Arkadaşlarından git gide daha da uzaklaştığını hissetmek?

Her geçen gün arkadaşlarımla aramızdaki bağ kırılıyor gibi hissediyorum. Kız arkadaşlarımla aram eskisi gibi değildi zaten artık erkeklerle de uzaklaştım eskisi gibi konuşmak , sohbet etmek zevk vermiyor. Uzun yıllardır tanıştığım aramızın sürekli çok iyi olduğu ortaokuldan lise sona kadar hep aynı okulda olduğumuz ve hala daha aynı okulda olduğum bir arkadaşım var ve bir kızla konuşuyor. Birisiyle konuşmasını zaten çok istiyordum her zaman destek çıkarım arkadaşıma ben yapacağıma o yapsın mutlu olsun derim ama artık her kız arkadaşından bahsettiğinde yarama tuz basmış gibi oluyor. Yanlızlığımı hissediyorum eve gelip dizi ya da film izleyip odamda kendi başıma oturuyorum ve bunları yaparken gerçekten mutlu oluyorum ama sonra tekrar yanlızlığım aklıma gelince tekrar mutsuz oluyorum. eskiden beraber yaptığımız aktiviteleri onunla yapıyor ikimizin ortak sevdiği şeylere onunla gidiyor. okuldan dönerken yürüdüğümüz bir yol var bir yere kadar yan yana gidiyoruz sonra birimiz sağa diğerimiz sola dönüyor o bölüme kadar yanlarında yürürken el ele tutuşuyorlar birbirlerinin gözlerine bakıyorlar şakalaşıyorlar ve ben o ayrıldığımız yerde sola dönerken etrafımda kimsenin kalmadığını görünce cidden çok mutsuz oluyorum ve gözlerim doluyor. elime bakıyorum hiçbir şey yok hiç kimse yok, telefonuma bakıyorum 4 5 gün boyunca telefonla ilgilenmediğim halde anca 5 10 tane snap gelmiş, 3 4 gruptan mesaj gelmiş ve bir kaç arkadaşım instagramdan post göndermiş. hep böyle diğerlerinin de sevgilisi var toplu olarak gidilen yerlere davet edilmiyorum. hayır tamam anlıyorum çiftler olarak gidiyorsunuz planı yaptığınız grupta ben varım ve görüyorsunuz nezaketen en azından davet etseniz ne olacak sanki sizi rahatsız etmek için yaşıyorum. acı çektiriyorlar resmen. hiperaktif olmama rağmen sürekli insanlarla sohbet edip sağa sola zıplamama rağmen artık enerjim kalmadı. yanıma gelip benimde sevgiliye ihtiyacım olduğunu söylüyorlar. bazen hep beraber otururken şu çocuğa Allah rızası için bir kız bulun diye şakalar yapıyorlar. ben ne yapayım sıkıldım artık. konuştuğum kızlar da hoş ve çekici gelmiyorlar ki
Arkadaşlarından git gide daha da uzaklaştığını hissetmek?