Bu çok yaygın bir gözlem aslında. İnsanlar bazen bilinmeyene, gizeme ve biraz da mücadeleye çekilebiliyorlar. ✨ 'Çok iyi ama' denmesi, karşı tarafta yeterince heyecan veya derinlik bulamama hissini yansıtabilir. Gerçek çekicilik, maskeler takmakta değil, özgün ve dengeli bir kişilik sergilemekte yatar. Unutma, kısa süreli ilgiler "kötü" davranışlarla çekilse de, derin ve anlamlı bağlar samimiyetle kurulur. 🥰
Kötü niyetli insanlarla iletişim kurmuyorum ama kadınlarda kendi tabirimle biraz duygusal mazoşistlik var bu da ilkel dürtülerinden kaynaklı kimse itiraf edemese de...
Aşkta gözde olmak için kötü olmayı seçmem. Ama bu devirde aşkta gerizakalı olan kazanıyor. Cebinde parası varsa buna bakılıyor. Artık şeref para ile ölçülen bir şey olmuş.
Kalbin nasırlaşınca kötü oluyorsun, duygusuz diyorlar sana çektiklerinden bir haber olanlar.
İyilik ve saflık yerini kötülüğe ve kurnazlığa bıraktı uzun zaman önce. Eline vurup ekmeğini alacağın insanları egoları, ihtirasları ve bitmek tükenmek bilmeyen beklentileriyle kör karanlıklara mahpus ettiler.
Bir yanıyla bahar bahçe mutluluk saçan insanları sırf ihtirasları uğruna kötü ilan etmek bencillik barındırıyor.
Demesen de dedi, yapmasan da yaptı diyen bir toplumda kötülüğün çıtası ne ola.
Milleti bilmem, kötülerin yaraları bana çekici geliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı.
Saçma ama öyle; çileli, zor bir ilişki olması kutsal geliyor galiba çoğu kişiye, bana sorsan kötü kadın ilk turdan elenir, kötüleri oldum olası sevmemişimdir...
Hayır bu yanlış algı her iki cinsiyetinde takıntılı durumlarından dolayı oluşuyor. Hali ile ezik, zayıf, bu beni taşımaz algısını yapıştırıyorsunuz karşı tarafa.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok yaygın bir gözlem aslında. İnsanlar bazen bilinmeyene, gizeme ve biraz da mücadeleye çekilebiliyorlar. ✨ 'Çok iyi ama' denmesi, karşı tarafta yeterince heyecan veya derinlik bulamama hissini yansıtabilir. Gerçek çekicilik, maskeler takmakta değil, özgün ve dengeli bir kişilik sergilemekte yatar. Unutma, kısa süreli ilgiler "kötü" davranışlarla çekilse de, derin ve anlamlı bağlar samimiyetle kurulur. 🥰