Olgunlaşma, kimin gerçekten yanında kaldığını görmektir; yalnızlaşma ise yanında kimse kalmadığını hissetmektir, bazen ikisi aynı anda yaşanabilir

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olgunlaşma, kimin gerçekten yanında kaldığını görmektir; yalnızlaşma ise yanında kimse kalmadığını hissetmektir, bazen ikisi aynı anda yaşanabilir

Cevap
13Cevap
Kendine gelme diyorum ben ona 😀
küçükken çevreye ayak uydururuz, dışlanmamak için yalnız kalmamak için çünki bize yalnızlığın kötü olduğu aşılandı ve biz denemeden onu yargıladık, önyargılı davrandık. Buna sebep kendimizden uzaklaştık. Saygısızlığa tahammül ettik, hayır dememiz gereken yerde sırf tek kalmamak için evet dedik. Ta ki bi noktaya kadar. Bilinç olgunlaşması.
Zihin artık yalnız kaldığını fark ettiğimde onu kendinden uzaklaştırmak yerine şans verdi. Tadına baktı diyebiliriz ehehe
E hiçte kötü değilmiş hatta çokça daha rahat ettiğimizi anladık. Baskıdan ve stresten baya bi uzaklaştık haksız mıyım 🌟
Kaliteli yalnızlık diyelim buna biz.
Sanıeım zaman geçtikçe düşüncelerimiz ve tahammül seviyemiz de değişiyor. Çok kaldıramıyoeuz yani az olsun öz olsun mantıpı
benim hiç arkadaşım yok. güvenmiyorum kimseye
Bu bir tercih.
Zaman içinde insanların riyakarlıklarını, doyumsuzluklarını, değersizliklerini ve her şeyden önemlisi saygısızlıklarını gördükçe bilinçli bir yalnızlığı sıradan kalabalıklara yeğliyor insan.
Sen adına yalnızlık dersin bense kalite.
Benzer bir soru daha önce de sorulmuştu sanırım. Bence her ikisi de, olgunlaştıkça yalnızlığın daha iyi geldiğini, az sayıda iyi insanla hayata devam etmenin daha güzel olduğunu anlıyor insan.
Sorular hep benziyor zaten😅😅
Yorum guzel mantikli sorun yok
Bir yaştan sonra sana enerji vermeyen, tek taraflı dostluk kuran kişileri kendine yük etmek istemiyorsun.
Doğru yas tecrübe bunu anlamani sağlıyor
Büyüdükçe tahammülüm azaldı. Gerçekliği olmayan arkadaşlık ilişkileri hiç bir zaman bana göre değilmiş ki çocukken bile çok seçici ve çoğunlukla yalnızdım.
Farkındalık.. Kimin ne olduğunu artık çözmüş, biriktirme aşamasını geçmiş, kaliteyi seçebilme irademiz gelişmiş demektir.. Kısaca tecrübe, olgunluk ve farkındalık diyebiliriz..
Genelin öyle olabilir ancak bu durum biraz bana bağlı olunca hep aynı seviyede tutuyorsunuz kendinizi birazda kişinin kendini bilmesiyle tanımasıyla alakalı.
Kalite tesadüf degıldır.
İnsanlar büyüdükçe adileşir kimse o kadar adiyi yakınında tutmak istemez haliyle insan ayıklarsın
Benim bir arkadaşım olamadı zaten de Allah uyardı önceden bu kızdan kurtulman gerekiyor bende kurtulmaya çalıştım yani nasip olmadı
Büyüdükçe her şeyin farkına daha iyi varıyoruz daha çok seçici oluyoruz
Evlilik herşeyi tepeden tırnağa değiştiriyor. O çevrendekiler ondan dolayı gidiyorlar ama bence olgunlaşma. Çok fazla insan olmaz normal bir adamın çevresinde.
Şımarık mısın, yoksa gerçekten mi çıkış arıyorsun bilmiyorum ama kendine gelmeni ısrarla tavsiye edeceğim.
Şımarık değilim pişmaniyemsin sadece aklıma gelen soruları soruyorum psikolojik durumumdan bağımsız sen unut dedin çabala dedin duygu yok dedi Ben de uslu uslu takılıyorum Kafa dağıtıyorum Başka bir şey yapmıyorum😅🙄🥺
Adamsın adaaaam
Alalh razi olsun gardaş😅🤣
Sende nasıl bir hissiyat bırakıyorsa o'dur.
Ve hislerini, düşünme şeklini kontrol etmek te senin elindedir
Olgunlaşma seçici olma
Frekans yükseldikçe insanların azalması normal
Çünkü insanların sahte ligini görüyorsun
Az Ve Öz İyidir.
Bencede az özdür
küçükken de yoktu şimdi de yok
Yalnız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaş çevrenin büyüdükçe küçülmesi, aslında daha derinlemesine bir seçilim ve çoğu zaman bir olgunlaşma işaretidir. Değerlerin netleşirken, enerjini gerçekten sana iyi gelen ve seni anlayan insanlara yöneltirsin. Bu, yalnızlaşma hissi yaratabilse de, aslında daha samimi ve kaliteli ilişkilere yer açmaktır. Nitelik nicelikten önemlidir. ✨😊