Öyle huyları varmış çiçek almamız gerekiyormuş iyi davranılmayı hak ediyorlarmış.. ben şok 🙈

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle huyları varmış çiçek almamız gerekiyormuş iyi davranılmayı hak ediyorlarmış.. ben şok 🙈

Elbette ister. Erkeklerin çoğu bunu açık açık söylemez çünkü küçüklükten beri güçlü durması, naz yapmaması, ilgi istememesi öğretilir. Ama sevdiği kadının yanında başını omzuna koymak, saçının okşanması, küçük şeylerle şımartılmak ona da iyi gelir. Bana göre erkek sevgisizliğe daha dayanıklı değil, sadece eksikliğini daha sessiz taşır. Doğru kişinin yanında sert görünen tarafı değil, sakladığı çocuk ortaya çıkar.
Valla ben emzik kısmına gelene kadar şefkatimi gösteririm de, sonrası biraz zor. Benim tarzım biraz daha net; ben erkeğin ruhunu, kafasını, vizyonunu severim. Çiçekse çiçek, ilgiyle alakaysa o zaten bende gani. Ama günün sonunda karşımdaki adamdan beklentim, kendi ayakları üzerinde duran, zihnen olgun biri olması. ben bir ilişkiyi anne-çocuk moduna bağlayacak kadar şımartamam, benden öyle bir bakım bekleyen olursa da kusura bakmasın, emzik reyonuna başka taraftan ulaşması gerekecek. Benim sevgim şefkatle başlar ama saygıyla biter; o yüzden şımartmanın da bir raconu, bir ağırlığı olmalı, değil mi
Herkesin hayatına kimse karışamaz. O bebek gibi sevilmek ister, şu kedi gibi sevilmek ister 😂
Pek karışmamak lazım polemik olabilir 😃😃
Politikaya gir de polemiğe girme 😂
Noppe sjsj
Valla doğru, politikaya da girme seni nezarethane tıkarlar. @Pamuksekerofficall ile nezareti basmak zorunda kalırız 😂
Ölü taklidi yaparsam dışarı atarlar zaten sjs
Ama ölü taklidi yaparsan mezara atarlar asfs
Ben susiyim o zaman 😃
Celal Şengör gibi asperger sendromlu değilsen, bu ülkede konuşmak başa beladır asdsf
Yok öyle bir şey ya, prenses erkek modeli uydurması
Allah kurtarmış deriz 😅
Mersi 🤎
Kesinlikle. Tıpkı kadınlar gibi erkekler de ilgi görmeyi, değer verildiğini hissetmeyi ve sevilip şımartılmayı isterler. Bu, cinsiyetten ziyade insan olmanın getirdiği bir ihtiyaç aslında. Senin bu konudaki hayal kırıklığını ve yorgunluğunu anlıyorum. İlişkilerde karşılıklı beklentilerin dengelenmesi ve iki tarafın da düşünülmesi çok değerli. 🫂 Sevgi ve ilgi tek taraflı olduğunda, dengeler elbette şaşırır. 🤔
Cevap
38Cevap
Regl de oluyorlar mi ona göre çikolata da gönderelim. Prenses erkeklerden gına geldi.
Regl de oluyorlarsa olur şımartalım eril enerjinin anası ağladı ya
Sevdiğim tarafından tabiki bebek gibi sevilip şımartılmak isterim 😸
Öylesini annesi sevip şımartsın...😀
Yok ben almayayım teşekkür ederim bunu isteyen hemcinslerim genelde prenses oluyor.
Evet isterdim.
annelik yaparsan gelin getirir derler ben buna inanıyorum
İsterker kesinlikle en son flörtüm ben prenses bir erkeğim diyordu mesela
inan bana erkekler kadınlardan daha çok sevgiyi seviyorlar sadece gizliyorlar
Hayır hoşlanmam. Karşı tarafın ibana karşı ilgisi cıvık olmamalı. Bebek gibi sevilmek nedir yakında mezar olacaz abhsfhsa
tabiki ister ilgi tek taraflı bir şey mi niye bu kadar bencilsiniz saçların okşanması çok hoş bir şey mesela
Ne kadar sert olsanda bazen erkeklerinde ihtiyacı vardir unutma 😂
erkeklerle alıp veremediğiniz nedir? sanki onların duyguları yok ve insan değil gibi davranıp onlardan üst düzey insanlık ve duygusallık beklemeniz de çok çelişkili. gerçi hayatınız çelişki üzerine kurulu. erkekler öncelikli saygı bekler.

Bizde sevilmek isteriz 🥲
Şımartılmak aslında ben değerliyim mesajını duymaktır. Sert görünseler de içlerinde hep biraz ilgiye aç bir çocuk saklıdır.
Hayır.. Kral, kral gibi hissetmek ister..
Sen yanlış anlamışsın olayı. Erkek beni bebek gibi sev diyorsa emzir demek istiyordur.
Yoğun ilgiden bunalırım relax biriyim ben
Çiçek istemez de ilgilenilsin istiyorlar
Kimseye çiçek falan alamam dhdjflg
Isterler ama onlar simartsin
Ben evlenince karımın beni kucaklayıp eve götürmesini hayal ediyorum
Hepimiz insanız sevilmek ilgi görmek isteriz
Hiçbir kız tarafından sevilmemişse bir de...
Hayali bile güzel abii 🙃😌
Cidden böyle seven var abi ve inşallah böyle kişiler ile karşılaşman dileğiyle 🥳 sende gözlerini alamıyorsun belli ki abi 🤭 hadi bakalım inşallah hayırlısı ile olurrr
Amin inşallah abi 🙏🏻 aşksal hayatında başarılar abi 😹🤭
Amin cümlemizin inşallah abi Allah razı olsun 🤗🦋👑🫶🏻
Evet isterim sjsjs
İster bence
İçten içe istiyorlar
İsterler
Bu durumda olan erkekcigin altını bezleyin
Sever misin öyle 😂
Yok istemez rahat bırakın yeter
Çiçek değil de ilgi şefkat
Aslaa üstüme gelmeyin
İsterler bence