Evcil Hayvanlar Haşere sorunu için kedi şart mı acaba xd? xPsychopath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor minik yarasa buldum büyük ihtimal ölmüşBu kediyi eve alma da ne yap şu gözlere bak yaa Haşere sorunu için kedi şart mı acaba xd? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yarasalar çok şirin 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aslanım var 1 4 Yorumla xPsychopath +1 yıl vayy kangal mı Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Evet ama bende 50 tane daha var Yorumla xPsychopath +1 yıl sevgilimde tam kangal düşkünü ya bayılıyor 😂 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Anladım benim sokaktaki dostluklarım var Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kedi sevgisi imandan dır ben kedileri köpeklerden daha fazla severim 1 0 Yorumla
savage_panda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yarasalar da ciddi bulaşıcı hastalıklar mevcuttur. Dokunmamanizi tavisye ederim 0 6 Yorumla xPsychopath +1 yıl evet biliyorum ondan korktum zaten duşta ölmesi kötü oldu ya Yorumla savage_panda +1 yıl Hee direk orada öldü. Bir poşetle atıp at bence. orada turşusunu mu kuracaksin 😂 Yorumla xPsychopath +1 yıl ne alaka çoktan attık Yorumla savage_panda +1 yıl Ne bileyim. Bekletiyosundur belki dedim Yorumla xPsychopath +1 yıl ayn çürüyüp kaybolsun diye xd Yorumla savage_panda +1 yıl 😂😂 kömür olmasını beklersiniz belki. Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sen baya baya kedi annesi olmuşsun. 😀 1 1 Yorumla xPsychopath +1 yıl sen bi de onları kavga ederken gör 🤣 hepsini tek tek susturuyom sen uslu bi kedisin diye Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaa bu bebek ne kadar tatlı maşallah 🌸 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kedi sahiplendim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardım eder misiniz 0 1 Yorumla xPsychopath +1 yıl tam olarak ne konuda bilgin yok
frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 74% +1 yıl Kediye mi bacaklarına mi bakicaz😁 0 2 Yorumla xPsychopath +1 yıl yarasaya Yorumla frksarac123 +1 yıl Bence bacaklarına çok daha güzel çekici etkileyici ve baştan çıkarıcı umarım selülit yoktur Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Yarasa ne geziyor la duşa kabin 0 2 Yorumla xPsychopath +1 yıl bende anlasam Yorumla umutymw +1 yıl Çorba yap güzel olur çorbası belki yeni bir Corona virüs varyantı bulursun 😂 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Allam tiksiniyorum şu yarasayla fareden :/ 0 1 Yorumla xPsychopath +1 yıl fareyi seviyom da yarasa ürpertiyor beni sonuçta çok fazla mikrop var ve üstüme uçması an meselesi Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl yarasa mı o 0 5 Yorumla xPsychopath +1 yıl evet Yorumla axiakrep +1 yıl benim kedim benden önce korkuyor fkfkf Yorumla xPsychopath +1 yıl bizim burada bi kedi var yılanı bile kapıp götürüyor Yorumla axiakrep +1 yıl sen nerde yaşıyosun reis fkfkgk amazon ormanları mı Yorumla xPsychopath +1 yıl yılan fare kirpi ne ararsan var valla Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Ay yok 0 6 Yorumla xPsychopath +1 yıl ne yok Yorumla nikola8vv +1 yıl Kedi ne alaka ilaç var Yorumla xPsychopath +1 yıl yarasaya etki eder mi ki Yorumla xPsychopath +1 yıl ilaçda zararlı sonuçta Yorumla nikola8vv +1 yıl Ediyor biz denedik Yorumla xPsychopath +1 yıl iyimiş o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yarasalar çok şirin
Aslanım var
vayy kangal mı
Evet ama bende 50 tane daha var
sevgilimde tam kangal düşkünü ya bayılıyor 😂
Anladım benim sokaktaki dostluklarım var
Kedi sevgisi imandan dır ben kedileri köpeklerden daha fazla severim
Yarasalar da ciddi bulaşıcı hastalıklar mevcuttur. Dokunmamanizi tavisye ederim
evet biliyorum ondan korktum zaten duşta ölmesi kötü oldu ya
Hee direk orada öldü. Bir poşetle atıp at bence. orada turşusunu mu kuracaksin 😂
ne alaka çoktan attık
Ne bileyim. Bekletiyosundur belki dedim
ayn çürüyüp kaybolsun diye xd
😂😂 kömür olmasını beklersiniz belki.
löyle büyük bir bahcem olmadı ahsap 2 katlı evim :(
Sen baya baya kedi annesi olmuşsun. 😀
sen bi de onları kavga ederken gör 🤣 hepsini tek tek susturuyom sen uslu bi kedisin diye
kediler tam bir avcıdır
Yaa bu bebek ne kadar tatlı maşallah 🌸
kedi haremi kurmussun yaa
Ben kedi sahiplendim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardım eder misiniz
tam olarak ne konuda bilgin yok
Kediye mi bacaklarına mi bakicaz😁
yarasaya
Bence bacaklarına çok daha güzel çekici etkileyici ve baştan çıkarıcı umarım selülit yoktur
Yarasa ne geziyor la duşa kabin
bende anlasam
Çorba yap güzel olur çorbası belki yeni bir Corona virüs varyantı bulursun 😂
Allam tiksiniyorum şu yarasayla fareden :/
fareyi seviyom da yarasa ürpertiyor beni sonuçta çok fazla mikrop var ve üstüme uçması an meselesi
bende kediyim benide besle 😂😊
çok tatlılar :) :)
yarasa mı o
evet
benim kedim benden önce korkuyor fkfkf
bizim burada bi kedi var yılanı bile kapıp götürüyor
sen nerde yaşıyosun reis fkfkgk amazon ormanları mı
yılan fare kirpi ne ararsan var valla
Ay yok
ne yok
Kedi ne alaka ilaç var
yarasaya etki eder mi ki