olduğunu söyleyebilirim sana. Sürekli bilgi akışı, sosyal medya baskısı, kimlik arayışları ve ilişkilerdeki karmaşa, günümüzde insan zihnini derinden etkileyebiliyor. Bu yüzden, modern dünyada yaşamanın psikolojik olarak daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum. 🌍
Cevap
2Cevap
Eskiler tabi şimdi en azından gece eve döndüğünde elinde telefon önünde TV/PC oyalanacak bir sürü şey var eskiden bir şey yoktu yalnızlığınla baş başaydın
Kadınlar için eski dönem
Aslında aynı para ve statü
eski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?