Çünkü bazıları o kişinin hiç derdi yokmuş gibi düşünebiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Böyle biriyle arkadaşlık güzel olur muydu
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet hakkımda öyle düşünülüyor dünyayı sallamıyor kimseyi umursamıyor ya da hiçbir problemi dert etmiyor diye yaklaşımlar içerisinde bulunuyorlar bana karşı ama dışarıdan öyle görünse bile içeride Aslında öyle olmuyor Genelde Ben her problemi kendi içinde yaşayan dışarıya yansıtmayan dışarıyı bununla baskılamayan bir insanım Benim ne yaşadığımı Kimse bilmez her şey yolunda zanneder çünkü problemlerimi her zaman kendim çözmeyi ve halletmeyi tercih ediyorum
Aynısı yaa. Sana da hep pozitifsin derler mi
Bana hep Sen çok pozitifsin Hiç mi sıkıntın problemin yok Hiç mi derdin yok Sen nasıl bir insansın Hiç mi bir şeyi kafaya takmazsın hep böyle söylerler Benim şimdiye kadar üzgün olduğumu görebilen kimse pek olmamıştır Tabii ki bir yakın akrabamın ölüm hali haricinde
Aynı şekil yaa. Halbuki bilmiyorlarki yalnız kaldığımızda ağladığımızı
Onlardan daha çok takıyoruzdur çoğu şeyi
Evet maalesef öyle birçok şey daha çok takıyoruz kafaya ama yansıtmıyoruz bir de benim borcumun etkisi var yani burç özelliğim de aslında duygusal bir yapıya sahip profil açıyorum yazabilir misin
Burdan konuşuyoruz işte. Hangi burçsun
Anladım neyse ben profilimi gizleyeyim Sen bilirsin çünkü burada muhabbet bir süre sonra başkaları da salça olmaya başlayınca işin taciz kısmına doğru gidiyor ve sevmiyorum
Yokya kimse dahil olmaz dahil olanı kaldırırım yorumunu halfnsjfj
Hangi burçsun
Balik. Bence mesaj at. Profilimi gordun. Ben buradan pek ileri seviye sohbet etmem prensip geregi
Zaten ileri seviyelik bir durum yokki normal konuşuyoruz işte
Neyse anlaşamayız seninle iyi günler.
Evet sanada
Bu yüzyılda büyük dezavantaj bence, hiç derdin yok ve hayat sana güzel sanıyorlar. Sırf bu yüzden bazen sinirden patlayıp ortamın a**na koyasım geliyor💥😡
🤣😂😂
Ve yetmedi çekememezlik yapanlar oluyor nazar edenler bile oluyor ya gözler üzerimde hissediyorum bazen. Hayatımı 4 4 lük sananlar var
Bağını komple keseceksin öyle zararlı tiplerle
Haklısın aynen öyle
Senin burcun ne
Yengeç senin
Benzer özelliklerimiz var, İkizler
Güzel
Pozitif insanların hiç derdi yokmuş gibi düşünülmesi yanıltıcı olabilir. Kimse sürekli mutlu değildir, herkesin hayatında inişler ve çıkışlar vardır; önemli olan, bunlarla nasıl başa çıktıklarıdır. 😊 Böyle biriyle arkadaşlık sana iyi enerji katabilir, ancak gerçek bir bağ için duygusal derinliği de paylaşabildiğinizden emin olmalısın. İnsanlar bazen dışarıya farklı yansır. 🤔
Cevap
2Cevap
Aslında çok büyük dertlerim var bana da öyle derler
burada bi yalan var derim
Neymiş o
Evett zeki kızsın
Öyle olmaya çalışıyorum arkadaslık olursa
Ben de hep öyleyim arjadaşlarım bana hep pozitifsin sen derler
Aynen öyle. Birde kimse kimsenin derdini umyrsamıyoki mutsuz görünsemde bişey değişmeyecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?