O kadar düşük ki modum inanılmaz yalnız hissediyorum kendimi 19 yaşındayım ve bu zamana kadar kimseyi hayatıma almadım ve artık sevmek sevilmek istediğimi farketmeye başladım ama kendime güvenim hiç Yok Kendimi sevmiyorum biri beni neden sevsin ki , birileri ile konuşup içimi rahatlatmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu yas en güzel zamanlarin bunu dikkate alarak cok keyifli mutlu gecirmeye bak yalniz olsan bile. Bende o yasta bu durumdaydim ama fazla kiymetini bilmedim hep sevgi ask istedim stresten kendimi hasta ettim yani diyecegim gez toz hayatin tadini cikar birgun illa ki birisi girecek hayatina Ama bu yaslar tekrar geri gelmeyecek
Doğru diyorsun zaten aslına bu yaşlarımı kötü geçirdiğim için sanki beni seven biri olsa her şey düzelcekmiş gibi hissediyorum
Bende öyle hissettim hayatima ilk giren ciddi birisiyle evlendim bu yuzden 20 yasimda ama simdi diyorum keske biraz daha hayatin farkina varmaya calissaydim hayallerimi gerceklestirseydim vs. Tabi her erkek ayni olmaz ama dikkat et yinede bu yaslarda cünkü iyiyi kötuyu pek ayirt edemiyorsun
Sen bu duruma erken gelmişsin. Ben 28 imde hisettim bu duyguyu
Hayatına illaki birileri girmiştir ama gerçekten inanılmaz rahatsız edici bir şey
Hoşlandığım oldu ama tek taraflı olduğu için bir ilişkim hiç olmadı.
Bu tek taraflı sevgi kadar lanet bir şey Yok zaten ya
Hiç sorma
Valla senin durumun da kötü koskoca dünya da hiç mi sevilmez insan ya
Nar tanelerini tek tek yerleştiren Allah illaki bizi de bir kalbe yerleştirir :)
Beklemekte güzel
Ne zaman işte ya bu yaşlarım da olmucaksa ne anlamı var ki
Bu yaşında karşına çıksa evlenecek misin ki bu kadar acele ediyirsun?
Sen aklınla değil hislerinle hareket ediyorsun. Şu an ve büyle hareket edenlerin çoğu geçmişlerine acı hatıralar bırakırlar
Tâbi ki evlenmicem ama en azından bir tecrübe olur kendimi daha iyi hissederim özgüvenim yerine gelir hayatım güzelleşir
Yani tecrübe edinmek için ilklerini feda edeceksin
İlk buluşma, ilk iltifat, ilk kavga, belki de ilk el ele tutma heyecanını sırf tecrübe edinmek için öldüreceksin
İşte bu hayatta senin gibiler sevilmeyi hakketmezler. Çünkü sevgiyi basit bir şey görürler ve hemen tüketmeye hazırlar. Umarım kendin gibi birine denk gelirsin.
Doğru kişiyle belki olur bilemeyiz ki şu an sadece karşılıklı sevilmek istiyorum bu duyguyu merak ediyorum
Sana bu mantıkla bol şanslar
Umarım en kısa süre de bu duruma alışırım kafama takmayı bırakırım
Sen önce ne istediğini öğren ve duygularını kontrol etmeyi öğren. Yoksa bu sürece alışman zor.
Bu aralar aklımda normalde çokta umursadığım bir durum değil
👍.
Umarım bir an önce toparlarsin geçici ama bu durumlar
Ne zaman geçicek bilmiyorum bu karakterimle zaten kimseyle olamam inanılmaz çekingenim kendimi de sevmiyorum zaten ama en azındann bu duruma alıssam çok güzel olacak
En iyi metod akışına bırakmak oluyo eksikliklerine odaklanma elinde olanlara bak negatif düşünme pozitif olursan her şey daha akıcı oluyor
Eksiklerime odaklanmakla olcak gibi değil ki her şey ortada ben nasıl görmezden gelebilirim ki
Özelden yazarmisin
Valla inan şans eseri. Ben 26 yim ama be yazık ki bu boşluğu kapatamadım. İyi insan bulmak zor
Haklısın sen de kendini benim ggibi yetersiz hissediyorsun. Biz yetersizken birine nasıl yetelim ki
Evet İşte asıl sorun zaten o kimsenin seni sevmeyeceğini biliyorsun ama sevilmek istiyorsun gerçekten inanılmaz kötü Bir his
Sen neden bu haldesin
Hayatım da hiç bir şey Yok hani çok heyecansız sanki sevsem sevilsem her şey yoluna gircekmis gibi hissediyorum ya da öyle zannediyorum
napiyorsun peki zaman nasıl geçiyor günlük rutinin ne
Suanlik evdeyim arkadaşımla ara ara dışarı çıkıyoruz hepsi bu hayatsiz bir haldeyim kısacası
Okul
Yok
Hayalinde var mı bir şeyler
Katip olmak istiyorum hayırlısı tabi ki
Ticaret lisesi mezunu musun Bilgisayar bölümünden girdin mi kpssye
Hayır Anadoludan mezunum ilk başta kursa yazılıp sertifika alıp kpss çalışmayı düşünüyorum
Olur inşallah. Hayırlısıyla. Sevgili ile bir şeyler düzelir diye düşünme. Daha beter canını sıkar. İlişkiler artık samimi olmuyor fazla. Bunun yerine yeni aktiviteler bul. Ceşitli kurslara katıl. Geçer bu durum.
Haklısın sanki beni seven biri olursa çok mutlu olucakmışım gibi hissediyorum hayatımın bir anlamı olcakmiş gibi geliyor
Yalniz hissetme Hepimizi gören bile ve sevem Allahı mız var öyle hissetme bir daha 🙋♂️
Türbanlı mısın merak ettim
Değilim
Acaba sorun nerde? Hiç mi sevgilin olmadı?
Kriterlerin mi çok yüksek?
Bilmem utangaç biriyim kimseyle pek muhattap olmuyorum ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum
Değil
Nerde yaşıyorsun
Neden yetersiz hissediyorsun
Kendimi bildim bileli hep sessiz köşede oturan kız oldum, fiziksel olarak sevmiyorum kendimi tabi ki halledilir ama şu an öyle bir dönemdeyim ki cabalayıp uğraşmayı beklemek dahi istemiyorum kısacası kendime güvenim hiç bir şekilde Yok
Başlamadan olmaz be knk
Aslında başladım ama sabredemiyorum hemen olsun istiyorum
Hemen olan bisey yok öyle olsa herkes aynı olurdu fjdj
Ya zaten orası öyle ben de herşeyin farkındayım ama hani ne insanlar var nasıl seviliyorlar hani o kadar mı kötüyüm kimse sevmiyor oooff aslına ortada bir şey Yok sevilmesem ölmem ama hislerime engel olamıyorum
Sadece fiziğin mi kötü
Bilmiyorum özellikle kimse suratıma çirkin demedi dönem dönem kendimi kötü tâbi ki hissediyorum normal olarak
Bilmiyorum yani görmedim problem nerde Bilmiyorum bu yüzden yorum yapamicam ama nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Benden hiç bir şey olmaz zaten bunu anladım ben sadece bu duyguyu içimden almak istiyorum
Ya şaka mısın knk ya bak istersen objektif yorum yaparım eksiğini söylerim
Biraz saçma konuşuyorum bende farkındayım da
Ölçü verirsen tanisabiliriz
Ne ölçüsü Abi ne diyorsun sen
konuşalım o zaman
Olabilir aslında
anlat bakimm
Nerden başlasam ki
özelse burada yazma
Özel denecek bir şey Yok suanlık sadece nerden baslicam onu düşünüyorum
bi düşün bakalım
Yalnız hissetme ben varım