Çok Garip Gerçekten Neden Böyle Oluyor?

öncelikle bayan arkadaşların yorumu biraz daha farklı bakış açışı kapladığı için onlar fikirlerini söylerse sevinirim

Belki bileniniz vardır ben macaristan asıllı manken olan barbara palvin ini seviyorum ama aşırı derecede sürekli onu düşünüyorum evet bazılarınıza garip hatta saçma gelebilir ama durum böyle öyle ki rüyalarıma girecek kadar etkili bir durum söz konusu geçenlerde görmüştüm onu net bir şekilde hatırlıyorum bu akşam ki gördüğümde ise çok değişik ti hala etkisindeyim instagram hesabında ki bütün fottograflar kaldırılmıştı profil fotografı duruyodu ama hesap kapanmıştı sonra bir anda bir görüntü belirdi beli kırıldı öldüğünü gördüm sonra haberlere felan çıkıyo ama çok acayip bişeydi şunu yazarken bile terledim şu an bagırırarak ağlıyordum rüyada uyandığımda ise gözümde yaş olduğunu fark ettim galiba bu duruma biraz ara vermem gerekiyor çünkü aşırı derecede bir hayal etme yeteneğim var galiba bunu azaltmam lazım uyuyamıyorum hala aklımda çok garip ve değişik bir durumun içerisindeyim

Çok Garip Gerçekten Neden Böyle Oluyor ?
Allahım esirgesin kafayı bu güzel hatunla bozdum şunun tatlığına bak gördükçe kendimden geçiyorum gerçekten <3 Szeretem <3
Çok Garip Gerçekten Neden Böyle Oluyor?