Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Reddedilmekten korktukları için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 11 sagüzel değilsindir
11 Yorumla
Soran11 saYok öyleyim başka bişey bul
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. şimdi şöyle. toplum değişti. kızların erkeklerdeki algısı canım maalesef olumsuz. şimdi yaşını bilmiyorum dolayısıyla sen hangi yaş grubunun kalemisin bilmiyorum ama muhtemelen gencsindir. yeni nesil abi bi kıza bu kadar para vermeye değmez modunda. "ilişki de para demek. kızlar yiyici. erkeği söğüşlemek niyetindeler. maddi yük erkeğin üstünde ve bu adaletsiz. hemen en ufak şeyde kopmaya meyilliler. egoları şişik. bir sürü yürüyen nasılsa olcaktır bu cocukla ugrasamam tavırları. internetten zaten bulur. internet kızı bu. kendini sergilemeyi seviyo. " bu ve bu minvaldeki düşünceler erkekleri sogutuyo. bi de malum kadına olaki diyelim bi yanastınız hop tacizci damgası yiyebilirsiniz. kız bi ciyaklasa yandın. herkes gelir yardım eder. seni linc ederler. bu konu hassas toplum tarafından yani. bu yuzden kız iyice güven vermedikce kimisi cekiniyor. misal kendimden bi ornek bi tura katıldım 30a yakın yaslarda bi guzel kız otobüste benim baldırıma sürtündü. koridorda normal bi konumda bacagım bu arada. kendi hiç sallamadı. hani eylemi baslatan o. oylece durdu. tabi hareketle sürtünüyor ileri geri. ben cektim ayagımı misal. aman dedim bişey olur suclu biz oluruz. kızda bi gr cekince yok misal. bu dogal dengeyi bozan bişey. eskiden erkek sırnasır kız utangac ayy yapma derdi. simdi kızlar anasının gözü modunda. bu da kız imajını zedeliyor. sonra kendinden cok büyük olan rehberin yan koltuguna oturdu ve sohbete basladı uyuklayan adamı uyandırdı. sanırsın mazileri var.
neyse iyi kısmetler. herkese lazım. ama toplum maalesef bu alanda bozuldu.
01 Yorumla
Soran39 dkÖzetle?
31 dkBen şöyle söyleyeyim; her şey güzellik değil, geçicidir güzellik neticede. Bazen insanlara fazla ulaşılmaz geliyoruz ya da duruşumuz o kadar ağırbaşlı ve net ki ilk adımı atmaya gözleri o kadar kolay yemiyor. Yanlış anlaşılmasın, özgüvenim gayet yerinde. Ama öyle herkesin elini kolunu sallayarak girebileceği sıradan bir dünyam da yok hani. İnsanlar genelde çaba gerektirmeyen, zahmetsiz limanları severler. Biz ise biraz fırtınalı ve derin kalıyoruz. Varsın hemen adım atmasınlar; içi boş cesaretlerle vakit kaybetmektense, duruşumu fark edip kapımı gerçekten yürekle çalacak o doğru insanı beklemek çok daha asil. Kısacası olay sadece güzellikte değil, karaktersel kalitede ve duruşta bitiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)46 dkGüzellik görecelidir. Belki kendini güzel bulduğun kadar başkaları bulmuyordur. Ama sorunun bundan çok senin mizacından olduğunu düşünüyorum. Sert bir yapın varsa geri tepmenden ve utanmaktan korkuyorlardır. En azından sana adım atmasını istediğin kişiye karşı yumuşak olup cesaret verirsen yüksek ihtimal cesurca açılacaktır. Erkekler çoğu zaman ya reddederse korkusuyla sevdiği kişiye bile açılamaz.
04 Yorumla
Soran41 dkKardeş boş yapma çirkin kızların yanında yakışıklı oğlanlar görüyoruz tam terside geçin şu ayakları sandığın kadar güzel demişsindir dğsilsinfir ne alaka bacı
Cevap sahibi35 dkDiğer cevaplarını da okudum zaten bu ağızla beyefendi birinin sana bakma ihtimali yok. Her ihtimali değerlendirdiğimi söyleyerek farklı sebepler bulmana yardımcı olmaya çalışıyorum. Karşılıklı konuşsak döveceksin belki de, biraz sakin ol. Muhtemelen dışarıdan görünümün de böyle sert olduğu için hoşlansa bile sana nasıl söyleyeceğini bilemiyordur çoğu kişi. Zaten herkesin yürümemesi daha iyi. Kendine de güvendiğin için kendi hoşlandığın kişinin sana adım atmasını sağlayacak şekilde davran. Herkesten ilgi görmek emin ol bir süre sonra bu soruyu sormuş biri olarak seni bile sıkacaktır. Bir de sırf sevgilim olmuş olsun diye değil de gerçekten yanına yakışacak ve düzgün karakterli, kaliteli biri geldiğinde şans ver. Zaten güzel olduğun için yakışıklı seçme lüksüne de sahipsin. İyi birini bulduğunda aklına girmeye çalışmaktan çekinme. İlk adımı atma işi her zaman erkekten beklense de buna ortam hazırlaman da sana bir şey kaybettirmeyecektir.
Soran33 dkBoş yanıtlara sinirleniyorum ondan mantıklı yazılmış yorumlarada göz gezdirseydiniz keşke neyse güzel toplamış derlemişsiniz teşekkür ettim
Cevap sahibi28 dkIstediğin gibi cevap verenlere güzel cevap vermişsin o yüzden onlara değinmedim. Kötü biri olduğunu asla düşünmüyorum. Hak ettiğin mutlu ilişkiye de en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Karşına çıkanlara göre o kadar da güzel olmayabilirsin,
Güzelsindir ve insanlar yanaşmaya çekiniyor olabilir, bu kız bana bakmaz diye,
Güzel ama iticisindir, soğuksundur,
İnsanların yürüyecek enerjisi yoktur.01 Yorumla
Soran40 dkKitap okuyun
Aşk İlişkileri konusunda 43,9b cevap paylaştı. Birçok nedeni var bu durumun.
Enerjin düşük olabilir
Soğuk görünebilirsin
Egolu bir görüntün olabilir.
Fazla güzel diye adım atmaya çekinirler
Dışarıya sevgilim var imajı sergiliyor olabilirsin
Vs vs vs
Bence beğendiğin biri olursa göz göze gelip şans verebilirsin bir şekilde00 Yorumla
11 saHer şey güzellik değil ki. Güzelliğini susturup ortaya ilveni cilveni koyacaksın, zekanı, bilgeliğini koyacaksın.
23 Yorumla
Soran11 saUzaktan mı
- 11 sa
Sorunu anlamadım uzaktan derken? Bir sohbet anında falan basbaya
Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Belki ulaşılmaz geliyorsundur? İnsanlar reddedilmek istemez.
Bir güzellik tek başına yetmez. İyi bir enerji , güzel bir karakter, sıcakkanlı olmak doğru zaman doğru insan birçok şey var aslında..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
30 dkSoğuk duruyorsundur belki. Hep kendini anlatiyorsundur, karsindakini merak ettiğin sorular sormuyorsundur veya ortamda az erkek vardır başka birinden hoslaniyorlardir veya sevgilileri vardır. Her şey olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
34 dkBelki duruşun soğuk , mesafeli ve sert görünüyor olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 saKendini beğenmiş tavrın olabilir, güzel olmayanlar çok egolu oluyor.
01 Yorumla
Soran1 saÇok güzelim kudurabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Egoist olduğun için. Sadece güzel olmak yetmiyor dostum.
07 Yorumla
Soran10 saVay dost görmeden etmeden tanışmadan egoist damgası he sevdim
Soran10 saSen çıkarırsın yani öznel cevaplar istemiyorum 🤗
Soran10 saÖneri istemedim cansın sen 🌹
Soran10 saBende 1. Kişi ağzından diliyorum olmuyor seninkide olmaz gibi hayırlısı sağolasın😁🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 saHavalar çok sıcak adım atacak derman yok emekleseler şükret bu sıcakta:))
02 Yorumla
Soran10 saBen senelerdir her mevsim böyleyim ((;
- 10 sa
Her mevsim çiçek açma bazen dikenli tel ör belki de deve dikeni misali onu istiyorlar bilemezsin anladın sen 😉
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ya sanıldığı kadar güzel değilsin
Ya da gerçekten de ulaşılamaz olduğunu düşünüyorlar01 Yorumla
Soran11 saBak şimdi ilk dediğin neden olmaz biliyor musun 1) çirkinlerin bile yakışıklı veya direkt sevgilileri var her türlü olmuyor
11 saSoğuk ve mesafeli bir tavrın varsa hoşlansalar bile sana adım atmaya çekiniyor olabilirler.
03 Yorumla
Soran11 saUzaktan tanımayan bir insan için peki?
- 11 sa
Zaten kastettiğim oydu güzel görünsen bile eğer uzaktan yabancı bir insana beden dilin soğuk ve mesafeli görünüyorsa sana karşı çekingen olacaklardır.
Soran10 saTeşekkürler🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
16 dkKezbansındır o yüzden. Ayrıca sana güzel olduğunu kim söyledi? Sihirli aynan mı? 😅😅
00 Yorumla
38 dkO zaman benim gibi hiçbirşeyde şansın yoktur bazen gerçekten hayatta ne yaparsan yap bir yerlerini de yırtsan olmaz sadece orada hayatının biraz şansı olması gerekir sadece şans kendimden bunu çok iyi biliyorum ve bunu bilir bunu söylerim sadece.
02 Yorumla
Soran38 dkHarbiden bu adam doğru konuşuyor her konuda böyle sizinde dimi
- 34 dk
Evet zaten hayatım hep olumsuzluklarla dolu ve hep olmazlarla ve bir de böyle söyleyince vay olumlu düşün şöyle yap böyle yap diye boş boş palavraları sıkan dangalaklara da kulağını kapat hiç aldırış etme 33 yaşıma kadar öğrendiğim bu gerçekten bazen sadece şansın olması gerekli hele bir de benim gibi hiçbiryerden şansın yok ve ailen de dahil elinden tutan yanında duran kimsen yoksa ve bir de böyle bir ülkede yaşıyorsan zaten direkt hayata 10-0 geride başlıyorsun.
9 saBilmiyorum sebebini bende çözemedim sanırım tepki veririz diye çekiniyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 saBelki mizacın serttir?
Erkekleri kaçırıyorsundur belki?
00 Yorumla
24 dkGüzellik yetmiyor ya keşke öyle olsa onun dışında güler yüz, tatlılık, güzel yemek yapma vs. vs. yüz tane şey arıyor erkekler kendileri harikaymış gibi...
00 Yorumla
10 saSuçun güzel olmak insan cesaret edemiyor kesin beğenmez diye bide bu bizi aldatır ya da en küçük seyde gider neden olsa güzelligine güveniyor diye
02 Yorumla
Soran10 saE ben hep yalnız o zaman?
- 10 sa
Aynı Benim gibi
egolu ulaşılmaz görünüyosan çekiniyolardır bu kız bakmaz diye
20 YorumlaBana erkekler Benimle konuşmaya çekindiklerini söylerlerdi Duruşumun çok ciddi olduğunu söylerlerdi
10 Yorumla
1 dkSıkıntı o zaten güzelsen sevgilisi vardır diye uğraşmıyorlardır 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 saBu dönemde erkekler erkek değil ki kadindan bekliyorlar her şeyi korkaklar yani senin suçun değil
06 Yorumla
Soran11 saAynen bacım haklısın
- 11 sa
Bişeyleri kadından bekleyen erkeğin arka kapısı gıcırdïyordur
- 11 sa
@YakışıklıBirBeyy999 kız gibiydi yüzü falan zaten ama hoşlanmıştım
- 11 sa
Doğru erkeği bulamıyorsunuz hanımlar 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
10 saErkolarda o cesaret yok bacım
112 Yorumla- 10 sa
@Alevikızııı ne biliyorsun olmadigini
Soran10 saAh ah doğru diyorsun bacım
- 10 sa
@murat_altınok görüyoruz yaşıyoruz boş duyar kasma burada şimdi
- 10 sa
Cesaret var ama o dediginiz erkek tiplerinde var mi bilmem
- 10 sa
@murat_altınok olanı hiç görmedik daha
- 10 sa
Yazdim bak bi
- 10 sa
@murat_altınok bakamam selametle 🤚
Soran10 sa(((; girl🔥
- 10 sa
O zaman cesareti olmayanlarla devam ke
- 10 sa
@murat_altınok sanaldan nenemde cesaretli reelde bunların hiçbirini diyemezsin adım kadar eminim çok gördük burada atıp tutanlari bize sökmez o ayrı hadi eyvallah abiiii
- 10 sa
Abi deme lazim olur
- 10 sa
@murat_altınok sana çok şey söylerimde anlar mısın bilinmez engeli yedin bye
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Güzel değilsindir
01 Yorumla
Soran40 dkKitap oku
- Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı.
1 saBelki sandığın gibi güzel değilsindir
03 Yorumla
Soran1 saLan sizde okuma yazma okuduğunu anlama yok mu çirkim insanın bile sevgilisi var siz ne mal adamlarsınız
- 58 dk
Güzel kız olmama rağmen demek ne demek sivri zekalı?
Soran41 dkLan angut neyse
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O kadar da çekici değilsin demek
02 Yorumla
Soran4 saÇirkinlerin biri sevgilisi var adım atılanı var tamamen söylenmek için söylenmiş yorum yapmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 saReddedilme korkusu, haklı olarak...
02 Yorumla
Soran10 saE herkeste böyle değil bana gelince mi
- 10 sa
Bak ben sana reddedilmeyi anlatayım. Bir kadın bir erkeği reddedince onun gururunu da kırmış oluyor. Yani birkaç kez kırılınca artık birine adım atacak cesareti de kalmıyor. hiçbir şey sonsuz değildir. Konuda özgüven değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 saSandığın kadar güzel değilsindir
03 Yorumla
Soran10 saYok sorun şu ki güzelim başka cevap yoksa kaydır
- 10 sa
Kizim seni itici yapan bir şey vardır
Soran10 saUzaktan mı yakından tanısa hadi belkide
- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
11 saKime göre güzelsin önemli olan o.
01 Yorumla
Soran11 saHerkese göre önemli olan bu değil çirkinlerin bile sevgilisi var boşu kesin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
11 saBu kanıya nasık vardınız
04 Yorumla
Soran11 saHangi kanıya?
- 11 sa
Güzelim kimse yanaşmıyor?
Soran11 saGören herkes bilir tanıyan herkes bilir
- 11 sa
Hmm o zaman tavrın yanlış
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
9 saŞans kısmet nasip hepsi Ahha
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
35 dkerkeğe cesaret veriyor musun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
11 saSevgilin var sanıyorlardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
11 saAtirimsa sen kaçarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 saYeterince güzel olmadığın için olmasın
01 Yorumla
Soran4 saBak grzekalı çrikinlerin bile adım atılanı var ne desen ofsayt
Gizli Üye(30-35)10 sagüzel kızlar kaşarddır
011 Yorumla
Soran10 saAllah Allah Türkiye’nin başkenti ankaradır kadar nesnel mi
Cevap sahibi10 saevet artık yeni modern cagda tipi güzel olanlar tercih edilmez cünkü basit ve egoludur
Soran10 saAnlıyorum seni 😂
Cevap sahibi10 samümkünse anlama git suratına kezap felan dök az cirkin ol bari
Soran10 saKudurma yav sana batan ne senide mi Allah güzel yaratsaymış kadın mı olmak istiyordun
Cevap sahibi10 sakudurmadım ki sadece gercekleri konustum niye biseymi girdi :D
Soran10 saYok sana girdi belli o da boş ver sen dert etme hemcinslerim bile kudurmadı sen bi dur koca karı gibi ortadan çıkma
Cevap sahibi10 sakudduuuuuuuurrrr o zaman mk cokta skimmmdeydi cok girmiş biraz cıkarayım da rahatla ahahahahahah güzelliğine soktuğum
Soran10 saTamam uza hadi yollarım sonrada üzülürsün bak
Cevap sahibi10 sakimi yollican :D
Soran10 saYorumda kuduran varda bi tane onu
- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
11 saGüzelsin ama karakterin çirkin-dir.
01 Yorumla
Soran11 saUzaktan olan içinde demiştim nereden bilecek karakterimi ilk etapta
Gizli Üye(18-24)28 dkDemek ki güzel değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 saNasıl giyiniyorsun?
00 Yorumla
51 dkBen de öyleyim
02 Yorumla
Soran42 dkAşkım buranın tabiriyle güzel değilsindir sen😂 sandığın kadar güzel değilsin anladıkları şeye bakar mısın
- 3 dk
Amaan güzelliklede değil ki bakıyorum ben çok tipsiz kızlar yakışıklılarla
Güzellerde tipsizlerde
Anlayacağın gönül tipe bakmıyo
upkeep'ini karşılayamama çekincesi~
02 Yorumla
Soran39 dkO ne lan
Senden hoşlanmıyordur
01 Yorumla
Soran1 saBak şimdi soruya bak bunun yazdığına bak kitap okuyun!!
- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
10 saİlginç
04 Yorumla
Soran10 saCevabın bana yardımcı olmadı be kanka 😂
- 10 sa
Olduğu kadar olmadığı kader iki gözüm
Soran10 saHm ilginç
- 10 sa
Öyle
Çoooook güzelsen erkekler tırsar.
04 Yorumla
Soran11 saÇoook moku bilmem ben o kadar
Soran11 sayok kanka ya öyle değilde o iş bu işte başka iş var Sherlock çözsün bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
41 dkSert misin
00 Yorumla
44 dkGüzel ve egoluysan adım atılması zor birisindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
8 sasen at canım
00 Yorumla
9 saSoğuksundur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Nerdesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Soğuksundur?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
10 saAtılır bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 saTavırların iyi değildir
00 Yorumla
11 saAnlatabilirim
02 Yorumla
Soran11 saBoşu kes anlatacaksan yazarsın
- 10 sa
burada niye anlatayım amacım boş yapmak değil
11 saBoy kilo kaö
05 Yorumla
Soran11 saAlaka seviyesi
- 11 sa
%100 alaklı
Soran11 saHiç alakalı değil
- 10 sa
Fiziğini beğenmediğim kadın çirkindir
Soran10 saSeni ilgilendiren bişey yok uyu sen
11 saÇekiniyorlardir
02 Yorumla
Soran11 saİyide bu gördüğümüz insanların nasıl oluyor o zaman
- 11 sa
Onlarınki çekinmeyen insanlar oluyor
34 dkSen at
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen dış görünüşün ötesinde, çevrene yaydığın enerji ve beden dilin de çok önemli olabilir. Belki de istemeden biraz ulaşılmaz bir izlenim veriyorsun. İnsanlar seninle iletişim kurmaya çekiniyor olabilir mi? Göz teması ve gülümsemenle daha davetkar olman, yeni adımları kolaylaştırabilir. Unutma, ilk adımı atacak olanın da sen olabileceğini düşünmek gerek. ✨😊