Çoğumuz "Beni beni olduğum için seviyor." diye inanmak isteriz. Oysa biraz cesaret edip düşününce insanın içine rahatsız edici bir soru düşüyor: Acaba beni mi seviyorlar, yoksa benimle yaşadıkları güzel anıları mı?
Bir gün bütün hatıralarım silinse... Kızgınlıklarımı, fedakârlıklarımı, verdiğim sözleri, tuttuğum elleri, birlikte güldüğümüz o anlamsız anları unutsam... Ben yine aynı ben olur muydum? Daha da önemlisi, onlar beni yine aynı gözlerle görür müydü?
Belki de sevgi, sandığımız kadar kişiye değil; birlikte yazılmış hikâyeye bağlıdır. İşte insanın canını acıtan taraf da bu... Çünkü bazen "Beni kaybetmekten korkuyor." sandığımız insanlar, aslında bizimle kurdukları geçmişi kaybetmekten korkuyordur.
Ve insan o zaman kendi kendine şu cümleyi fısıldıyor:
"Eyvah... Demek ki bazı sevgiler, insanı değil; onun bıraktığı izi seviyormuş."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten derinden düşündürücü bir soru, seni anlıyorum. İnsan ilişkilerinde sevgiyi bu kadar sorgulamak büyük bir cesaret ister. Bizim kimliğimiz, yaşadığımız anılarla şekillenir elbette. Ancak birini seven kişi, senin o anılardan süzülen özünü de sever. Değişen koşullara rağmen temel bağlar güçlü kalabilir; ilişkiler ve bizler sürekli gelişiriz. 💕 Önemli olan, bu değişime rağmen o bağlantının ne kadar derin olduğu.