170 boyum, 49 kiloyum ve haliyle zayıf kuruyum ama iştahım da yok, çocuksu duruyorum, 24 yaşındayım
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
34Cevap
Olabilir. Bende yapı itibariyle zor kilo alıyorum. Bir de moralim bozukken yemiyordum, sonra moralimiz bozmayı azalttım; yorulunca falan iştahım da açıldı şu an bir tık kilo aldım ama almak istersen sırf kilo almak için sağlıksız beslenme. Sağlıklı şekilde beslen ve mutlaka bir doktora sor öyle biz uzman olmadığımız için kesin bilgi veremeyiz.
Dahiliyeye gideceğim inş
Korkma korkuttuysam kb bazen kilo almama sebepleri hormonlar vs oluyor o yüzden dedim ama belki de sadece yapı veya az yemektendir
Bir de iştah konusunda küçük tüyo vereyim kendimce. Ben şu an çalışmıyorum ama ise girdigim ilk zamanlar yemek yiyenlere şaskın gözle bakıyordum nasıl yiyorlar falan diye ama zamanla yorula yorula iştahım açıldı, bir de alışkanlık çok önemli insan kendini neye alstirirsa oyle gider bir ay kendini cok zorlamadan bir tık porsiyon büyütsen bence ise yarar ama benimki profesyonel tavsiye degil tabii ki
Yok hayır değerlerime baktıracağım önce iştahım baya kesildi yemedigim için de daha kötü olmak istemiyorum
Olmazsin insAllah endiselenme istahinin kesilme sebebi kalkarsa gelir yerinr brnimk8 ruhsaldi
Bakalım sebebini öğreneceğim
Saglikli guzel kilolar alman duasiyla😊
Daha yoşun başındasın. 22 yaşında 180 boy 67 kşloydum bayağı zayıftım yani askere gittim 80 kilo oldum ve fiziğim iyice toparlandı. şu an 76-77 kiloyum fitim.
Kilolu olmak daha sıkıntı 5-7 kilo aldın mı felaket olur
evet çok güzel olursun ama iştahsızsan kilo almak bir tık daha zor
Çol güzel ölçülerin
Merak ettim Foto var mı bakabilirmiyiz Boydan
Kendine zaman ayır kendinle ilgilen biraz yediklerini yavaş yavaş artır iştahlı olmayı bekleme
hayattan sağlam bir tokat yediğinde mum gibi olgun bir kız olursun
kadınlar yıpranır ve eskir erkekler olgunlaşır
Erkekler kelleşir ve göbek yapar
Tabii ki her yaş bir olgunluk adamıdır aslında bazı şeyleri yaşayarak görerek mücadele ederek çok çabuk olgunlaşa bilirsin hayata karşı tecrübe kazanmak olgunluk olarak görülebilir
Yanlış anlama ama olgunlaşman hamile kalmana bakar ondan sonra tanıyamazsın kendini
Kalsın
İstemşyorum
Bence fiziğiniz iyi bi 10 kilo alırsanız daha iyi olabilirsiniz
Gayet çok mükemmelsin hiç dokunma kendine
Zayıfım ya
Hiç düşünme zayıflık mükemmeliyetçi bir şey faydaları çok zararı yok bacakların belin özellikle gövde kısmın çok güzel olduğuna inanıyorum görmeden bile
Ne güzelsin işte. Çıtı pıtı.
Değişebilirsin.
Zayıf esmer hastasıyım
Spor yap
Kilo alıp mı başlamalıyım almadan mj
Ona göre diyet programı yap ve eş zamanlı yap vücudunun sadece yağ kütlesi olmasını istemezsin sanırım
En önemlisi de istekli olman
Olacağım artık hep erteledim
İnan kilo vermekten kolay olacaktır eminim
Kilo ve boy olarak hayır
Spor yap
Kilo alınca mı başlamalıyım bu kilodayken mi
Hayatı daha görmemişken bunu söylemek,
Hamile kalınca değişirsin
6 yıl düşünmüyorum
O biraz da kocana bağlı
boyun 1.70 nası çocuksu duruyon
Duruyorum valla
Değişebilirsin
Evet çok basit
Gayet ideal en iyisi dediğin gibi ölçü
Bence iyisin
E güzel
Iyisin tabi ya yalnizmisin
Tabii ki evet
Olur spora başla
Evlen alırsın
Tam hayalimsin ya. Sadece 5 kilo daha alsan miss
Evey
Evet neden sana ne lazım
Bakim
Olgunlaşamadınmı
Çok güzelsin, böyle şeyler takılma.
Evett kilo alll dolgunlaaşşş
İştahını açarız
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette değişebilirsin. Olgunlaşmak, yaşla değil, içsel keşifler, deneyimler ve kendini geliştirmekle ilgili bir süreçtir. Fiziksel görünümünden bağımsız olarak, düşüncelerini, tepkilerini ve davranışlarını bilinçli bir şekilde şekillendirerek istediğin olgunluğa ulaşabilirsin. Kendine odaklandığında bu dönüşüm her zaman mümkün. ✨ 🌱