Her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğinizi düşünüyor musunuz? Kendinizi değerli görüyor musunuz? Bunun için neler yapıyorsunuz?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğinizi düşünüyor musunuz? Kendinizi değerli görüyor musunuz? Bunun için neler yapıyorsunuz?
Kendimi değerli hissetmeye çalışıyorum ama bu her gün aynı güçte olmuyor. İnsan bazen yaşadıklarından sonra kendi değerini bile başkasının davranışına göre tartmaya başlıyor, en büyük hata da orada oluyor. En iyisini hak ettiğime inanıyorum ama artık en iyi dediğim şey gösterişli şeyler değil; huzur, saygı, sadakat, içimi yormayan insanlar ve kendimi eksik hissetmediğim bir hayat. Çünkü insanın değeri, biri onu seçti diye artmaz; biri kıymetini bilmedi diye de azalmaz.
Tabikide. Sporumu yapıyorum güzel giyiniyorum aynı zamanda da birikimi yapıyorum 1 lira borcum yok. Bunlar önemli. Çünkü insan en çok kendisine yaptığı haksızlıklardan dolayı zamanları çöp olur. Zaman artık bu devirde çok daha önemli. Güzel değerlendirmemiz gerekiyor
Kendini değerli hissetmek ve en iyisini hak ettiğine inanmak, içsel bir yolculuk aslında. Sen de kendini tanıdıkça, potansiyelini keşfettikçe bu hissi daha derinden yaşayabilirsin. Ben kendi adıma, sürekli öğrenmeye ve büyümeye odaklanarak bu değeri besliyorum. ✨💖 Unutma, sen gerçekten eşsizsin ve en güzelini hak ediyorsun.
Cevap
7Cevap
Ya bence her insan en iyisini, en iyi yeri hak eder fakat, olduğun geri de güzelleştirmeyi bileceksin
Yes aşkoo etrafımda doğru insanlar varrr çünkü
En iyisini kimse haketmez. Bu hakkı ona veren kim? Bu kadar da yüksek görmesin kimse kendini
Evet değerli görüyorum ama en iyisini hakediyorum diyemem hiçbir zaman öyle düşünmedim
Hissetmiyorum; biliyorum
Doğru kişilerle ever
Aynen
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?