Dikkatimi hiçbir şeye veremiyorum ve bazı şeyleri geç anlıyorum, nedeni nedir sizce?

hiçbirşeye konsantre olamıyorum özellikle bu sorun okulda daha can sıkıcı hale geliyor ders anlatılırken dinliyo gibi gözüküyorum ama aklım hep başka yerlere kayıyor mesela hocaya bakıyorum etrafımdaki şeyleri inceliyorum falan diğer bir sorunum ise bazen bana sorulan en basit soruda bile şıp diye kalıyorum geçen gün bir teyze okulumu sordu öylece kaldım sadece geçiştirmek için nerde oldugunu söyledim sonra ismi aklıma geldi ve ancak ozaman söyleyebildim . bu yaz babamın işyerine gittim birşeyler öğretmeye çalıştı ama defalarca göstermesine rağmen hala karıştırıyodum . geçen günde annem telefonumun sarjını getir dedi yerini bile söyledi getirmeye gittim önümde duran şeyi defalarca baktıgım halde görememişim ya aile bana bu yüzden deli muamelesi yapıyor resmen napıcam ben ya biliyorum gerizekalı diyceksiniz ama budur yani :( sizce hastalık falan mıdır bu gerçekten kafama çok takıyorum :(((((((
Dikkatimi hiçbir şeye veremiyorum ve bazı şeyleri geç anlıyorum, nedeni nedir sizce?