Sana kendini değerli hissettiren dostların var mı? Anneler günümü bu ciceklw kutlayan can dostum @emre00 Bugün bana kendimi değerli hissettiren canım dostum kardeşim @emre00 bana sürpriz yapıp en sevdiğim çiçek olan orkide göndererek anneler günümü kutlayarak beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim @emre00 iyi ki varsın annem🥰 Kim ne derse desin düşünürse düşünsün sen daima benim kardeşim dostum olarak kalacaksın.Doğum günü ve anneler günü çiçeklerim... Yine bu gün çok özlediğim ve değer verdiğim sevdiğim bana kendimi değerli hissettirdi.
Benim değerli olmak için insanların düşüncelerine ihtiyacım olmaz tabi bunu ego olarak algılamamak lazım. Başkalarının beni sevip sevmemesi de beni değerli ya da değersiz kılmaz. İnsan olarak geldik insan olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirip gideceğiz bu dünyadan🙂👍🏻
Değersiz olamam. Hayat bunu hak etmiyor çünkü. Kendi değerimi bildiğim sürece, her sorunla başa çıkabilirim. Hayat değersiz hissetmek için çok sıkıcı :))
Kendimi eskiden daha değerli hissederdim daha hayat doluydum bir bildiğim vardı belli bir fikrim ama şimdi işe yaramaz aptal ve değersiz hissediyorum sorunlarımın altında eziliyorum kendime olan inancımı yıllar içinde kaybettim hayatımda olan insanların da bunda çok etkisi oldu tabi
Hissetmiyorum ama buna ihtiyacım yok. İhtiyaç duyduğumda hissedebilirim. Ben biraz insan vücudu mantığıyla çalışıyorum: İhtiyacım olmayanı çıkartıyorum.
Değere dair hiçbir şey göremiyorum, 2 yıllık ilişkimde hayatımın merkezine koyduğum kişi tarafından aldatıldım meğerse bi o varmış yanımda daha doğrusu yanımda sandığım hâlâ ağlarken canım gibi gelip göz yaşımı silmesini bekliyorum :)