Sevgilim erkek arkadaşım vs yok kız arkadaş çevrem de yok kendimi eksik hissediyorum.
Sırf bu yüzden instagram açtım biriyle 1 aydır takiplesiyoruz ama adım yok.
Ruhsal anlam da mutsuzum
Sevgilim erkek arkadaşım vs yok kız arkadaş çevrem de yok kendimi eksik hissediyorum.
Sırf bu yüzden instagram açtım biriyle 1 aydır takiplesiyoruz ama adım yok.
Ruhsal anlam da mutsuzum
Şunları oku iyi gelir parantez içi her gün sabah akşam 20 kere okunacak içinizden sessiz daha çok okuyabilirsiniz hemde 70 kat daha çok sevap kazanırsınız inşaAllahu rahman Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim sübhane rabbiyel a-liy-yil alel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-deh şükran-lil-lah la uhsi sena-en aleyke ente kema esneyte ala nefsike ( allahümme salli ala seyyidina mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ve eli me-ga-mi ya aliyyü fe-lem yezel bik-biri-ke kadri kebiru mü-bec-ce-la ezil ya azi-züz zül-le an-ni fe-lem ezel bi izzike ya cebbaru mük-fen mü-cem-me-la se-el-tü-ke ya muhyi hayaten he-ni-e-ten emit ya mü-mi-tü ede-e dini mü-ac-ci-la allahüm-meş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri allahüm-meş-fi-ni allahümme afini allahüm-merham ümmete muhammed allahümme aslih ümmete muhammed allahümme fer-ric an kü-ru-be ümmete muhammed allahümmağfirli ümmete muhammed allahüm-mer-rahim ümmete muhammed allahüm-merham ümmete muhammedin rahmeten am-meh allahüm-mensur cü-yu-şel müslimin ve asakiral mu-vah-hi-din allahümme salli ala seyyidina mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ) amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar indeke ve ali-hil ahyar amine amin elfu elfi amin ya rabbel alemin amin allahümme amin.
Böyle bir dönemden geçiyor olman çok normal, hepimiz zaman zaman bu tür hisler yaşayabiliriz. Yalnızlık seni eksik biri yapmaz, unutma ki sen kendi başına da değerlisin. 🌻 Bu süreçte, öncelikle kendini daha iyi tanımak ve ne istediğini anlamak için zaman ayırmayı düşünebilirsin. Bir hobine ya da ilgin olan bir alana yönelmen, seni hem rahatlatabilir hem de belki yeni insanlarla tanıştırabilir. 💫 Instagramdaki takipleşmelerden çok, gerçek bağlara odaklanmanı öneririm. Yavaş yavaş, adım atmanın tam zamanı, cesaret sende! 💪🙂
Cevap
9Cevap
Depresyona girmiş olabilir misin. Kendini yalnız hissetme inan mesaj kutuna şu anda 30 tane mesaj dahi gelebilir buradaki erkeklerden
Aşk da mutluluk yüzü gormedim
Gerçekten seven birisi ile karşılaşmamışsındır. Aşkın gözü kördür insanı deli de eder dahi de. Kendine biraz zaman ayırıp uğraş bulmaya çalış ve sosyalleş
Hastanede çalışıyorum yorgunum oluyorum sosyallesmeye vaktim yok şu Instagram dan kendi sektorumden birini buldum 1 aydir hikayeme bakıyor mesaj atmadı ya çekingen ya ilgisiz
Instagram’a gerek yok kaydırmalı uygulamalara da girebilirsin kendini kısıtlama

Aleyküm selam teyzem.
Senin erkek modelinim
Bir insanın telefonunda hareketlilik olmaz mı hep mi işten gelir mesajlar :(
Ben de öyleyim. Kız arkadaşım az çok arada görüşüyoruz. Sevgili flört bi şey yok. İnsan sıkılıyo yalnız hissediyor. Normal
Dm gel
Ben de 🚬
Herkes öyle genelde
Hahaha tek degilsin.
Burdayım
Gel konuşalım
merhaba yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?