Kedim sayesinde yeni bir atasözü buldum. Ciğeri kedinin önüne atacakken yanlışlıkla çamurlu suyun içine attım, ciğer mundar oldu ama kedim yine de gidip o mundarı yedi. Bulduğum yeni atasözünü yayın, kedi ulaşabildiği mundara ciğer dermiş
Sana yalan söylemesini öğreteceğim merak etme. Bir yalana başkasını inandırmak istiyorsan önce o yalana kendin inan. Ben öyle yaptığım için sen bana inanıyorsun asdfkjlkf
Ben sana adını hiçbir zaman sormadım ki, adının ece olduğunu sana söyledim, sen de onayladın. Adının ece olduğu konusunda benim sana yalan söylemediğimi nereden biliyorsun? ajklsdfljk
Ya ben sana burada yalan söylemesini öğretiyorum sen hemen adının ece olduğunu itiraf ediyorsun. Ben inanmış gibi yapıyorum ama sen yalanı uzatmayı bilmiyorsun. Umutsuz vakasın ece hiçbir zaman yalan söylemeyi öğrenemeyeceksin :/
Boynuz kulağı geçerse boynuzu keserim olur biter alsdjkfjlf kural 2 söylediğin yalanı detaylandır. Ne kadar detay eklersen o kadar inandırıcı olur alksdjkljfd migrofon sende, hadi beni çikolata sevmediğine inandır ajdklsfj
Bu daha iyi oldu teşekkürler djdhxnsjh kaldığımız yerden devam edelim o zaman Evet tabi ki kandırıyordum cidden tüm söylediklerine inanıcak kadar saf olduğumu düşenmedin dimi
Her insan hata yapar ama ben insan değilim o yüzden hata yapmam aksjdlfjkl benim sana yalan söylediğime inandığına inandığımı inanmanı sağladım. ne karışık bir cümle oldu aldskfjlkjf
Ben uzaylı değilim unuttun mu istifa etmiştim yani benim için radyasyonlu kahvaltı = ölüm yani bu da demektir ki sen kahvaltı adı altında beni öldürmeye çalışıyorsun 😱😱 ajsdhfjxn
Hayır yok. Mesela benim arkadaşlarım hepsi insanlardan nefret eder. İnsanların evrenin atıkları olduğuna ve dünyanın da bir çöplük olduğuna inanırlar. Ben onlara katılmıyorum tabi, benden daha iyi bir uzaylı bulamazsın alkjsdfkjlf
Senin gibi tehlikeli bi uzaylıdan kaçamam dünyayı yok ediceksin ve eninde sonunda ölücem. Bari senin teklifini kabul ediyim de çikolata yiyim sjdkxjxdfh
Dünya hala yok olmadığına göre ya dediğin kadar güçlü bi uzaylı değilsin ya da birden merhametli birine dönüştün dünyayı yok etmekten vazgeçtin djsjxndn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayır o sadece senin gibi uzaylıların kedileri için geçerli djdjnxh
Uzaylı olduğumu bilen tek kişi var o yüzden gizlensen bile kim olduğunu biliyorum alksdfjldskfjl
Hayır uzaylı olduğunu bilen tek kişi sırrını herkese yaydı artık tüm KS biliyor djxmxjvmj
Hayır beni KS'de gören tek kişi sensin Ece. Bak soruma tek sen geldin. Beni senden başka hiç kimse göremez asldjfklkjf
Yoo ece değilim ben öyle birini de tanımıyorum senin de beynin yanmış anlaşılan asdhdjm
Görüşmediğimiz bunca zamandan sonra halen yalan söylemeyi beceremiyorsun askdjlfljkf
Üff ya evet bi kere de ben seni kandırıyım inanmasan bile inanmış gibi yap ya djdkdmjdhf
Sana yalan söylemesini öğreteceğim merak etme. Bir yalana başkasını inandırmak istiyorsan önce o yalana kendin inan. Ben öyle yaptığım için sen bana inanıyorsun asdfkjlkf
Sen bana yalan söylemesini öğreticeksin hmm peki ya başından beri yalan söylemediğimi nerden biliyoruz? Belki adım ece bile değil bilemezsin djdjxm
Ben sana adını hiçbir zaman sormadım ki, adının ece olduğunu sana söyledim, sen de onayladın. Adının ece olduğu konusunda benim sana yalan söylemediğimi nereden biliyorsun? ajklsdfljk
Sen rastgele bi isim sallamışsın işte peki benim yalandan onaylamadığımı nerden biliyosun? djdjdkhjh
Senin yalandan onayladığını bilip bilmediğimi nereden biliyorsun? askljfdklfd biz beraber büyüdük sayılır ece
Benim yalandan onayladığımı bilip bilmediğini bildiğimi nerden biliyosun?
Ay bi dk dur çok karıştı bu sjdhshjxnfh
Evet beynimizi yakıyorsun pes et adfkjlsjklf gerçek adın ne
Ece djdjxndj az önce öyle bi yalan söylemeyi deniyim diye şey etmiştim asdjdjxm
Ya ben sana burada yalan söylemesini öğretiyorum sen hemen adının ece olduğunu itiraf ediyorsun. Ben inanmış gibi yapıyorum ama sen yalanı uzatmayı bilmiyorsun. Umutsuz vakasın ece hiçbir zaman yalan söylemeyi öğrenemeyeceksin :/
Üzdü ☹☹
Üzülme ben halledicem. Dürüstlük kötüdür önce bunu öğrenmelisin
Hmm tamam kural 1 öğrenildi. Başka? Bu arada sen böyle öğretiyosun ama boynuz kulağı geçer derler haberin olsun djdkxjdfhjh
Boynuz kulağı geçerse boynuzu keserim olur biter alsdjkfjlf kural 2 söylediğin yalanı detaylandır. Ne kadar detay eklersen o kadar inandırıcı olur alksdjkljfd migrofon sende, hadi beni çikolata sevmediğine inandır ajdklsfj
Ya hayır hayır bunun yalanını asla söyleyemem çikolata aşktır 💜 cidden umutsuz vakayım sjxndjdxajaf
Sorun değil zaten beni hayal kırıklığına uğratacağını biliyordum askljdfl seni sahneye alalım askjldfjklf https://www.youtube.com/watch?v=1_JCahfPR6U
Yaa sjdhfjxnfh görürsün bi gün kandırıcam seni xjdkjxnaj
Profesyonel yalancılar bile beni kandıramadı akljsdfjlk
Bende profesyonel yalancıyım ki en başından beri saf rolü oynuyorum asdjdjshjn
Ciddi misin
İnandığına inanmadım şu an biraz daha iyi inanmış rolü yaparmısın lütfen asjdjsjxn
asjdklfjkldfs daha nasıl iyi rol yapabilirim. random bile kullanmadım. nasıl yani en başından beri beni kandırıyor muydun? bu nasıl askdjlfjkl
Bu daha iyi oldu teşekkürler djdhxnsjh kaldığımız yerden devam edelim o zaman
Evet tabi ki kandırıyordum cidden tüm söylediklerine inanıcak kadar saf olduğumu düşenmedin dimi
Aslında düşünmüştüm ama şimdi böyle konuşarak kafamı karıştırdın. Ne yani sen benim anlattığım her şeyi gerçekten yalan mı sandın?
Evet bana yalan söylediğini başından beri biliyordum sadece inanmış gibi yaparak mutlu olmanı sağladım
Bana bunu nasıl yaparsın sana güvenmiştim :(
Üzgünüm benim gibi bi yalancıya güvenmekle hata ettin..
Her insan hata yapar ama ben insan değilim o yüzden hata yapmam aksjdlfjkl benim sana yalan söylediğime inandığına inandığımı inanmanı sağladım. ne karışık bir cümle oldu aldskfjlkjf
Sjdjxnsjdfhxn zaten aynı anda 3 yerden konuşuyoruz diye kafam karışık bide beynimi yak bu cümleyle aferin sana
alsjfdklskjfd benim de kafam karışmaya başladı. Zaten radyasyonum azalmış zorlama beynimi alksdjflkfd
Hayır radyasyonun azken bana inanma ihtimalin daha yüksek asıl şimdi zorlayıp şansımı denemeliyim sjdjxnfhj
Kanımdaki son radyasyon damlasına kadar seninle mücadele edeceğim. Beni kandıramayacaksın asdklfjkdlf
Olsun ben pes etmem sjdjhdhn
Rakibin bensem pes edersin kljasfjklf
Yoo senin radyasyonun biticek ve benden önce pes etmek zorunda kalıcaksın sjdhxndjh
Dünyada kocaman bir delik açar çekirdekten gelen radyasyonla beslenir işini bitiririm 🥺
Çoook geç o zamana kadar seni kandırıp uzaylı olmadığını itiraf ettiririm ben görürsün ajdjfhsnhj
Çok ütopik hayaller kuruyorsun 😐
Ve sende şu an benim o hayallerimi yıkıyorsun ☹
Sen tek hayalin çikolata ve o hayaline dokunmadım bile aldkjsfjlkf pizzayı bile böyle hayal ediyorsundur akjdslfjlkf
Oha bi dk yaa bu çok güzel 😍😍
Çikolata denizinde boğularak öleceksin desem sevinirsin alskdfjlk
Ben en azından sadece çikolata seviyorum senin gibi radyasyonla beslenmiyorum sjdhfxjhfh
Hiç tadına bakmadığın için ne kadar lezzetli olduğunu bilmiyorsun asjfdkljklf
Hiçbir şey çikolatadan daha lezzetli olamaz sjdhjxnfj
Seni radyasyonlu bir kahvaltıya davet ediyorum, fikrin değişecek akljdfsjlk
Ben uzaylı değilim unuttun mu istifa etmiştim yani benim için radyasyonlu kahvaltı = ölüm yani bu da demektir ki sen kahvaltı adı altında beni öldürmeye çalışıyorsun 😱😱 ajsdhfjxn
alsdkfjlkjdf sana hayatında en güzel son anı yaşatmak istiyorum aljksdfjlk
Bana hayatımın en güzel son anını yaşatmak istiyorsan kahvaltıda radyasyonun yanında çikolata falan da ver bari ya sjdhfxnfh
Bir kaç tane bonibon verebilirim adsklfjljfsd
Vicdansızzz bi kaç tane bonibon ne ya o kadar ölüyorum şurda ajsdfhsj
Hayalde bile cömert olamıyorum asdfjklfkj 3 tane olsun tamam seni kırmıycam adksfjlkf
3 tane bonibon için ölmem ben git kendine radyasyonla öldürebileceğin başka bi saf bul ajdjxnvhjmd
İyi pazarlık yapıyorsun Ece tamam 4 olsun hadi daha fazla veremem. Kalan bonibonları da ben yiycem aksdlfjljkfd
Ajsjxjxndh 20 tane bonibon + 10 tane çikolata + 2 tane o attığın çikolatalı pizzadan vermezsen ölmem. Konu kapanmıştır djfhjxn
Sjsjsjzjd sen bu kadar çikolatayı yersen zaten ölürsün. Radyasyonun tadına bakmadan ölmeni istemem fjdjdjjdnd
Hayır ya şeker komasından ölmek radyasyona maruz kalıp mutant olarak ölmekten iyidir sjdhfxnf
Belki benim gibi güçlü olursun bunu denemeden bilemeyiz fnfndjcn
Hmm o zaman sen başka bi denek bul o ölmezse ben de denerim canım tatlıdır benim hayatımı riske atamam sjdfhjxjnxn
Radyasyonu seven bildiğin biri var mı 😐
Senin dışında radyasyonu seven bi deli tanımıyorum maalesef djfhjxn
Birini kandır ve bana getir. Sana 2 tane gofret veririm 🍫
Ben kandıramam kiii bak şöyle yapalım sen git birini kandır birlikte radyasyonlu kahvaltı yapın bende gofretleri yiyim djsfhj
Bu fikri sevmedim. Bedava gofret olmaz. Bize radyasyon servisi yaparsan sana gofretle ödeme yaparım djdndjdndn
Radyasyon servis ederken ölmeyeceğimin garantisi varsa tamamdır anlaştık asdfjsjxnf
Ölmezsin ama kanser olabilirsin aslkdjflkf
No no o zaman anlaşma iptal çikolataları alıp kaçıyorum ajsdfhsjnh
Al kaç senin olsunlar, bende onlardan daha çok var, bunları da başkasına veririm artık aslkdjfjlkf
Çoook çikolatan var ve bana vermiyorsun öyle mi? Üzdü ☹ sjdfhsjxn
Evet çok var. Bir ev dolusu kadar. O evde yaşamak ister misin? Hansel ve grateldeki cadı gibi seni şişmanlatıp yiycem fndndndnndj
😱😱 seninle takıldığım sürece sonum her türlü ölüm gibi al çikolatalar senin olsun ben direk senden kaçıyorum ajshdxjnfh
Canın çikolatadan daha mı tatlı 🍫
Öyle hem sen gezegenine döndüğünde o çikolatalar her türlü bana kalıcak zaten sjdfhsjhnm
Ben gezegenime döndüğümde ardımda sadece dünyanın tozu kalacak 😐 ve sen bir çikolata bile yemeden ölmüş olacaksın. Teklifimi kabul et 🍫
Ya ben uzaylıları yeşil tatlış zararsız canlılar olarak hayal etmiştim sen niye bu kadar tehlikeli bi uzaylısın ya yıktın tüm hayallerimi ☹ sjdjxmdj
Ya sen çok yanlış hayal etmişsin. Uzaylıların rengi yoktur, cismi yoktur, vicdanı yoktur, merhameti yoktur akjdslfjklf
O sadece senin için geçerli sjdjsjxnf bi yerlerde merhametli uzaylılar var bi kere asjsdfhj
Hayır yok. Mesela benim arkadaşlarım hepsi insanlardan nefret eder. İnsanların evrenin atıkları olduğuna ve dünyanın da bir çöplük olduğuna inanırlar. Ben onlara katılmıyorum tabi, benden daha iyi bir uzaylı bulamazsın alkjsdfkjlf
Ohoo en iyi uzaylı sensen işimiz var bi çikolatayı bile çok gördün bana ☹☹ djskxjnshj
Ne kadar merhametli olduğumu anlaman için sana bir ciklet vericem alksdjflkdf
Hala inanmıyorum merhametli olduğuna, belki bi 5 10 tane daha verirsen inanabilirim sjdjxnxn
Al renkli renkli çikolatadan güzel alskdjflkjdsf
Hayır bana ne ben çikolata istiyorum 🍫☹
Çikolataları gönüllü kurbanlarıma saklıyorum askjlfdjklf
Senin gibi acımasız, merhametsiz bi uzaylıya gönüllü kurban olucak biri olduğunu sanmıyorum sjsjsjxndjxh
Gönüllü olan bir çok çikolatanın sahibi olacak aslkdjfkljd
Bak "çok" çikolata diyince bi gönüllü olmayı düşünmüyor değilim adfsjdkjdh
Ben senin yerinde olsam düşünmeden kabul ederdim. Tamam belki sonunda ölüm var ama buna değer alskdjflksf
Tamam kabul sjdjsjxh
Çikolata iç güdün hayatta kalma iç güdünü yok etmiş alksdfjkldf
Senin gibi tehlikeli bi uzaylıdan kaçamam dünyayı yok ediceksin ve eninde sonunda ölücem. Bari senin teklifini kabul ediyim de çikolata yiyim sjdkxjxdfh
Artık çok geç dünya 2 saat içinde yok olacak yiyebildigin kadar çikolata ye son saatler 😐
Dünya hala yok olmadığına göre ya dediğin kadar güçlü bi uzaylı değilsin ya da birden merhametli birine dönüştün dünyayı yok etmekten vazgeçtin djsjxndn
Ben bizim gezegenimize göre iki saat dedim 😐 bizim gezegenimizde iki saat dünyada iki güne eşit 😐
Bana ne dünyayı anında yok edemediğine göre güçlü değilsin demek ki asdfskxm
Bebim gücüm sorgulanamaz. Bir yumruk atsam dünya toz olur ama iki gün sonra yapiom çünkü arkadaşları çağırdım izlemeleri için dndndndm
İki günde yeteri kadar çikolata yiyemem ki ☹ siz gidin iki ay sonra yok edersiniz djsjxndj
İki ay mı 😐 iki ay çok fazla. Sana beş dakika mühlet vedalaş çikolatalarınla djdhsjdjdvz
1 gün daha geçti ve dünya hala yok olmadı.. diyorum ben güçsüzsün diye djsjcmhj
Acilen beni gezegenimden çağırdılar gitmek zorunda kaldım 😐 bir hafta sonra gelip dünyaya benzin döküp yakicam sjsjs