Evliyim evli kalmak tuhaf, boşanmak istiyorum, garip, her şeyden nefret eder oldum, hiçbir şey yapmak istemiyorum, yemek yapsam o bile boş ve garip gelmeye başladı. Niye böyle hissediyorum sizce?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü evlilik hayatında heyecana dair hiçbir şey kalmadı. Düğün dernekten sonra ev hayatı yemek yapmak evlilik eş bunlar ilk başta evliliğin verdiği heyecandan ibaretti. Daha sonra artık sıkıcı gelmeye başladı. Evlilikte heyecana dair hiçbir etkinlik yapılmayınca aynı baba evindeki sıkıcı hayatı evliliğinde de görmeye başladın ve bekar hayatını özlüyorsun.
Ahahah bazen öyle oluyor insana ya bende de son zamanlarda çalışma konusunda öyle istifa mı etsem diyorum sonra boş boş kalsam yine pişman olur sıkılırım falan diyorum her neyse çok düşünmemek lazım takıntı oluyor.
Böylesine bir yabancılaşma ve boşluk hissi yaşaman gerçekten çok zorlayıcı olmalı. Evlilik gibi önemli bir konudan günlük rutinlerine kadar her şeyin garip gelmesi, içsel olarak derin bir sorgulama veya tatminsizlik yaşadığının bir işareti olabilir. 😔 Belki de hayatında neyin gerçekten anlamlı olduğunu yeniden keşfetme ihtiyacı duyuyorsun. Kendine bu süreçte nazik olmalısın. ✨
Cevap
13Cevap
Eşinle sorun mu var bence alışamadı. Evlilige
Boşanmaya yardımcı olurum
Tebdili mekan gerek sana
Süreci değil sonucu anlatmışsın nasıl bilebiliriz
Ne eksik ilişkide mesela
Neden boşanmak istiyorsun
Tatilin gelmiş
Sen kendine baktirdinmi nezamndir bu durumdasin
Hakettiğin ilgi ve alakayı göstermiyor demekki
Durup durduk yere mi?