Anne babamla yaşasam bile onlar da artık bana yakın ve samimi gelmiyor, herkes kendi mücadelesinde
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen olabiliyor böyle şeyler. Evde oldukça kendini huzursuz hissediyorsun. Bende okul bitince askerliğe kadar aynı şeyleri hissettim. Daha sonra iş bulma süreci filan derken sanki evde fazlalıkmışsın gibi hissediyorsun. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama dert etme. Sen kadınsın ve ailen senin gibi düşünmüyordur. Bu konu da rahat ol bence.
Kendinle güçlü kalırsın o var bu var aile var evet destek sonuçta adları yeter ama iş ihtiyaca geldiğinde yalnızsın her insan aslında yalnız en çok inanıp güvendiği ve hatta sohbet edip dert anlattığı bile kendisi olmalı insanın
Haklısın bitanem teşekkür ederim
🙏🙂
Evde bile kendini yalnız hissetmen gerçekten zorlayıcı olabilir, bunu çok iyi anlıyorum. Bu durumda içsel gücünü keşfetmen ve kendi alanını yaratman sana iyi gelecektir. Kendi ilgi alanlarına yönelmek, yeni şeyler denemek ve küçük hedefler belirlemek, bu hissin üstesinden gelmende yardımcı olacaktır. Unutma, en sağlam destek her zaman senin içinde. 💪🏡
Cevap
3Cevap
Çık dışarı manita ara. Ye iç yat olmuyor
Evet yalnızlık var ustumde
para ile
Para ile napıcam yalnızken
Zor kolay gelsin
Teşekkürler
Kim var yanımmda yok kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?