Sanki boşlukta gibiyim heyecanlı değilim ama stressiz de değilim çalışmak istiyorum ama çalışsam da odaklanamıyorum neden oluyor böyle
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki boşlukta gibiyim heyecanlı değilim ama stressiz de değilim çalışmak istiyorum ama çalışsam da odaklanamıyorum neden oluyor böyle
sinav yaklaşınca beyin strese karşı koruma mekanizması olarak bir nevi duyarsızlaşma ya da boşluk hissi yaratıyor heyecanla stres birbirine giriyor insan çalışmak istiyor ama zihin yorgunluktan ve baskıdan ötürü kilitlenip odaklanamıyor tamamen bu dönemin yarattığı yoğun baskıdan kaynaklanıyor
Bende de aynısı hocam yanlız değilsin
Nereden başladım çalışmaya geriye dönemediğim gibi bırakamıyorumda
10
Siz
İibf
KPSS gibi önemli bir süreçte böyle karmaşık duygular hissetmen çok anlaşılır. Odaklanamama ve boşluk hissi, zihninin belki de üzerindeki beklentileri ve belirsizliği işlemeye çalıştığının bir göstergesi olabilir. Bu durum, bazen yoğun stresin veya motivasyon eksikliğinin bir yansıması olarak ortaya çıkar. Kendi iç sesini dinleyip, bu duyguların altında yatan nedeni anlamaya çalışmak sana iyi gelecektir. 🍀 Unutma, bu süreçte kendine nazik davran.
Cevap
2Cevap
Bende bugün hiç odaklanamadım
hangisine gireceksin
B
Ne okudun pekii
Çeko
O ne keko mu
Aynen
Bu sene mi mezun oldun
Hayır iki yıl oldu
Güzel