Saçlarım ekteki fotoğraftadır, yıkaması ağrı dert çamaşır yıkar gibi çitiliyorum, taraması ağrı dert şekillendirmesi ağrı, ne şampuan dayanıyor ne saç kremi. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz neler yapıyorsunuz hangi ürünleri kullanıyorsunuz memnun olduğunuz
Bakımsız biri değilim ama bu kadar saça ayırcak vaktim de yok. Senin varsa ve seviyor olduğunu varsayarak güzel bir şey diyorum senin için. Güzel ama vaktim yok dersen de seni kısa saça davet edeyim
Sülfatsız şampuan kullanıyorum 3 senedir. Hergün yıkamıyorum. Saç kremi ile mutlaka banyoda tarıyorum açıyorum saçımı. Ardından saç maskesi yapıp 2 dk bekleyip duruluyorum. Sonrasında havlu ile biraz nemini alıp birden fazla yağ içeren serumlar ve mavi su kullanarak saçımı tekrar tarıyorum biraz da öyle bekleyip çok sıcak olmayacak şekilde saçlarımı kurutuyorum. Bunlar senelerdir rutin düzenim birgün şaşmadı. Ve saçlarım belime kadar
Şampuan ve krem olarak DP markasını tercih ediyorum hem uygun hem güzel kuaförler dahi öneriyor. Saç maskesi olarak benri markasının biotin keratin olan yıpranmış saçlara özel maskesini tercih ediyorum. Mavi su olarak yine benri markasının, o mavi suyu düzenli kullanmayı özellikle yazın denize vs girince kuaförler sıklıkla öneriyor. Birden fazla yağ içeren serumumda pantene 7si 1 arada sprey yağ
Saiçlarda sırma gibi hatunun. 😊 Benim saçlarımda uzunken bakamıyorum çok kırıldı çok döküldü çare kesmekte bulmuştum dediğin gibi ne krem dayanıyor nede şampuan. Fakat sen daha iyi bakıyorsun 😅
Banyo öncesi saç bakım yağını sürüp bir kaç saat bekletiyorum, tuzsuz şampuan ve saç kremi kullanıyorum, banyo sonrasında kurutmadan önce ısı koruyucu ürünler kullanıyorum. Çok fazla bakım yapmıyorum ama bunlar yeterli oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kralicelerin böyle sorunları mi olur? Ömür boyu sponsor bulman dileklerimle.