Böyle bebek gibi sevilmek, hayran olmak, olunmak istiyorum, şefkatlice sarılmak istiyorum, sımsıkı ama bulamıyorum kimseyi
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bebek gibi sevilmek, hayran olmak, olunmak istiyorum, şefkatlice sarılmak istiyorum, sımsıkı ama bulamıyorum kimseyi
Cevap
24Cevap
Kimseden göremezsin, seni kullanıp bir kenara fırlatirlar canın daha çok yanar. Sen kendini sev, kendine ilgi göster, kendini mutlu edecek şeyler yap. Başkasından medet umma.
Kendini sev degil hayaller için
Hayaller yıkılınca ben yok ölüyorum resmen
Birinden sevgi şevkat göreyim diye diye insan hayatının en büyük yanlışlarını yapıyor. Beni daha çok sevsin diyosun değişiyorsun yapmayacağın şeyleri yapıyorsun onun için sonra bakıyorsun ki çaba anlamsız seven sen yerinde dursan da seviyor sevmeyen sadece çıkarlarına uyman için kırıntı şeklinde şeyler atıyor önüne mutluluğunu lütfen birinin ilgisine sevgisine bağımlı kılma ihtiyaç duymanı anlıyorum hepimizin içinde var bu ama duruşunu bozmadan dikkatli şekilde ilerle ikili ilişkilerde kazanan sen olursun emin ol biri yokken de kendi kendini mutlu et biri hayatından çıktığında da yine kendine tutun
İnsan sadece sevilmek istemiyor; güvenle sarılabileceği, kendini olduğu gibi kabul edilmiş hissedeceği birini arıyor. Doğru insan geç gelebilir ama yanlış insanın açtığı yara daha uzun sürer.
Bizde de istenen ve verilecek şeyler aynı ama bunları hem verip hem alabileceğimiz kişiyi bulamıyoruz. Ruh eşi mi diyordular, ondan işte :(
Herkes bebek gibi sevilmek ister ama ilişkide her zaman karşılık olmalı.
Kadına prensesler gibi değer verip, düşman gibi s... gerekiyor
Genelde böyle kızlar kara delik gibi genişliyor
Valla her sarılan farklı niyetle sarılır haberin olsun
Kalmadı onlardan ben de çok istedim istediğim kişiden gelsin istedim bana damlamayan adam ele yağmur oluyormuş sonra çok ta şey yapmamam gerektiğini anladım
Sen şu an bir boşluktasın o yüzden böyle sarmak sarılmak ilgi görmek istiyorsun.
Kiyamam inan seni annenden guzel sevecek adam yok canim
şu an yanimda olsan saçlarini oksarim koklarım ohh miss, sarılırım sımsıkı
Umarım bulursun istediğin gibi birini
Bulamıyorum ya
Vasfiye abla Sağol teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah
Gizlisin bulurduk seni yoksa
Seni sevenbirini bularak
Bizde istiyoruz da öyle olmuyor işte :D
Gösterdikte ne oldu
Sen sevgiye sevilmeye muhtaçsın
Aşırı hemde
Yengeç veya balık mı burcun?
Evet balik cok baskin
Anladım bence bir kadın olarak böyle olman daha iyi. sadece güzel sevecek ilgili şefkatli birine denk gelmen lazım. hiç sevgilin olmadı mı?
Yaş farkında takılır mısın? Duygusal kadın seviyorum ve ciddiyim...
Heyy orada msıın. ordaysan konuşmak isterim senlee
Bende öyle
Yani çok mu zor bir şey bu hic bulamadım
Umarim. bulursun
Bulamiyorum ama
Sansimi nasıl degistirebilirim
Hallederiz.
senide hayat aci gerceklerle yuzlestirir yakinda
Görmek lazım
Gel canık ben göstereyim
Herkes love bombing ci olmuş
İlginç
Hiçmi sevilmedin
Hayir
Niye seven olmadı ki
Bilmiyorum ki 😔😔
Sevgilin felan Hiçmi olmadı
Hayır
Bi ara bende sevildim sandım biliyormusun
Sevilmek için ne gerekiyor farklı bir şey gerek
Ne gerekmiş
Şans
Yazsana bana
Gizlisin
Neden bulamıyorsun
Konya ya yakın mısın bende sevilmedim
Benden
Kim senle uğraşsın
Yaş kaç yer neresi
Ya bendee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duygusal bir yapının olması, seni derinden ve yoğun yaşamaya iten çok değerli bir özelliğin. Bu kadar içten bir sevgi ve şefkat beklentisi taşıman gayet doğal. Önce sen kendi içindeki bu zenginliği fark edip kendine aynı şefkatle yaklaşmalısın. Kendi değerini bildiğinde ve bunu yansıttığında, aradığın o sıcacık ilgi ve sevgiyi sana sunabilecek doğru kişileri hayatına çekebilirsin. Unutma, en güzel ilişkiler önce kendinle başlar. 💖✨