ARTIK YAŞAMAKTAN BIKTIM napayım?

Merhaba ben 2 senelik evliyim 6 senedir de tanışıyoruz eşim 24 ben 21 yaşındayım ve artık soğudum sıkıldım galiba evlilikten soğudum kısaca diğer çiftlere bakıyorum mis gibi bize bakıyorum sorun sıkıntı maddi zorluklar hat safhada kendisi kurye ben evdeyim keşke bi iş bulsam da kafam dağılsa akşama kadar yanlız başıma TV bile açmadan vakit geçirmeye çalışıyorum komşu yok yakın arkadaş yok eşimle güzel vakit geçiremiyoruz fikirlerimiz ortak değil ev de bir temizlik de yardım etmez kendi suyunu bile kalkıp almaz kendimi eş değil de cocuk bakıcısı gibi hissediyorum hiç bir özel güne değer vermez 2 sevgililer günü 2 de evlilikyıl dönümü geldi geçti ne yemeğe götürür ne hediye alır mal gibi yatar kısaca Haa hediye alır tencere tava şu bu zaten çıktığımız yok mutfakdan iki fazla uğraşayım diye herhalde ben de 21 yaşındayım özençlerimin isteklerimin gayet yerli olduğunu düşünüyorum cinsel hayata gelirsek 2 aydan fazla oldu dokunmayalı artık hevesim kaçtı herşeyden o işten geldi mi yemeğini hazırlar bulaşığını yıkar içeri gider ya telefon oynar ya da uyurum içimden gelmiyor boşanmayı düşünüyorum artık çünkü daha 2 sene de bu raddeye geldiysem bundan sonra devam etse bile beni yıpratmaktan başka birşey değil evde herşey üzerimde maddi değil ama bilen bilir gün boyu çalışırsın yorulmazsın evin işi insanı çökertir yardım et dedimmi ya da ortak yapalım işleri dediğim de de ben de para kazanıyorum zaten yoruluyorum vs vs 50 tane bahane sıralanır ardı ardında iyi madem herşey maddiyatsa bende çalışayım elimi eteğimi çekeyim velahsıl kelam 21 imde 61 gibi hissetmeye başladım parası da başını yesin evliliği de çok da önerilecek bişey kalmadı aslında da sadece anlatmak istedim kimseyle konuşmuyorum içime atacağıma yazayım cizeyim bari😩
ARTIK YAŞAMAKTAN BIKTIM napayım?