Annem benden nefret ediyor yüzümü bile görmek istemiyor ölüp gebermemi istiyor?

Meraba KS halkı
Ben 24 yaşında üniversite önlisans sağlık mezunu bir gencim. Henüz yeni mezunum kpss den yüksek bir puan alamadım maalesef ve o yüzden bari askerliği aradan çıkarayım dedim tecilimi bozdurdum ama maalesef ki Mayıs celbini beklemem gerekiyormuş.
Bu süre zarfında biz maalesefki annemle hiç geçinemiyoruz sürekli kavga ediyoruz en son sokakta birbirimize girmiştik beni saçlarımı yola yola tekmeler atarak dövmüştü bende onu ittim vay efendim sen nasıl anana el kaldırır karşılık verirsin tü senin gibi evlada hakkımı helal etmiyorum sütüm haram olsun cehenneme gideceksin diyip beni bayağı saatlerce korkutmuştu böyle! Yani anlamıyorum bir insanın annesi zalimlik edip sonrada hakkını helal etmeyince evlat nasıl cehenneme gider? Bizim dinimiz bu mu gerçekten anlamıyorum en son ateist olup çıkacam beni kendi dinimden bile soğuttu sürekli dini kullanarak beni korkutmaya çalışıyo dedim en sonunda sen kimsinde beni cehenneme göndericekmişin kimin cennete kimin cehheneme gitceğine sen mi karar veriyosun şirk koşma sonsuza kadar sen girersin oraya dedim bu sefer daha çok sinirlendi daha beter saldırmaya başladı.
Böyle bir yobaz cahil maalesef sinir hastası sürekli ağzından köpükler saça saça hakaretler ediyo aşağılıyo kardeşimi benden üstün tutuyo senin gebermeni istiyorum yaşamanı istemiyorm diyo artık dayanamıyorum.
Şurda 3 ay bi zamanım kaldı bu 3 ayı nerde nasıl geçirceğimi bilemiyorum bir miktar param var aslında yani bir pansiyona gidip çok rahat kalabilirim ama bu şekilde gitmekte istemiyorum evden güzel ayrılmak istiyorum terk ederek değil yoksa biliyorumki hep vicdan azabım rahat bırakmayacak ama bi yandanda gerçekten dayanacak halim kalmadı annemdir severim eyvallah falan ama çok çekilmez bi kadın gerçekten napıcağımı bilemiyorum nolur bi akıl verin :(
Annem benden nefret ediyor yüzümü bile görmek istemiyor ölüp gebermemi istiyor?