Merhaba ben 2 senelik evliyim 6 senedir de tanışıyoruz eşim 24 ben 21 yaşındayım ve artık soğudum sıkıldım galiba evlilikten soğudum kısaca diğer çiftlere bakıyorum mis gibi bize bakıyorum sorun sıkıntı maddi zorluklar hat safhada kendisi kurye ben evdeyim keşke bi iş bulsam da kafam dağılsa akşama kadar yanlız başıma TV bile açmadan vakit geçirmeye çalışıyorum komşu yok yakın arkadaş yok eşimle güzel vakit geçiremiyoruz fikirlerimiz ortak değil ev de bir temizlik de yardım etmez kendi suyunu bile kalkıp almaz kendimi eş değil de cocuk bakıcısı gibi hissediyorum hiç bir özel güne değer vermez 2 sevgililer günü 2 de evlilikyıl dönümü geldi geçti ne yemeğe götürür ne hediye alır mal gibi yatar kısaca Haa hediye alır tencere tava şu bu zaten çıktığımız yok mutfakdan iki fazla uğraşayım diye herhalde ben de 21 yaşındayım özençlerimin isteklerimin gayet yerli olduğunu düşünüyorum cinsel hayata gelirsek 2 aydan fazla oldu dokunmayalı artık hevesim kaçtı herşeyden o işten geldi mi yemeğini hazırlar bulaşığını yıkar içeri gider ya telefon oynar ya da uyurum içimden gelmiyor boşanmayı düşünüyorum artık çünkü daha 2 sene de bu raddeye geldiysem bundan sonra devam etse bile beni yıpratmaktan başka birşey değil evde herşey üzerimde maddi değil ama bilen bilir gün boyu çalışırsın yorulmazsın evin işi insanı çökertir yardım et dedimmi ya da ortak yapalım işleri dediğim de de ben de para kazanıyorum zaten yoruluyorum vs vs 50 tane bahane sıralanır ardı ardında iyi madem herşey maddiyatsa bende çalışayım elimi eteğimi çekeyim velahsıl kelam 21 imde 61 gibi hissetmeye başladım parası da başını yesin evliliği de çok da önerilecek bişey kalmadı aslında da sadece anlatmak istedim kimseyle konuşmuyorum içime atacağıma yazayım cizeyim bari😩
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ooo çok derin şeyler olmuş. Hani o kötüyse şu bari iyidir diyeceğim hiçbişey yok. Evliyim ve boşanmanı tavsiye ederim. Kocalık yapmak kolay değildir
O kadar haklısınızki
Daha çok yazardım ama seni üzmek istemedim
Görünen köy kılavuz istemiyor tek tesellim cocuksuz oluşum
En ve çok büyük teselli. Düşünme hiç. Boşan. Olue böyle şeyler hayatta
🙏😇
Hayatının geri kalanını heba etmektense daha güzel yaşanılabilir. Erken yaşta her şeyi aşk sanıyoruz :)
Maalesef öyle önümde akan koca bir nehir varken ben orda ki sabit kaya olmak istemiyorum artık
Heh tam da o. Bi hata yapmadın. Boşanmak demek zamanında hata yapmak değil. Yaş ilerledikçe hayattan ve eşten farklı beklentin olabilir. Boşanmak da evlenmek kadar doğaldır. Çocuk da yok. Mis. Daha nolsun. Nehir akarken sen de akmaya bak
Kesinlikle öyle bu ülkede evlilikler ya ihanet ya da cinayetle bitiyorken insan gibi ayrılmayı istemekden daha normal bişey olamaz teşekkür ederim sohbetiniz için
Rica ederim
Dertlesecek biri lazim sana psikolojin bozulmus senin bukadar dert etme yok mu arkadsin misafirlige falan git onun yanina biraz kafa dagit müzik dinle aslinda sana biri tavsiye vermesi lazim yakin olan biri onunla sohpet et icine atma icine atarsan hasta olursun sohpet et icini dök ama yok kimse heralde
Olan da ayrılsak da bi tarafıma kına yaksam diye gözümün içine bakıyor her tarafım yapmacık ve sahte insan dolu yemin ederim insanlar la muhatap olunca pimi çekilmiş el bombası gibi dönüyorum eve yabanileştim resmen
Senin cevrende kotu ozmn oylemi ise yaramaz insan ruhundan anlamayan
Kendine ugrasicak biseyler bulsan mesela
Yotube 'de çok güzel şeyler var herkesin yapacağı çok eğlenceli hemde
Herşey ev işi yemek degilki
İnan yaptığım tek şey ya mal gibi yatmak ya da alkole dayanmak kafam kaldırmıyor artık bunaldım onları da denedim kanaviçe makrome neler neler ama yok sinir basıyor
Evlenmek sana göre değilmiş boşan ama iyi düşün çocuk oyuncağı değil bu işler
Valla nasıl anlamak isterseniz artık sonuçta evlilik bir kişinin para getirmesi diğerinin annelik yapması da değil hayat müşterek bende çalışayım oda işini gücünü bilsin
Nasıl evlendiniz
Kaçarak evlendik
Çoğu ılişki bu yüzden bitiyor yani ya düzelmesini bekle ya da boşan başka türlü bu iş sana çok olay yaşatır
Aynen öyle daha fazla çekecek yanım da kalmadı zaten
Eğer sinirli birisisiyle profosyenel yardım al değilse kendin konuş böyle böyle de benim senle hayatımın daha güzel olacağına inanıyordum de düzelirse düzelir düzelmezse boşan
Annen baban yaşıyor mu git onların yanına buraz kafa dinle
Şükür ki evet ama babamla sorunlarımız var yani iki tarafda çok sıkıntılı
Boşanmak iyi bir çözüm de boşandıktan sonra ne yapacan kimle evlenecen
Annelere yakın mı eviniz
15 dk falan valla bi süre evlilik düşüneceğimi sanmıyorum
Konuşmak istermisin peki
Hayır teşekkür ederim
Evlilikten soğudum sayende 😁😁
Eşin dövüyor mu peki
İsterse dövsün kafasını patlatayım beni bir kez dövebilir ama sonrası olmaz deliliğimi bildiği için öyle bir bok yiyemez
Peki birlikte oluyor musunuz
Sakın hamile kalayım deme işin kötü olur
Düşünmüyorum çocuk zaten dikkat ediyorum
Neyle korunuyor sun
Esin kaç yaşında
Niye sustun
Evlenmek için takla atıyorsunuz ama. Keşke biraz zaman gecirdikten sonra evlenseydin
2014 de tanışıp 2019 da evlendim napim bi 10 sene falanmı bekliyim
5 sene de tanıyamadın mı
Tanıdığım la aynı evin içinde yaşamaya başladığım adamın arasında ucurum vardı
Boşan öyleyse bence
yuh 2 ay adam karisina dokunmazmi is yok mu nerde yasiyorsunki
Küçük bir ilçede yaşıyorum ve ben istemiyorum artık
yani zor konustunuzmu
Duvara anlatsam dile gelir benim ki sadece mal mal dinliyor 😂
😆😆boşuyorum deseydin
Görücü usulü mü evlendin evlenmeden önce nasıldı
Severek evlendik 2014 de tanıştık 2019da kaçtık ve böyle değildi bambaşkaydı
Ohaa bide kaçtın mı
Çok kötü olmus ailenle küsmüsün
Ah sorma ahh ailevi sıkıntılarım vardı zaten bi nevi bunu kurtuluş sandım bende babamla evlenmeden önce den soğuktuk şimdi de aynı annemle iyiyiz şükür
Babanla kavga ettiğin icin kaçtın ama bu babandan daha kötü çıktı yani
Biri fiziksel şiddet biri psikolojik şiddet eşimin baskıları bunaltıyor beni
Üzüldüm ya
Peki meslek yok mu git çalış
Yok maalesef ne iş var ne meslek bazen arada evlere temizliğe gidiyorum 80 tl ye o kadar
Çalışıp para biriktir bosaninca ayrı eve çıkarsın babanada muhtac olmazsın kendi ayaklarının üstünde durursun
Kaça kadar okudun
Lise 1 terk orta okul mezunuyum ama açık öğretim den devam etmeyi düşünüyorum bu yıl
Okursan iyi olur niye okulu bıraktın ki
Nerde yaşıyor sun peki
Yanındami kocan şu an
Denizlideyim ve devam edicem
Peki evlenmeden önce birlikte oldunuz mu hiç eşinle
Niye sustun
Mis gibi değil emin ol
Biz kadar da soğuk değillerdir
Bu yaşa kadar evlenmedim
Elbet vardır bir sebebi dimi
En iyisini yapmışsınız
Beni evlendirmek için yırtınanlar da artık öyle diyor
Nasıl evlendiniz peki
Kaçarak birde düşünebiliyormusun
Hadi be sıkıntılı Bi durum Allah yardımcın olsun konuşmayı denedin mi eşinle peki
Oooooooohh duvara anlatsam dile gelirdi diyorum ya ayak üstü 50 bahane sıralıyor
Valla sıkıntılı Bi durum kayımpederinle ya da kaynanan la konuşsan
Anne babası ayrı annesi 3 yaşında terk etmiş gitmiş bi düğünümüz de geldi babası da psikoz hastası maalesef kime ne anlatayım ki
Annenle babanla görüşüyor musun peki
Evet görüşüyorum
Ama babamla sıkıntılıyız baya erken evlenmemin başlıca sebebi da odur zaten annemle çok iyiyiz
Annenle konuşsan oda eşinle konuşsa dicem de
Eşim anneme düşman gibidir kapıları her zaman bana açık olduğu için yani annem her zaman boşansan bile başım üstünde yeri var dediği için kocam olacak kendinden başkasına muhtaç olmamamı ister her zaman el altında tutmak ister gidecek yerim olmasın ister bi kez küs gittiğim de annemin kabul ettiğini gördüğü günden beri sevmez gitmez kiii bende onun ailesinden nefret ediyorum orası ayrı bir konu her zaman ona dediğim herkes kendi anası babası ile görüşsün kimse kimseyi bişeye mecbur etmesin ben her bayramda senin ananı babanı çekmek zorunda değilim sende değilsin derim
Haklısın düşün taşın annenin yanına git çekilecek gibi değilse şahsen
Neden erken evlenmeyi seçtin?
Babam yüzünden ailevi çok sıkıntılar vardı şiddet küfür hakaret yağmurdan kaçtım toluya tutuldum şimdi fiziksel şiddet yok ama psikolojik baskı var anlatsam roman olur hani yaşım küçük gelebilir ama inanın çoğu insan katlanmazdı bu kadarına bile
Anladım. Yani şimdi sana çocuk yapın diyeceğim ama zaten maddi olarak sıkıntılar yasıyorsanız birde cocuk yapıp onu basınıza dert etmeyin. Hatta böyle bişeye kalkışmayın bile. Yazık çocuğun geleceginide düşünmelisiniz. Bu yüzden alıp kocanla karşılıklı konusabilirsin. Kendine bir iş bulabilirsin. Hem zaten evde sıkılıyormuşsun hem çalışırsın hem para kazanırsın böylece hayat kaliteniz artmış olur. Ama onuda istemiyorsan ayrıl.
Kendisi cocuk bakacak baba olacak kapasite de değil zaten o yüzden son yapacağım şey bile olamaz cocuk konuşuyorum anlatıyorum tek yaptığı ben para kazanıyorum bi zahmet gerisini de sen yapıver eee yatıyorsun akşama kadar ben çalışıyorum daha 3 aydır çalışıyor kendisi de öncesinde 1 sene yattı evde borç borç borç başka bildiği yoktu dünya kadar arsa arazisi var bi kaç dönüm satta ev alalım elin virane evinden kurtulalım diyorum eee kendin kazandın da mı koydun ne satıcam diyor ya bunun gibi o kadar çok şey var ki daha önce niyetlendim herşeyi mi topladım köpek gibi yalvardı ağladı 1 hafta sonra gene aynısı ben de şaşırdım gene boşancam desem mal gibi ağlar ama bişeyin ucundan tutmaz çıkmazdayım kısaca
Zor durum hayırlısı sana bişey sormak istiyorum
kendine gel-
Ah keşke
Erken evlenmişsin
Maalesef
Bitireceksende hata yapmadan bitir