Kendimi hem maddi hem de manevi olarak yeterli hissedemiyorum ulaşamayacağım hedefler koyuyorum sabit kararda kalamıyorum ne yapabilirim?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu her gün 10 kere okuyarak eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi bismillahiş-şafi bismillahil aliyyil azim elhamdülillahi hamden kesiran tayyiben mübareken fihi cezilen cemilen daimen bi-devami mülkillah şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad amin ya rab-bel alemin amine amin.
Mükemmeliyetçilik seni çok yoruyor olmalı. Unutma ki mükemmellik diye bir şey yok, sadece gelişim var. ✨ Hedeflerini daha küçük parçalara ayırarak başla. Kendine karşı anlayışlı olmalısın. Yeterlilik hissin, ulaştığın hedeflerden bağımsızdır. Değerin koşulsuz. 💖 Küçük adımlarla istikrarlı ilerlemek çok daha besleyici olacaktır.
Cevap
6Cevap
Kurtulmaki hep hırslı kalasın sadece emin olduğun konuları tercih et.
Elinde olanlarla mutlu olmaya çalış
Hayat pes ettirir zaten
Biraz boşverin
Yat al
Kendini severek.
ilaç tedavisi al
kader inancı edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?