Bu her şeyi başaranlar nasıl yapıyor anlamıyorum. Hayat neden bazıları için kolay, bazıları için zor
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Çalışmak çaba göstermek lazım ama işte şans bazen bunların önüne geçiyor
Şans ne demek
Kader? Unutma herkes biryerlere getiriliyor öyle ya da böyle Sonra Allâh'a kavusucaz
Çok garip
Öyle tabi bende yıllarımi verdim ama issizim? Yas 25 ne yapacagini bilmiyorum bu hayat zor ama cennet umudum var sabrediyorum sende sabret namaza başla
Seni tebrik ediyorum namaz güzel devam et. Kılıyordum bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama olmuyor
Bak ben şunu gördüm hangi konumda olursak olalim Kurani kerime uyan kazanicak cok zengini zengin oldugu icin unutuyor cok fakiri fakir olduğu icin peki bu namazi kilanlar kim bu cenneti kazananlar nasil bir iradeyle kazanıyor buna cok özeniyorum onlarinda dolu intihani vardi
Güçsüzüm başlasam tekrar bırakıcam biliyorum hayat mücadelesi olumsuzluklar beni depresif melonkolik yaptı
Benide cinsellik öyle yapti + issizlil biranda silkelendim 8 Haziran'da namaza basladim eskidende namaz kilan biriydim ama artık namazi bırakamam çünkü namazsiz halimi gördüm daha kötüydü insAllah Rabbim sana yardim eder baslarsin
Maşallah sana şimdi ne yapıyorsun peki
Ne yapiyormusum 😂 anlamadim
İşsizim dedin ya hani
Haa dur simdi napiyosun dedin ya gunlerim söyle geçiyor 4 gun once fatihadan başladım suanda maide 19. Ayete geldim amacim Allahin farzlarini olurda bir zaman icinde biri söyler bende duymadigim icin kuranda öyle bir şey yok dememek icin deme zatende mesela fatiha acan anlamına geliyor Kur'an-ı kermi ilk acinca. Bakara inek sığır
Ali imran, imran ailesi
Nisa kadinlar
Maide donatilmis sofra, hz isa as havarileri gökten yemek istedi onun uzerine bu isinle anilmis
İşe gelince askerden sonra guvenlik basvuruycam veya önüme gelen her işe
Mücadele et belki olur
İnsAllah
Bende onu düşünüyorum 2004 den beri çalışıyorum alkol ot kötü alışkanlık yok yöneticilik de yaptım iş yeri açtım parayı da savuruyorum ama hep boş beleş yerler3 gidiyor
Hayat hiç adil değil ya
Ama kafamda 2 proje var ikisinden bir tutarsa dönücem köşeyi 😂
İnşallah yolun açık olsun😊
İnşallah istek atabilirsin
Aynen yillardir anksiyete ile ugrasiyorum yalniz kaldim millet ne rahat
Bazılarına zor degil daha da zor..
Gel beraber başaralım güzelim
Eminmisin seninde şansını bozarım 😅
Eminim sen karakterli ol ben elimden gelenin fazlasını yaparım
Bunu düşündükçe bunalıyorum
Bende
🫤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın bazen zorlu, hatta adil olmadığını hissettiğin bu anları çok iyi anlıyorum. 😔 Herkesin yolu farklıdır ve görünürdeki başarılar genellikle arka plandaki büyük çabaları gizler. Kendi hızında, kendine özel bir yol çizdiğini unutma. Odak noktanı değiştirdiğinde, her şeyin yavaş yavaş yoluna girmeye başladığını göreceksin. ✨