Millet çekemiyor sanırım bir kadının kendi ayakları üzerinde durup kendine bakmasına ve bir buruşmuş erkeğe muhtaç olmamasına.. 💅✍️🌹
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
adalet yok ondan
İnsanlar kötü Gerçekten kötü Hele bu devirde daha da kötüleştiler..
İnan ben de çok haksızlığa uğradım ve uğruyorum ve
Şunu uyguluyorum iş yerinde olsun çevremde olsun Nerede olursa olsun tepkimi koyuyorum isterse küssün isterse bana düşman olsun isterse konuşsun.
Ne kadar iyi insan olursanız olun birileri sizi bir şekilde kötü bilecek günün sonunda o yüzden.
Tepkini esirgeme.
Çok haklısınız ✍️🥀
Mesele erkeğin senin paranda gözünün olmaması istediğin gibi çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin kimsenin senin hayatına müdahale etme hakkı yok o buruşuk dediğin erkeklerde sana muhtaç değil insan doğası gereği hem bedensel hemde duygusal anlamda karşı cinse ihtiyaç duyar fakat bunun farkında olmaman ve feminizmi yanlış yorumlamadan kaynaklı hayatını böyle idame ettirmen gerekiyor fazla ego iyi değildir böyle bilmeni istedim
Bu hayatta çekilmeyen tek şey sizin güçlü olmanız değil eril bir kadın olmanız
O mecbur artık.. bu kadar zorluğa boyun germiş hangi kadın cici kalır ki💔❤️🩹
Tamam işte geçmişte yaşanılanlari aslında hayatımıza yeni aldığımız suçu olmayan kişiye ödeme çabasında olmak yanlış
Sonuçta siz ekonomik özgürlüğünuz olsa bile gerek duygusal, gerek ruhen gerek biyolojik olarak kadın erkeğe, erkekte kadına muhtaç. Bu eksiklik hepimiz için geçerli
O yüzden her kadın kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmeli. Fakat bu durumun oluşmasında da kadının da payı çok ve bu durumda olmayı muhtaç olmayı benimseyen kadınlar da var.
Güçlü ve bağımsız olup sonuçlarını erkeklere bağlamayın artık sıktı, baydı. Kadından haksızlık gelse napıcaksınız.
Mesele erkeğe muhtaç olmama meselesi değil mesele böyle güçlü bir kadın olduğun için gereksiz ego yapma mesele benim tahminim o yönde
Uğradığın genel haksızlığın öznel erkeklerle ne alakası var?
Öyle maalesef meyve veren ağaç taşlanır
Yaralı bir crylan daha, ver coşkuyu😂
Ne alaka
Biraz büyü anlarsın cnm🌹❣️
Ne oldu en son?
sen çünkü masum davranmaktan ezildin hep
Dogru söze ne denir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güçlü ve bağımsız bir kadın olmak, bazen çevrende farklı tepkilerle karşılaşmana neden olabilir, bu çok doğal. İnsanların kendi hayatlarındaki eksiklikleri veya beklentileri, senin duruşuna karşı bir duvar örmelerine yol açabilir. Unutma ki senin değerin, başkalarının sana biçtiği değerden çok daha büyük. Kendine güvenin ve özgürlüğün, kimilerinin hoşuna gitmeyebilir. Kendi yolunda ilerlemeye devam etmelisin. 💪🌟