Ben bu şekilde olduğum müddetçe evlenebileceğimi sanmıyorum🤯
Bana ne demek istersiniz? Tavsiye istiyorum..
Ben bu şekilde olduğum müddetçe evlenebileceğimi sanmıyorum🤯
Bana ne demek istersiniz? Tavsiye istiyorum..
kendime mükemmeliyetçi diyebilmek için her konuda en mükemmeli olmam lazım böyle olmayıp mükemmeliyetçiyim diye gezen insanlar ucubedir ki çoğunluk böyle oluyo genelde sana da ucube olma diyebilirim
Bende ki sorunda tam olarak bu sırf bundan dolayı yalnızım şu zamanlar... Yaklaşan kadın olduğunda üzümün sapı , şunun şeysi diyerek sadece 2 ay sonra 21 yaşında olan ben bir kez ciddi ilişki yaşadım. napayim elimde değil 😏içime sinmiyor diğer türlü
Öncelikle kendimizin mükemmel olmadığını kabul edip üzerimizden bu baskıyı kaldırırsak merhamet edersek karşımızdaki insana karşı bakılımız da değişecektir :)
Yo alakası yok ben insanlarda puanlama sistemine karşı değilim. 10 da 10 değilsek de 3 lük 150 cm cirkin bir insan oldugu gibi huyu da kotu olan birinin bir yerlerini u saatten sonra merhamet humanist tavirlarla kaldıramam Eskidendi o.. bazı şeylerle tanışmadan, bazi şeyleri öğrenmeden önceydi. Herkes ederine göre gelir uğurlanır kafası bende ki. Üzgünüm hanfendi. Sen kacliksan ona göre insan buluyorsun zaten ilk kız arkadaşım kendimin de modellik yaptığı ajanstan bir hanfendiydi.
Hayırlısı neyse o oluyor :))
Cevap
9Cevap
Burcun nedir? Aslanlar ve başakların hep mükemmeliyetçilik huyu vardır aşırı derecede merak ettim.
Aslan olduğum için zaten😅
Ahahah bende aslanım
Çok zoruz. Bütün sorun biziz bizim ortadan kalkmamız lazm bence😅😅🤣🤣
Evet cidden çok zoruz bende huysuz aksi çoğu kötü özelliklerin bulunduğu biriyim iyiler daha az ama çok sağlam 😂
Hahahahah. Yok ya ben o kadar da kötü değilim. Bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum. Mükemmelliyetçilikte aşma aşamasındayım inşaallah. Farkındaysan daha kolay üzerine gitmelisin.
Ben kendimden çok memnunum ama kişiye göre muamele yapıyorum hayat tecrübem aşırı var. Keskin bir insanım zorum sertim hakedene hakkını veririm iyiye iyi kötüye çok daha kötüyüm. Ama herkesin illallah ettiği biri değilim o anlamda kötü sanma sadece insanların kolay ulaşamayacağı biri olduğum için onlara kötü huylu gelebilirim. Adaleti seven haksızlığa gelemeyen biriyim. Kuralcıyım dünyanın olması gerektiği düzende ilerlemesini severim bu tip şeyler. Mükemmeliyetçi bir insanım ama olmazsa da zorlamam hiç kendimi belli yere kadar giderim. Ama başak burcu yakın arkadaşım tamamen mükemmeliyetçidir. Mesela zenginlik sevdası var hep etrafı da zengin dolu ama gidip en zenginini istiyor mesela pizza canım çekti dddiğinde onu italya’ya götürecek kadar zengin. Bende bir aslan olarak lükse bayılırım ama benim için durumu iyi olsun yeter normal bir zenginlik bana kafi o kadar mükemmel olmasını istemem olursa olur olmazsa olmaz. Ben karakterimi çok seviyorum. Bir insan ancak kendi isteğiyle değişebilir zaten. Ciddi mana da diyorum keşke herkes ben gibi olsa sadece kötü olan şeylere ve saygısızlığa tahammülüm yok. İnsNlar böyle değil ama empati yoksunu saygısız cidden tahammül edilecek gibi değiller.
Sen bensin. Hele ki sorumsuz insanlara tahammül seviyesi az. Ama sinirlenncede olan bize oluyor bi faydası yok. Görmezden gelmeli
Özellikle son yaşadığım toxic ilişkiden sonra aşırı tahammülsüz biri oldum. Baya sert girişirim yani. Baya dediğim dedik inatçı da biriyim. Evet sinirlenince karşı tarafa öyle ya da böyle zarar versem de bana da zararı oluyor çünkü bendeki sinir benim sağlığımı etkiliyor baya deliriyorum sinirlenince. Görmezden her şeyi gelsem de özellikle şu 2 şeyi görmezden gelemiyorum. Saygısızlık, adaletsizlik.
Adaleti savunacağızz
Savunuyoruz da anlamayan olmayınca bir şey ifade etmiyor. Empati kuramayan insanlardan da ayrı nefret ediyorum.
Kaç yaşındasın?
Kimsenin mükemmel olmadığı şu dünyada mükemmeli aramak ahmaklıktır 🤔
Doğru olduğunu düşündüğün biri olursa onun hataları bu kapsam dışında kalacaktır merak etme
Gerçekten evlenemezsin. Mükemmel insan yok maalesef
Evlen ayrıl rahatına bak baskı halindeysen
Baskı yok aslında. İnsan sevdiği olsun istiyor fakat önüme çıkınca da kaçasm geliyor
Bilmiyorum bir şeyi içime sinmezse reddediyorum daha hiiç görüşmeden
Bunu da direkt reddetmeden görüşerek kıracağım inşallah
Umarım.. teşekkür ederim
Aslnda işin içine çocuk yetiştirmek girince kendime eşten ziyade çocuklarıma baba kısmı daha ağır basabiliyor. Evet bazıcşeyler görmezden gelinir ama çocuk varsa örnek olan anne babanın iyi olmaları gerekir gibi gibi..
Ne halin varsa gör demek istiyoruz
Zamanla tercih ve kriterler değişiyor
Aaa bu ben 😅 ne olcak bu halimiz
Farkındalığı artırıp yenmeye çalışarak knk😄
Nasıl aşıcam bunu gerçekten bilmiyorum insanların çok basit hareketleri bile beni irite etmeye yetiyor giydikleri yaptıkları felan diyorum benim hayatımda olsa bu asla dayanamam izin vermem ama öyleside yok ne olcak bilemedim valla sende de böyle mi
Eleştirme özelliğine son vererek başlayabilirsin. İrite eden şeyler gereksiz şeylerse ne gerek var bu kadar gerilmeye. Kendine de mükemmelliyetçiysen öncelikle kendine merhamet ederek başlayacaksın işe. Sen de mükemmel olamazsın çünkü insansın. Kendinin insan olduğunu hataya meyilli olduğunu anladığında zaten başkalatına da bakış açın değişecektir.
Ya ben çok gerekli gereksiz sinir oluyorum diyorum ya sevgilim olsa bırakırım diyorum koz elbise giymiş altına terlik ayak bakımıda yok niye giyersin saçma benim sevgilim olsa bırakırım heralde diyorum hep
E çokta büyük konuşuyorsun. Merak etme bu kınadıklarını kapsayan birine bi an aşık olursunuz bi imtihanın olur o zaman anlarsın bazı şeyleri dank eder. Mükemmelliyetçilikte kalmaz hahah
Bakalım valla açık olunca gözüm görmüyoda aşık etmek biri lazım 😅
Boşluğuna denk gelirse aşık olursun anca😄
Uzun iş uzun süre hayatımda biri olmayacak ki anca ne bileyim aşk Farklı bir şey bazen bi gülüşe bazen bi bakşa olabilir insan
Aşk körlüktür. Sağlıklı sevgi olsun
Kesinlikle
Çok da titiz olma be, olur gider
İnşallah be abiii
Olur olur, seçicilikten uzaklaş bence
Tammamm
Sıla misali oluruna bırak.
Kriterlerin neler söyle bakalım?
Karşılıklı anlayış kıymet verme güzel ahlak kısaca
Adam akıllı bir işinin olması
Sadakat
Merhamet
Eşine ve ailesine herşeyden önce öncelk vermesi... e tipine de içimz ısınsın
Çok fazla şey istemiyorsun bence. Bunlarin çoğu zaten herkesin kriteri
Bazen birilerini tavsiye ediyorlar görünüşte iyi oluyor ama tipine ısınmadıysam geri çekiliyorum bu yüzden hemen karar verme diyorlar ama ısınmazsam hiç ısınamıyorm napayım
Sen de haklısın ne diyeyim. Durust ol yeter ki. Ben de tipten kaybediyorum mesela. Karsidaki senden hoşlanmadım diyecegine gevelerse hoş olmaz benim için. Durust olsun canımı yesin
Şeffaflığı severim. Dürüstlüğün kölesiyiz hahah
Şeffaflığı severim. Dürüstlüğün kölesiyiz hahah
Güzellik kavramı kişiden kişiye değişir.
Evet kişiden kişiye değişir. Ama yine de çok göreceli olduğunu düşünmüyorum ben
Hayırlısı olsun be yaa
ver ablama ilgiyi
Hayatı zorlaştırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?