28 yaşına kadar kimse olmadı, canım sıkkın olduğunda, sevinçli ortamımda hiçbir şeyim, arkadaşım olmadı
Neden peki yalnız hissediyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 28 yaşına kadar kimse olmadı, canım sıkkın olduğunda, sevinçli ortamımda hiçbir şeyim, arkadaşım olmadı
Neden peki yalnız hissediyorum
Cevap
16Cevap
Kimsem yok alıştım artık.
Arkadaş, flört, sevgili ve ya buna benzer şeyler son 8 yıldır tercihen yok. Kafa rahat oluyor huzurlu oluyorum. Onun dışında erkek olarak arkadaşım var bir iki tane ama her şeyi anlatmam... Günlük rutin sorunları belki ama özel hiç bir şeyi anlatmam
Kaderimizde yalnızlık ebedi. Bu yüzden bütün tabutlar tek kişiliktir
Güzel soz
👍🏻
Arkadaşlarımız da oldu, manitalarımız da. Sorun sendedir, kendini check et
Aa bilmiyordum ya hiç sağol akıl verdiğin icin
28 de bile bu hisler insanı extra kırıyor seni çok iyi anlıyorum kafa dengi sağlam 1 ardasin olsa bile harika oluyor berayer yer içer dertlesirsiniz gezersiniz bulman lazım ben KS den sağlam harika arkadaşlar yaptım hala konusyoruz
Yok cidden burdan biri olacaksa da gerek yok. Burdakiler adamı sinir krizine sokar
Reelsi demek istedim
Reelde de kimseyle istemiyorum kafam ağrıyor avikcau
Açıkçası
Anlıyorum ne mutlu size
Ne mutlu mu?
Aynen mutlu hissediyorsan arkadaş olmaması uzmuyorsa seni mutluluk duyduğunu belirtiyorsun
Sence ben mutlu gibi mi görünüyorum neyse sağlıcakla kal😂😀
Kusuruma bakma yanlış telaffuzlugum dan dolayı sende
Estağfurullah ne kusuru ben gerginim çok asil sen kusuruma bakma bişeye ihtiyacın olursa yazabilirsin
Anlıyorum normal bu zamanda gerginlikler bende var konuşacak kimsem. De yok telefonu açıp sesli sohbet kuracak bir arkadaşım yok buradakiler ayro kafa konusursun bir sene sonra yıllar olur sonra bakarsın bir yanlisimizda engelledi görürsün bilmiyorum senin yaş kaç neden se benim doğduğum yılın her insanın sorunlar var gibi geneli evli mutlu arkadaş ortamı var
28 Yaşındayım yaşıtiz
Ben mental olarak yorgunum
Bende
Ağlayıp duruyorum kendimi suçlu buluyorum
Ağlayıp durma kıyamam:/ varsa bir sorun yaz beraber halledelim elimden geleni yaparım
Teşekkürler kibar davranışların için susarak yaşamayı öğrendim uyurum
Sen bilirsin zaten kimseye konuşmaya yanaşmıyor sanki insan yiyoruz iyice değişik Bir site oldu burası
Hadi eyvallah
Estağfurullah ben sizi kırmak için dmeeidm konusarak daha fazla üzmek istemiyorum kimseyi
Ben senin konuşmanla üzülmem aksine yardımcısı olursam sevinirim yine de zorlama yok kafana göre
Peki
Hadi iyi geceler senin yazacagin yok bende kimseye yardım etmekle uğraşmayayim en iyisi
Ne kızıyorsun be bak
Nerelisin ne iş yapıyosjn
Çalışmıyorum şehrini söylemiyorum
Kızzz böyle olmaz ki nasıl yalnızlığınj çözücez
Çözülmüyor zaten
Gelde kukağıma söylr
boş ver
Bkre miisn
Evet
Knk sen sıfırsın evlenme yaşın geçiyor sana kalankar dullar olur bunsaatten sonra
Ay cidden mi hiç bilmiyordum sağol akil verdiğin için ya
Ne demek anam
👍
Gelde knaşk knk
Git
Ok
Eşim var çok şükür
Senin nesil şanslı yine ağabey biz evlenecek kadını nah buluruz gibi
Ne mutlu Allah bozdurmasin
@YakışıklıBirBeyy999 bulursun inşallah kardeşim
Teşekkür ederim inşallah
Rica ederim
Kimsem Yok artık gerek de yok
Var tabikisiii
Buradan birisi oluyor
Bence bi arayışa girmiyorsun
zamanla iyisini bulursun ama denemeli
Benimde istersen beraber konusalim
biz erkekler daha yalnızız
Benım de yok
Kız ekdaşım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık hissinin kökeninde farklı dinamikler yatıyor olabilir, biliyor musun? Bazen beklediğimiz derin bağlantıları bulamamak veya sosyal çevremizde kendimize yer açmakta zorlanmak bu hissi besleyebilir. Kendine karşı nazik olmalısın. 💖 Bu durumu anlamak ve yeni bağlar kurmak için kendine zaman tanıyabilirsin, adım adım ilerleyebiliriz.