Annemin bana ölüm dilemesi, hakaret edip sevmiyorum demesi normal mi, ne yapmalıyım?

Kardeşim bugün yüzmeye gitti git sen bekle başında dedi, ayağım altı acıyor yürüyemiyorum gitsin kendi dedim, yürüsem zaten beklerim yok abartma da demeye başladı bir şey yok abartma git dedi, gidemem anne dedim kendi gitsin
Söylene söylene o kendi gidemez diye gitti kardeşimle eve geldi bu ev niye toplu değil diye bağırmaya başladı
Makine boşalttım yerleştirdim masayı sildim pilav yaptım hazırladım koydum onu da zor yaptım basamıyorum ayağımın altına diyorum acıyor zaten abartma bir şeyin yok onda da geldiği gibi
İnşallah ölürsün seni sevmiyorum ben zaten ölsen arkandan bile ağlamam evlat acısı derler ya sen gebersen umurumda olmaz benim gözümde sen yoksun geberirsin inşallah elin ayağın kopsun inşallah demeye başladı fabrika köşelerinde sürün inşallah bir yeri kazanamazsın fabrika köşelerinde sürünürsün ölsen ağlamam seni sevmiyorum ben diyor normal mi bunlar

Annemin bana ölüm dilemesi, hakaret edip sevmiyorum demesi normal mi, ne yapmalıyım?