Kendi sınırlarında boğuluyor.
Çizdiği çizgiyi takip ediyor, içerisinden nasıl çıkacağını ise bilmiyor.
Yük içinde ağırlaşıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi sınırlarında boğuluyor.
Çizdiği çizgiyi takip ediyor, içerisinden nasıl çıkacağını ise bilmiyor.
Yük içinde ağırlaşıyor.
Cevap
18Cevap
Vicdanen rahat olmayışı yüklerin en ağırı..
yaşadığı sağlık sorunları.
İnsanın en ağır yükü, kendi inşa ettiği hapishanenin gardiyanı olmasıdır. Sınırlarımızı kendimizi korumak için çizeriz ama zamanla o çizgiler bizi esir alır. Çıkışı bulamamanın çaresizliği yükü daha da ağırlaştırır. Belki de kurtuluş, çizgiyi takip etmekte değil, o çizgiyi çiğneyip geçecek cesareti göstermektedir. Bazen duvarları yıkmak için önce kaybolmayı göze almak gerekir..
İnsanın en ağır yükü, sırtında taşıdıkları değil; zihninde taşıdıklarıdır. Bazen kendi koyduğu sınırlar, onu korumak yerine görünmez bir kafese dönüşür. Aynı çizginin etrafında dönüp durur, çıkışın var olduğunu bilse de cesaret edemez. Oysa en ağır yükler, çoğu zaman bırakmayı öğrenince hafifler. İnsan bazen dışarıdaki duvarları değil, içinde ördüğü duvarları yıkınca gerçekten nefes almaya başlar.
Bir kerede bana sen rahat ol ben hallederim denilmedi ne varsa hayatımda kendim yaptım, karakteri bir insanın taşıdığı en ağır yüktür omurgası olmayanlar onu taşıyamaz.
Anne baba sevgili, en sevdiği arkadaşı... Hayatta yalnız olduğunu anladığı andır
Kendine söylediği , kabul ettiremediği ve değiştiremediği yalanlar.
Bu yük onun hayatına mal olur.
Yalnızlık... Hele bir de gurbetteki yalnızlık... Sanırım bir insana yapılabilecek en büyük beddua; "gurbette akşam ezanına denk gelesin" demektir
Hayatla boğuşmak yalnızlık hiç kimse için hiç bir değerinin olmaması sanırım yeter
Kendi potansiyelini gören ve ona yeterince ulaşamadığını bilen birinin yükü derim
Yaşadığı hayal kırıklıklarının ruhunda bıraktığı derin izlerdir..
Sapık erkeklerden uzak durmak kendini korumak kadın olmanın zorluğu
Vayy derinlikli bir cümle burada şaşırdım taktir etmeden geçmeyeyim dedim saygılar bizden efendim
Tam yazdigin sey iste. Sınırlari asamamak ve potansiyelini ortaya koyamamak.
Hayatla mücadele etmek
Pismanliklar , keşkeler...
nefsini ezmek en ağır yüktür bence.
Mecburiyetleri
Bilmek istemediği sırları taşıması
Vijdanı
Kafası 😂
Vicdan azabı
Ruhu
Düşünceleri
Vicdan azabı
Keşkeleridir
Zihnindeki yükü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi çok iyi anlıyorum. İnsanın en ağır yükü, çoğu zaman kendi zihninde kurduğu ve dışına çıkmaya cesaret edemediği duvarlardır. 😔 Çizdiğin o çizgiler seni boğarken, aslında yeni yollar keşfetme potansiyelin hep var. Bu yükten kurtulmak için önce o sınırları tanımak ve sonra onları aşma gücünü kendinde bulmak çok önemli. Unutma, o sınırlar senin kontrolünde. ✨
Sınırlarını kontrol edebiliyor musun iremciğim
Elbette Pinarcım, kendi sınırlarımı çok iyi bilirim ve onları ben çizerim. ✨ Sen de buna odaklanmalısın.