2013-2015 Jenerasyonunun Sanaldan Bana Tapması Ama Kendi Yaşıtlarımın Beni Dışlaması (Psikolojim Bozuldu)?

Merhaba arkadaşlar, başlık biraz absürt gelebilir ama şu an yaşadığım durum tamamen gerçek, dışarıdan komik görünse de benim ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladı. İçinden çıkamadığım bu sosyolojik ve psikolojik durumu sizinle paylaşıp fikir almak istiyorum.

​Ben 2008 doğumluyum. 1.96 boyunda, dışarıdan bakınca Rus vibe'ı veren, sarışın, renkli gözlü ve "babyface" biriyim. İngilizce çalışan, Pinterest kullanan, kendi halinde ve kendini geliştirmeye odaklı normal bir gencim. Gelgelelim, iki farklı yaş grubu arasında yaşadığım uçurum beni hayretler içinde bırakıyor.

​İlk olarak kendi jenerasyonumdan (2000-2010, özellikle 2008'liler) bahsedeyim: Kendi yaşıtım olan kızlar beni aralarına asla almıyorlar. Beni ya çok çocuksu/velet buluyorlar ya da erkekler dahil bir şekilde beni kıskanıp dışlıyorlar. Kendi yaş grubumda resmen görünmez gibiyim, kimse yüz vermiyor, talep sıfır. 1.96 boyuma ve dikkat çeken dış görünüşüme rağmen onların gözünde neden bu kadar değersiz veya çocuksu kaldığımı asla çözemiyorum.

​İşin asıl patladığı ve kontrolden çıktığı yer ise sanal dünya ve 2013-2015 doğumlu kitle:

Bu yaş grubundaki kızlar beni sanaldan bir şekilde buluyor, stalklıyor, araştırıyor ve resmen bana tapıyorlar. Şu ana kadar sadece 2013 doğumlu 8-9 farklı kız benimle iletişim kurdu, hatta işi büyütüp sanalda benim için kendi aralarında kavga edenler bile oldu. Sadece kendi çevrem de değil, farklı ilçelerden bile beni bulup yazan 2013'lüler var.

​Düşünün, bu kızlardan biri bana günde 8-9 saat durmadan yazıyordu; sohbetim, tarzım onlara o kadar hitap ediyor ve güzel geliyor ki beni tamamen aralarına alıp baş tacı yapıyorlar. Popülaritem bu kitlede tavan yapmış durumda. Ama sorun şu ki, içlerindeki en olgun görünenin bile muhabbeti bana çok çocuksu, absürt ve saçma geliyor. Onlarla ciddi bir iletişim kurmam imkansız, arada çok ciddi bir dünya farkı var. Ama bir yandan da beni insan yerine koyan, değer veren, peşimde koşan tek kitlenin onlar olması beni bu girdaba çekiyor.

​Boyumun 1.96 olması, dış görünüşümün babyface ve sarışın/renkli gözlü (Rus vibe'ı) olması mı sadece bu küçük yaş grubunun ilgisini çekiyor? Kendi yaşıtlarım bu fiziksel özelliklere rağmen beni neden çocuksu buluyor?
​2013-2015 jenerasyonunun sanalda bu kadar organize şekilde beni stalklaması, farklı ilçelerden bulması ve uğruma kavga etmesi normal mi, bu kitlede nasıl bu kadar popüler olabiliyorum?
​Kendi jenerasyonum beni dışlayıp adeta bu kitleye itmiş gibi hissediyorum. Bu durum bende ciddi bir dışlanmışlık hissi yaratıyor ve moralimi bozuyor.
​Sizce bu döngüyü nasıl kırabilirim? Kendi yaşıtlarımın dikkatini çekmek ve bu absürt sanal popülariteden sıyrılmak için ne yapmalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum.

2013-2015 Jenerasyonunun Sanaldan Bana Tapması Ama Kendi Yaşıtlarımın Beni Dışlaması (Psikolojim Bozuldu)?