Kişilik & Karakter 2 ay Kendinizi değerli hissediyormusunuz? Afrodidss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kendinizi değerli hissediyormusunuz? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemoclesFenomen Takip Et Master Yaş: 100 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kendimi tabi ki değerli hissederim. Kendini seven insan değerli hisseder 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet. Ben kendime değer veriyorum çünkü ve ailem tarafından değer görüyorum. 0 1 Yorumla TsubasaTR 2 ay Peki tam tersi olsa o zaman görüşlerin ne olurdu Yorumla
SaKalLI_MuVaHhidd Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Herkes değerlidir. Sadece yaptıkları değerini düşürür. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 85,1b cevap paylaştı. hissetmiyorum hayır 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 31 , eic 71% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Elbette hissediyorum :) 0 0 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı. Cogu zaman hayir 0 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 369 cevap paylaştı. Hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendimi tabi ki değerli hissederim. Kendini seven insan değerli hisseder
Evet. Ben kendime değer veriyorum çünkü ve ailem tarafından değer görüyorum.
Peki tam tersi olsa o zaman görüşlerin ne olurdu
Herkes değerlidir. Sadece yaptıkları değerini düşürür.
hissetmiyorum hayır
Elbette hissediyorum :)
Cogu zaman hayir
Hissetmiyorum
Bazen