Herkesin istediği hayata sahibim. İş, ev, para, yazlık, arabalar ama kendimi bomboş bir hayatın içinde yaşıyor gibi hissediyorum. Ne anlamı var bu hayatın? Evli değilim ve kadınlara karşı bağlanma sorunum var.
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin istediği hayata sahibim. İş, ev, para, yazlık, arabalar ama kendimi bomboş bir hayatın içinde yaşıyor gibi hissediyorum. Ne anlamı var bu hayatın? Evli değilim ve kadınlara karşı bağlanma sorunum var.
Cevap
2Cevap
Maddi varlık manevi varlığın yerini dolduramaz. İçindeki boşluğun sebebini anlamak için biraz kendine yönelmek iyidir. Belki bir geçiş sürecindesindir.
Çünkü bazen gerçekten bizi mutlu eden şey şartlar ya da para değil. Bunun çok iyi bir araç olduğuna inanıyorum ama yeterli olduğunu düşünmüyorum. Evin yazlığın araban sana konfor sunar evet işini kolaylaştırır evet ama hepimizin içinde bir boşluk var.. yani hepimiz birşeylere tutunuyoruz... Yeni şeyler denemelisin ille insan ihtiyacı gibi düşünme. Bişeyi yapmayı çok sevebilirsin
Ben 3 senedir bu şekildeyim. Daha ne yapayım ki, spora verdim kendimi, gezmeye verdim. Şirket bensizde devam ediyor. Ama şu hissi bir türlü yenemedim
Çevremdekiler evlenmedik değil maalesef. Hayırlısı vardır yazılı olan bir yerlerde
Çünkü parayla duygusal bağ kuramazsın. Hayatını çok güzel yaşarsın ama hep bir yanın eksik kalır. Yalnızlığın si*garadan daha zararlı olduğu ortaya çıktı, insanın ömrünü kısaltıyor. Tabi yalnız kalmayayım diye yanlış bir ilişki için girmek x2 ömrü kısaltır. O yüzden doğru insanı bulup onunla hayatı paylaşmak çok daha güzeldir. Umarım gönlüne göre birisiyle karşılaşıp çok mutlu olursun 🙏🏻
Yaşam kalitem gerçekten çok iyi. 50 kusur ülke gezdim 3 senedir. Zaten Türkiye de yaşamıyorum. Senin dediklerin doğruysa ömrüm -3x kısaldı🙂 önceden bu şekilde değildim. Ciddiye giden bir ilişki sonrası 3 senedir başladı bu hisler. Ama benim eksiğim dedin gibi düzgün birisi ile aile kurmam gerekiyor.
Ben içimdeki o kadını öldüremiyorum sanırım. Başka kadınları onunla kıyaslıyorum, olmuyor işte o zaman. Düşünsene sırf ismi aynı diye, birisiyle denemeye kalktım ya. Yardım alma vaktim geldi sanırım benimki. Olmayacak bu şekilde.
İbadete sarılın insanın içindeki boşluk sebebi o genelde
Bir süre onuda denemedim. Değişen bir şey olmadı maalesef.
Çünkü hayat bir yerden verir bir yerden de alır hayat böyledir
İkisi bir arada olsa keşke. O kadar haklısın ki..
Ben de aynı durumdayım.
Çözüm bulabildin mi hiç?
Bulmaya çalışıyorum. İnsanların arasına karışmak, iletişim kurmak ve sürdürmek, birilerine her ne kadar zorluk çeksem de bağlanmak bana iyi geldi. Ama belli bir noktada hep tıkandım.
Ben insanların içindeyim, etrafım kalabalık arkadaşlarım falan çok fazla. Sürekli başka ülkelere gezmeye gidiyoruz sorun bunlarda değil. Bende 3 sene öncekş ciddiye giden, ilişkim bitince bu hale geldim. Deniyorum başkasını olmuyor işte. Bağlanmaya çalıştıkça soğuyorum. Başkasının hayatını mahvetmek istemiyorum bu yüzden
Biten ilişkinin yasını tutarsan belki bu biraz iyi gelebilir.
İyi kadınlarla takıl parayla
Düzensiz hayat baydı artık. Bir yerden sonra istemiyorsun
Ciddi ilişki mi istiyorsun anlamadım neden ki bu boşluk
Sanırım olay bu, ciddiye giden bir ilişkiyi bitirdikten sonra toplayamadım.
Ne kadar oldu ki geçti mi üzerinden
3 sene geçti. Ondan sonra kadınlar da ciddi bir ilişki kuramadım. Gelen maddiyata geliyor.
Maneviyatin yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sahip olduğun her şeye rağmen kendini yalnız ve mutsuz hissetmen çok anlaşılır bir durum. ✨ Maddi varlıklar konfor sağlasa da, içsel tatmin ve anlam genellikle derin duygusal bağlar ve hayat amacından beslenir. Belki de kadınlara karşı yaşadığın bağlanma sorunları, bu boşluk hissinin önemli bir parçasıdır. Kendine yönelerek gerçek ihtiyaçlarını keşfetmek sana çok iyi gelecektir. 💖