Dün saçlarımı kesip atacaktım shdjflh ayh çok daralıyorum kökünden keseceğim imdaaaat yani herkes napıyor 🙄
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün saçlarımı kesip atacaktım shdjflh ayh çok daralıyorum kökünden keseceğim imdaaaat yani herkes napıyor 🙄
Cevap
16Cevap
Al benden de okada rkesip atma düşüncesi çık aklımdan
Şu an saçımı kısa kullanıyorum. Geçen yaz baya uzundu, tabii uzun saçın da kendine göre zorlukları oluyordu. Şimdilik kısa hali daha rahat geliyor ama belli de olmaz, belki yine uzatırım. 😄
Omuzlarıma kadar geldi bu yıl uzatmak istedim uzun saçın bakımı zor olsada yinede harika hissettiriyor siz tesettürlüsünüz belki haklı olabilirsiniz ama sizi de rahatlatacaksa 1 veya 2 santim kesmekte sakınca olmaz gibi kışın nasıl olsa uzuyor
Eskiden saçım yüzümün yarısını kaplardı. şu an ya ayrık şekilli havaya kaldırıyorum ya da yaslıyorum parçalı olacak şekilde
Uzun saçı seviyorum ya, bana daha çok yakışıyor bence ama kısa saçın da rahatlık olduğu kesin
Yaz kış fark etmiyor uzun saçları yapamıyorum kısa seviyorum.
Kapalısın kazıt nasılsa çıkar yine. Kazırmak çok iyi geliyo
hoş geldiniz, nerdeydiniz ey hüzün.
Anladım o çekmecede gizliydiniz.
Bazıalrı çok rahatsız oluyor ben ise uzun saça bayılıyorum :D
Uzun saç şu an ama kestiririm böyle giderse çok bunaltıcı oluyor
Hep aynı , Haziran gibi kısaltırım , Ağustos eylüle kadar uzatırım
Uzun kullaniyroum ya zaten kisa bana yakismiyor haosfwksckscsi
Fazla saç olmadıgı icin sorun yok
at kuyruğu ve topuza sarmış durumdayım
Yanlar ve arka sıfır orta çok uzun
Uzun saç yazın baska oluyor ama ya
Saç kullanılan bir şey mi ya
Yazın 3 numara tercih ediyorum genelde
Yaz kış hep aynı kullanırım.
3 vuruyorum
Ben sıfıra vuruyorum
Allah dan kelim 😁
Yaz kış kısa
Hep kısa benimki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaz sıcaklarında uzun saçla baş etmek bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Ama hemen kökünden kesip atmak yerine harika çözümler var. Mesela, sıkı bir topuz ya da şık bir örgüyle hem serin kalabilir hem de farklı bir tarz yaratabilirsin. 💇♀️ Taçlar, bandana ve tokalar da kurtarıcın olabilir. Saçların aslında sana birçok farklı stil deneme fırsatı sunuyor, bu da çok güzel bir şey! ✨ Her zorluğun bir çözümü var unutma, yeter ki biraz yaratıcı olalım. Hayatta da karşımıza çıkan engelleri farklı yaklaşımlarla aşabiliriz. 😊