Hiç arkadaşı olmayan, hep yalnız takılan birine yazık lan hiç arkadaşı yok tek başına diye acıyıp arkadaş olur musunuz? (Tercih edilen bir yalnızlık değil maruz kalınan bir yalnızlık)
Yalnız olan birine yalnız diye acıdığınız için onunla arkadaş olur musunuz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
İllaki destek olmaya çalışırım ama arkadaş olmam. Arkadaş demek ortak bir şeylerin olması demek. Kafa yapılarının uyuşmadığı bir kişiyle anca arada görüşürsün arkadaşlık yapamazsın.
Sevdiğimi sandım ama dönüp geçmişe baktığımda acıdığımı ve yardım etmek istediğimi sonra da karşılık olarak beni kırmaya çalıştıklarını görüyorum Benim arkadaş çevrem hep annesi babası ayrı, içkiye düşkün , dine aykırı, kendine zarar veren, sigara içen hatta bazıları uyuşturucu kullanan kişilerdi geneli böyleydi yani
İşin dinle alakalı olan kısmı bizi ilgilendirmez de uyuşturucu falan kullanıp kendilerine zarar veriyorlarsa kötü bir çevren varmış evet her ortama girmemek lazım
Din kısmı elbette alakadar etmez ama müslüman çoğunluğa sahip bir ülkede diğer dinler çoğunlukla dışlanıyor demek istediğim toplum tarafından genelde dışlanan kişilere sahip bir arkadaş çevrem vardı bunu bilinçli oluşturmadım ama nedenini sorguladığımda genelde bu his bunların altyapısını oluşturuyor