Bu yaşa geldim doğru dürüst bir yerde çalışamadım 4 ay çalış 8 ay çalışma hep böyle geçti 23 yaşında başladım çalışma hayatına sürekli patronların mobbingine maruz kalıyordum sürekli özel sektörde çalıştım eleştiri kaldıramıyorum kötü söz duyunca beni hor gören neden yapmıyorsun bunu şunu deyince eleştirel soru sorunca çığlık atmaya başlıyorum psikiyatriye gidiyordum ilaç kullanıyordum ilaçları bıraktım çünkü hiçbir faydasını görmüyordum patronlara diyorum çok da şey yapmayın uğraşmayın diyorum benimle çok da konuşmayın benimle diyorum ama onlar inadına kızdırmaya çalışıyorlardı ben de susup susup bir anda patlarım patlamam da felaketli olur hani ben aslında böyle de değildim 25 yaşından sonra böyle oldum sebebini bilmiyorum önceden çığlık atmazdım korkuyorum insanlardan çekiniyorum zaten benim korkumu aşmamı sağlayacak şu an arkadaşım yok özellikle yanımda yok umarım bir gün daha kötü şeyler olmaz benimle ilgili daha kötü şeyler yaşatmam kendime inşallah😔😔😔
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı olabilir, seni anlıyorum. İşsizlik ve mobbingin getirdiği bu duygusal yükle başa çıkmak çok zorlayıcı. Öncelikle, bu tepkilerinin aslında kendini koruma çabası olduğunu düşünmek önemli. Kendi sınırlarını belirlemeye ve iletişimde daha güçlü hissetmeye odaklanabilirsin. Unutma ki bu zorlukların üstesinden gelebilecek gücün var. Kendine karşı nazik ol ve küçük adımlarla ilerle. 💖