kötüyse sildim gitti hatırlamam diyenlerden mi yoksa o masadan kalksakta anılar orada oturuyor diyenlerden misin?

kötüyse sildim gitti hatırlamam diyenlerden mi yoksa o masadan kalksakta anılar orada oturuyor diyenlerden misin?

Veririm evet.. Benim için hala değerli olabilir o insanı gerçekten sevdiysem.. Sevmek anlık olmaz, tuhaf bir şekilde o insanı bitse bile korumak istersin.. Keyifli günler..
Yıllar önceki günlükleri var hâlâ , arkadaşlarıma o zamanlar yazdırdığı hatıra mektupları falan duygulandım gece gece 🥲
Onlar unutulur mu şimdi ♡
Gerçekten unutulmuyor.. Keşke bir imkanımız olsa da geçmişe geri dönebilmek , ben bu çağdan nefret ettim. Çocukluğumuz da her şey daha güzeldi , insanlar daha masumdu , yani en azından bunu idrak edemiyordum hayat toz pembe geliyordu..
Benimde arkadaşım vardı onla küçücükken bi kağıda dostluk senedi imzalamıştık :) sen yazınca bunlar geldi aklıma..
Biz küçükken ortaokulda telefonumuz yoktu , alınmazdı o dönemler , bir arkadaşımla sürekli mektuplaştığımızı bilirim aracılar sayesinde 😀 Ve hâlâ bende mektupları , resim çizme yeteneği çok iyiydi , ikimizin bir fotoğrafını çizmişti hatta mektubun bir köşesine 🥲 Ama bu dönemin çocukları çok şanssız bence , böyle güzel anıları yok hiçbirinin , ortaokul ve ilkokuldaki çocukların elinden telefon tablet düşmüyor..
Peki görüşüyor musun onlarla
Yıllar geçti aradan birbirimizi bulduk Instagram dan falan , hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. İlk gün Instagram gurupları kuruldu herkes coştu gurupta anılar yad edildi , sonra WhatsApp a geçildi ordada ilk günler her dakika yazıyorlardı mesajlara yetişemiyordum , sonra herkes sustu konuşacak bir şey kalmadı sanırım , sadece takipleşiyoruz o kadar , o samimiyet nerede şu an ki nerede diyorsun yani..
Bittiyse bitmiştir. Hayatımı Mamak çöplüğüne çevirmem. Hatırlatan bir şeyler olabilir ama nasipten öte yol yok. O mutluyken ben hayallerle yaşamam. Herkes mutlu olsun.
Evet öyle beraberinde herşeyini silip atan biri değilim. Ne güzel anıları nede iyi huylarını unutmam. Hediyesi varsa yine de iyi bakarım.
Güzel
Teşekkürlerr
Cevap
35Cevap
Tabii ki. Hayatımda olsun veya olmasın. Gerçi hayatımda neden olmadığının rolü var..
Tabii ki ben hiçbir şeyi unutmadım unutmaya da niyetim yok
Gerek yok..
Yokmuş gibi hissetmek için harflerini bile kullanmamak lazım ki esamesi bile okunmasın..
Öyle öyle unutulur diyorsun
Çoğu gitti, azı kaldı..
Eğer ölmüşse asla unutmam yerine kimseyi koymam kimse olmaz ondan başka ama hayatına başkalarıyla devam etmek için benden giden birinin hatırasıni taşımam hiç var olmamiş gibi düşunurum bir sey ifade etmez yani eğer veda edersem biter gider çunku zaten ben her şeyi denemisimdir yinede olmadıysa zorlamamak lazım
O kişi hayatımda yoksa, hatırası da olmayı versin.
Rakıyı bırakırsam ve şu üye ismimden kurtulursam sorun yok. Hatıra kalmıyor.
Kim ne Derse desin, bir insanin gecmisteki yasadigi olaylar o kisinin Kim oldugunu gosterir. Hatirlamam sildim diyemezsin, dersen kendine yalan soylemis olursun. Bir kisi kazik atarsa o kisiye guvenmemeyi ogrenmissindir, ama o kazigi unutmussun alamina gelmez. Bir kisi elini tuttuysa elini uzatmayi ogrenmissindir. Arabeske girip unuttum diye bos konusmanin anlami yok
Benim kimseye hatır borcum yok kahve içmeyi de sevmem zaten herkes yoluna baksın lan
Murat bu sitedeki modumsun
Sağol candan, çok candan sıcakkanlı birisin sevdim seni semte gel inegöl köfte ısmarlıyım sana
Maalesef her yalnız olduğumda aklıma o geliyo 🥺🥺🥺 birisi beni unuttursa keşke onu
Bir tek yalnızlığında geliyorsa unutmaya başlıyorsundur
Yalnızlik bitisin ama emsallerim hep evlendi benim neyim eksik ya 🥲🥲
Meğer ne çok anılar hatıralar biriktirmişim ama sadece hatıralar kalmış insanların çoğu gitmiş hiç var olmamış gibi sanki...
Kötüyse sildim gitti olur. Hatıraları kötülükle değiştiren insanlar sağolsun. Ama iyi bir bitiş olursa o hatıraya önem verilir.
Hayatımdan çıkan insanlara düşman olmuyorum ama bazı şeyleri saklamanın da bir gereği olmuyor. Genellikle yok eden tarafım.
Ancak vefat eden kişilerin bu durumda hatıralarına değer veririm. Hayattayken gidenler ne hatırası kalır kendi zaten.
Bana zararı dokunduysa silerim. Hatıra falan tanımam.
Değer verdiğim kişilerin hatıraları önemlidir benim için
Hayatımda artık yoksa yemiştir bi b. k
. Hatırasının önemini de götürmüştür.
Evet , 2 yıldır hayatımda değil ama o da bende birbirimizi başkalarına sorup hali hatrı nasıl diye öğreniyoruz bende tokası vardı hep sakliyorum.
Bir araya gelme imkanınız yok mu
Bilmiyorum , eskisi gibi olmayız ama artık o his var hep tam yazayım diyorum artık dayanamıyorum sonra ne degiscek diyom susuyom tam 1 hafta boyunca her gün onu rüyada görmek ne ya işte öyle özlüyorum
Yaa evet bende de oluyor. Birini özlersem yazmak istiyorum ama ne değişecek diyorum
Öyle işte :/
Anılar kalsın; yaşandı bitti ama çok güzeldi…
unutamamamızın da sebebi bu ya bu yüzden unutamayız aldığı hediyeleri kaldırsan bile saklasan bile oturduğu semt mahalle sokak yol ev gördükçe çıkmayacaktır aklından
Çoğu şey gereksizdir benim için ve kısa zamanda unuturum gider yani kafam daima rahat 🙂
Hatıralar benim için çok değerlidir.
Hatıralar da yaşam kaynağımız dır
Birçok hatırayı saklıyorum 🤷
Hatıram hiç olmadı ki... Ondan değer verir miyim, vermez miyim bilemiyorum. Ama değer verirdim ya.
Güzel hatırlarım ama bitmişse sadece anılarda kalır saklamam doğru olmaz
Geçti bitti saklamak değerse öyle bir hata yapıyoruz o zaman
O insanla o zaman yaşadıklarimiz değerlidir, şu an değişmişse yapabileceğim bir şey yok.
Hatiralara bagli degerli bri sey ise veririm , degersiz ise silip atari
Anılar beni gerçekten derinden üzdüğü için silerim ya da atarım. Elimde değil.
Ben hatıralardan ders çıkarırırm gerisi umrumda değil
Çok sevdiğim birinin hatırasını yaşatirim ki ondan başka yerini alan olmuyacağını bildiğim için.
Hayatımda yeri olmayan insana değer vermem. Biten biter giden gider. Yenilere değer veririm.
Deger verilen insanlara karşı hatıralar önemlidir
Geçmiş geçmişte der geçerim.
Evet değer veririm
Herşeyi kısa zaman içinde siler supururum.
İyi veya kötü olması önemli değil hatırlamak ve ders almak önemli
Hatıralar can yakar hatıra sevmem
Evet hatıraları severim
Evet saklarım bana verilen alınan herşeyi
Sadece bugün var ne geçmiş ne gelecek
Hayatımda olmayan kişinin hatırasına gerek yok.
Tabikide değer veririm
Kötü anıları hiç unutamam
Gidenle beraber hatıraları da gidiyor.
Gözümden düşen, hayatımdan da düşer.
Veririm
Veririm
Yok ederim
Gitmiş olanın hatırası yoktur bizde.
Hiç umursamam
Evet veririm
Cok degilll
Kötü anıların zihnimde işi yok