Aşk İlişkileri Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der sözü sizcede doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı kızlar mesela tipi güzel yakışıklı bir erkeğe sahip olamayınca ulaşamadığı ciğere mundar diyor doğru değil mi sizcede? Güncellemeler+1 yıl Bu yakışıklı olmakta cidden başa bela kimseye tavsiye etmem her gün kızlar tarafından başınız ağrıyor Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der sözü sizcede doğru mu? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl O tam tersi, erkeklerde var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır canım kızlarda var benimse yakışıklı oliyor değilse çirkin oliyor sizde ben biliyorum bunu emin ol Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Erkekler icinde kadin icinde gecerli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İki taraf içinde geçerlide ben yinede yakışıklı olmanın başa bela olduğunu düşünüyorum. Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet bazı erkekler de öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O tam tersi, erkeklerde var
Hayır canım kızlarda var benimse yakışıklı oliyor değilse çirkin oliyor sizde ben biliyorum bunu emin ol
Erkekler icinde kadin icinde gecerli
İki taraf içinde geçerlide ben yinede yakışıklı olmanın başa bela olduğunu düşünüyorum.
Evet bazı erkekler de öyle