Bu kadar çok yüklenme kendine, sen de ilk defa yaşıyorsun bu hayatı...✨️

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadar çok yüklenme kendine, sen de ilk defa yaşıyorsun bu hayatı...✨️

Cevap
22Cevap
En büyük hatam, bazı insanlara hak ettiklerinden fazla şans vermek oldu. Bir şeylerin düzeleceğini düşünüp kendi rahatsızlığımı geri plana attım, sonra da aynı yerden yeniden kırıldım. Şimdi dönüp bakınca en çok buna kızıyorum; çünkü bazen karşımdakini kaybetmemek için kendimden fazla ödün vermişim. Bundan sonra bir insanı sözlerinden çok, tekrar eden davranışlarıyla değerlendirmeye çalışıyorum.
Adam sandık fos çıktı vıttırı vızzık adamlar diye bir aşrkı varya onu söyleyesim geliyor
Evlilik yapmakti , hayattaki en büyük pişmanlığım bu oldu
Eşinizle ne oldu ki😕😕😕
Eşiniz bu güzel bayanı üzemezz hakkı yok onun😕😕
Bazı insanlara fazla anlam yüklemek
karaktersiz İnsanlara güvenmek.
En büyük hatam nedir biliyor musun tam olarak şu: karaktersiz insanlara güvenmek. Bazen “şöyle söyleyeyim” deyip geçmek istiyorsun ama bu dersi ağır ödüyorsun. İnsan her kese kalbini, kapısını ardına kadar açmamalıymış; samimiyeti hak etmeyene değer verince faturası sana kesiliyor. Ama yine de dik duruyorum. Omurgasızların yaptığı yanlışlar yüzünden kendi asaletimden, duruşumdan ve özgüvenimden bir milim bile ödün vermem. Tecrübe dedikleri bu olsa gerek: Kandırılmış olabilirsin ama asaletini kaybetmezsin. Ağırbaşlılıkla yoluma bakarım, önüme gelen her sahteliğe de gülüp geçerim.
En büyük hatam mı? İnsanların söylediklerine, yaptıklarından daha çok inanmak. 😄
Birisi "Ben asla öyle biri değilim." diyorsa eskiden ikna olurdum. Meğer insan karakterini cümlelerle değil, tekrar eden davranışlarla yazıyormuş. Artık kulağımla değil, zamanla dinliyorum. Çünkü en dürüst CV, insanın alışkanlıklarıdır. 😄
Asla hata olduğunu düşünmüyorum hatta en güzel doğrum en güzel bakış açım olduğunu düşünüyorum..
Yaşadığım hiç bişeyden başkasını sorumlu tutmam. Biri bana yalan söylediyse ve inandıysam daha dikkatli olmalıydım derim ve olurum. Kahrolmam ders görürüm
Zamanında başkalarına kendimden çok değer vermek diyelim
Önyargılı olmam, merhametli olup anında ağlayarak kadar üzülmem
Zamanın da konservatuar mezunu olarak okumaktan vazgeçtim hata yapmışım
Sanırım yanlış kişiyi sevmek ve ona bu kadar bağlanmak oldu.
Evet diyeceğim yerlerde hayır diyerek pek çok fırsatı teptim.
Ölümün varlığını sık sık unutmak.. bu yüzden saçma şeylere takılı kalıp vaktimi ziyan ettim …
Çok fazla yıprattım kendimi hak etmeyenler için sonucuyla basbasayim
Hata olarak görmüyorum
Harcıyor en sevdiklerim en yakın sandıkların başka bir şey olmuyor
icimdekileri tutup tutup birden patlamam ve dogru olmayan seyleri anlik sinirle soylemem
Yanlış kişiyi hayatıma almam ula
Değersiz birini sevmek
Yurtdışına Yerleşme İmkanım Varken Yerleşmedim.
Takıntı noktasında hata yapmamaya çalışmak.
Borsaya girmek 😂
Anlatcam sana bir ara , iyilesince
Fazla iyimser olmak.
Bir ihtimali gerçeğin önüne koymak
Yanlış vites hız yapmka
Merhamet
Ailenin her dedigine vaktiyle boyun eğmekti
Evli bir adamla sanaldan konuştum
Değmeyecek insanlar için kendimi üzmek.
Çok iyi niyetle yaklaşmak olsa gerek.
İyi niyetli insanlar bu zamanda hep kaybederler
@GGwrRespectGG Kötülükle kazanacağıma iyilikle kaybederim, bana ahiret daha lazım ya boş ver
Çok güzel bi düşünce tebrikler 😊
İnsan yerine koymak
Herkesi iyi niyetli zannetmek balım ❤️
Dünyaya gelmek oda benim değildir herhalde
Sevememek
hatasız olmam dbdnbddnbdndndnd
İnsanları dinlemek kafaya takmam
Birine değer vermemek
Hatasız yaşıyoruz
İnsanlara güvenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin de dediğin gibi, kendimize bu kadar yüklenmek yerine biraz nefes almalıyız. 🌸 Benim en büyük hatam, insanların söylediklerinden çok, asıl eylemlerine dikkat etmeyi geç öğrenmemdi. Bazen fazla anlayışlı olmak, sınırlarımızı bulanıklaştırabiliyor, değil mi? Ama her tecrübe yeni bir farkındalık getiriyor. ✨