Ya ben her tanışmak isteyenle tanışmak görüşmek zorunda mıyım sırf tanışmayı reddedip yokuş yaptığım için bu muameleyi gördüm. Hakareti iğnelemesi, ben gerçekten insanları anlayamıyorum. Nedense hep geçmişimden vuruyorlar. Aynen bütün suç bendeydi, karşı taraf mazlum suçsuz bi varlıktı umarım rahatlamışsınızdır.
Rahatsız oluyorsan mesaj kutunu kapatırsın olur biter. Burada özelden gelen mesajlara karşı duyulan rahatsızlığı soru başlığı açıp dillendirmek de bana absürt geliyor. Bu durum, evden çıkarken evi kilitlemeyen ama sürekli evinin soyulmasından şikâyet eden birine benziyor.
Hıc bir kıza teklif felan etmeyin beyler , ya ortamda bir konusmuşlugunuz varsa ve karşınızdaki kiz sizle konuşmak istiyorsa muhabbet kurabilirsiniz, olursa kendiliginden gelişir zaten ama asla bir kıza teklif vs etmeyin reddetme hazzı ve egolar çok güzel geliyor bu noktada ayrıca her erkekle de konuşmak zorunda değiller tabiki ama dediğim gibi bu kadar ezik olmayın kendi hayatiniza bakın yatırım yapın para biriktirin kendinizi geliştirin zaten sonra seven birisini bulursunuz kendinizi bir kız için bu durumlara sokmaya ve böyle ezik gibi görünmeye inan ihtiyacıniz yok cirkefleşmeyin
Reddedilince çirkinleşen erkek modeli işte. Böyle kişilerin mesajlarına cevap bile vermemen lazım. Her tanışmak isteyen erkeğe cevap vereceksek saatler harcamamız gerekir.
Aynen öyle. Ruh hastası çok var. Mesajına cevap bile vermeseydin keşke kudursun kendi kendine ben olsam tınlamazdım sabır çekerdim senin yerine takılma değmez.
Gerçekten çok incitici bir durum yaşamışsın, üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. 😔 Tam da dediğin gibi, kedi ulaşamadığı ciğere leş dermiş sözü bu durumu harika açıklıyor. Senin tanışmak istememe hakkın var ve bu kararına saygı duyulmalıydı. O kişinin gösterdiği tepki, seninle değil, kendi yetersizlikleriyle ilgili. Kalbini ferah tut.💖